Second hand i buvljak

Nemamo ovakvu temu, bar mislim....
Pa da ne zatrpavamo druge teme, evo jedne za ljubitelje sh i buvljaka...

Pisite, razmenjujte iskustva, kacite ulove :gace:

Ja danas bila sa decom posle 100 godina na najlonu.
Nasetali se. Umorili. Oni pokupovali gomilu dinosaurusa. Uzela neke cajeve i zacine.
I ovo.
Mango majica. Tamno zelena. Sa prorezima sa strane.

Meni zanimljiva stanley stella majica od organskog pamuka

Marama. Volim te sa spojenim krajevima sto se samo napravi osmica i proturi glava
grab screenshot
G-star raw duks.

I sisley farke. Uzivo su kako lepe. Svetle. Tanki dzins. Malo bezveze slikano, ipak sam imala zive ofingere hehehe. Oni su se sve vreme mrdali i cerekali :mrgreen:

Kupovina okruglo za 950 dinara :oops:

ne zalazim tamo

Tamo treba ići bez nekih očekivanja, šetaš pa na šta naletiš. A ja previše mrzim kupovine da bih išla tako neobavezno i često da bih na nešto eventualno naletela. A ko voli svašta može da nađe, od kućnih aparata, preko garderobe, do novih cipela.

Uticajne musterije se ne guraju sa obicnim smrtnicima po tim lokalima i pijacama nego im se roba koja ih interesuje donosi na noge, tako da najkvalitetnije zavrsava kod njih, a ostalo ide za raju. Mada ostaju uskraceni za taj dozivljaj, za uzivanje i uzbudjenje slicno lovu i ribolovu, ono kad Ganci pijacari donesu dzakove i istresu ih na gomilu, a domacice i penzosi navale, urone u to, kao da skacu u bazen sa odecom, kao Baja Patak kada pliva i roni kroz lovu u svom krcatom trezoru. :D E to je char dobre zabave, a bogme i pazara na buvljaku.

Моје искуство са зубима у торби са најлона сам вам причала :lol:
Нађем свашта...
А другарица моје маме нема шаку и тако лепо себи прекроји оно што јој се допадне а не паше. Она дивно и слика, кречи,... Свашта. Да се потпуно здрави стварно писраме због размажености.

Моје искуство са зубима у торби са најлона сам вам причала :lol:
Нађем свашта...
А другарица моје маме нема шаку и тако лепо себи прекроји оно што јој се допадне а не паше. Она дивно и слика, кречи,... Свашта. Да се потпуно здрави стварно писраме због размажености.
Kako si ti sad dosla do drugaricine mame koja nema saku? :rotf:

- - - - - - - - - -

Mene bogi jezivo podseca na moju kumu
Tako nas dve kad pricamo, ja jedno ona drugo, i ako je neko prisutan obavezno ostane zatecen a nama je to kao skroz normalno :lol:

ja sam jednom nasla u dzepu 34.000din

mislim, svom dzepu, a zaboravljenog novca sa kojim sam trebala da platim racun za struju za firmu, pa sam na kraju platila sa kartice, a na novac zaboravila
bas sam se obradovala kad sam jaknu posle 8-9 meseci ponovo obukla, a tamo suprise :)

Kako si ti sad dosla do drugaricine mame koja nema saku? :rotf:

- - - - - - - - - -

Mene bogi jezivo podseca na moju kumu
Tako nas dve kad pricamo, ja jedno ona drugo, i ako je neko prisutan obavezno ostane zatecen a nama je to kao skroz normalno :lol:

Па кажем да купује половно и што јој бројем или кројем не одговара. Па среди по својој мери.

- - - - - - - - - -

ja sam jednom nasla u dzepu 34.000din

mislim, svom dzepu, a zaboravljenog novca sa kojim sam trebala da platim racun za struju za firmu, pa sam na kraju platila sa kartice, a na novac zaboravila
bas sam se obradovala kad sam jaknu posle 8-9 meseci ponovo obukla, a tamo suprise :)

То је најслађе :)

Па кажем да купује половно и што јој бројем или кројем не одговара. Па среди по својој мери.

- - - - - - - - - -

То је најслађе :)

za to treba imati ``zicu``
ja sam nervozna pre nego sto uzmem iglu i konac u ruke
muka mi je kad treba na masini da prostepam samo ravnom linijom nesto

puno stvari sam kupio na buvljaku, jer ovaj ovde buvljak nije buvljak u pravom smislu reči jer je zapravo većina stvari nova
a seknd hend nisam nikad kupio niti bi kupio...misim ok, možda je to oprano i čisto, al ja da znam da je neko pre mene nosio, neki ko zna kakav, pa nek se kupo po 5x dnevno, nema šanse

Nemamo ovakvu temu, bar mislim....
Pa da ne zatrpavamo druge teme, evo jedne za ljubitelje sh i buvljaka...

Pisite, razmenjujte iskustva, kacite ulove :gace:

Ja danas bila sa decom posle 100 godina na najlonu.
Nasetali se. Umorili. Oni pokupovali gomilu dinosaurusa. Uzela neke cajeve i zacine.
I ovo.

Meni zanimljiva stanley stella majica od organskog pamuka

ova majica ti je strateski pun pogodak, ta grozna aplikacija ce sasvim lepo da odvrati paznju sa tvog nosa

Možete da naletite i na neotpakovanu, novu garderobu....pa tako kupite majice za $1, sponzorske majice, pamuk, crnci brali sve, al aplikacije avio kompanija, basket timova sa nekih koledža, onda ove vetroveke iz jednog dela koje su fenomenalne i sad kod nas koštaju, msm i 500 dolara....one sa norveškom zastavama tambalama, manipeni..znate već... xaa....e take koštaju oko 10 dolara u sexond handovima...pa ne znam, svašta nešto.... ko traži i ima vremena da se maje, može da nađe svašta i to solidno... ebga sad što naši second handovi nosu još takvi, al bitje....na tone i tone se uvozi holandsko smetje....nemaju ljudi pare i opet će gomila takvih prodavnica da bude i u srb.

Možete da naletite i na neotpakovanu, novu garderobu....pa tako kupite majice za $1, sponzorske majice, pamuk, crnci brali sve, al aplikacije avio kompanija, basket timova sa nekih koledža, onda ove vetroveke iz jednog dela koje su fenomenalne i sad kod nas koštaju, msm i 500 dolara....one sa norveškom zastavama tambalama, manipeni..znate već... xaa....e take koštaju oko 10 dolara u sexond handovima...pa ne znam, svašta nešto.... ko traži i ima vremena da se maje, može da nađe svašta i to solidno... ebga sad što naši second handovi nosu još takvi, al bitje....na tone i tone se uvozi holandsko smetje....nemaju ljudi pare i opet će gomila takvih prodavnica da bude i u srb.

jao nanapirji ili kako se vec zove
klinci su doslovno uniformisani ovom markom, msm prepoznas ih po norveskoj zastavi
kape,salovi, jakne, majice, trenerke,duksevi sve jbt
i ja se onda pitam kako i odakle jer je marka bolesno skupa... ali to je neverovatno koliko cesto vidjam i to na klincima i osnovna i srednja skola

jao nanapirji ili kako se vec zove
klinci su doslovno uniformisani ovom markom, msm prepoznas ih po norveskoj zastavi
kape,salovi, jakne, majice, trenerke,duksevi sve jbt
i ja se onda pitam kako i odakle jer je marka bolesno skupa... ali to je neverovatno koliko cesto vidjam i to na klincima i osnovna i srednja skola

e, viš ša ti je mlados pa znaš ( : ...toeto.... Pre jedno 6-7 god sam imo nki dux, al nije bio, satju prepišem od tebe; najnaprji...sa norveškom zastavom, nije uopše ta firma, i imo dux neke aplilakcija razne..i kako ga obučem, svi klinci unesvest... e,sad te jakne dux- vetrovke koštaju, praktične su jer su i jakne i duxevi i može se smesti svašta u njih, kad se bavite sportom bajs, trčanje kad je zima, cepanje drva šagod.... al te pare kod nas ne vrede i ne zham koji rod. ima da odvoji za toog triglodionca sa zastavom kod nas tolike pare...

ova majica ti je strateski pun pogodak, ta grozna aplikacija ce sasvim lepo da odvrati paznju sa tvog nosa

Steta sto ni jedan odevni predmet ne moze da sakrije ono sto mislimo, izgovaramo, napisemo....

Ja sa sobom nemam nikakvih problema, ni kompleksa.... ali mi je drago kad mogu nekome da pomognem da bar ovako, virtuelno izleci neki svoj kompleks....

ja ne mogu da verujem da neko spuca toliko godina u guzicu, a ostane sa razmisljanjem na nivou amebe
po meni bokice, tebi taj nos istice tvoj personaliti i bas zahvaljujuci njemu si svoja
nikad ne bih razmisljala o intervencijama na tu temu i bas mislim da on daje lepotu tvom licu

Kao nadovez na neotpakovanost robe, javna je tajna da pojedini butici solidne primerke uvežene polovne garderobe prepakuju i filuju falš etiketama, deklaracijama, i u takvoj novoj ambalaži ih prodaju kao nove novcate odevne predmete.

- - - - - - - - - -

puno stvari sam kupio na buvljaku, jer ovaj ovde buvljak nije buvljak u pravom smislu reči jer je zapravo većina stvari nova
a seknd hend nisam nikad kupio niti bi kupio...misim ok, možda je to oprano i čisto, al ja da znam da je neko pre mene nosio, neki ko zna kakav, pa nek se kupo po 5x dnevno, nema šanse

Većina buvljaka ima takav koncept da se uporedo sa starom i polovnom robom prodaje i nova.

Nikad nisam ni razmiljala o tome.
Te stvari me ne doticu, ja se osecam dobro ovakva kakva sam.
A smesno mi je, mada realno vise je tuzno, kad odrasla osoba pise na taj nacin, odgovorih jer prosto nisam procitala takav komentar, ne pamtim... bas sam bila iznenadjena, odvikoh se od takvih ljudi...

Nikad nisam ni razmiljala o tome.
Te stvari me ne doticu, ja se osecam dobro ovakva kakva sam.
A smesno mi je, mada realno vise je tuzno, kad odrasla osoba pise na taj nacin, odgovorih jer prosto nisam procitala takav komentar, ne pamtim... bas sam bila iznenadjena, odvikoh se od takvih ljudi...

onda dodjes na krstu i shvatis ko sve obitava pored nas a da toga nisi ni svestan
elem jedino resenje je,ako mene pitas, kako na krsti tako i u rl takve osobe na ignor

Back