Second hand i buvljak

gost 345877

Veoma poznat
Poruka
11.521
Nemamo ovakvu temu, bar mislim....
Pa da ne zatrpavamo druge teme, evo jedne za ljubitelje sh i buvljaka...

Pisite, razmenjujte iskustva, kacite ulove :gace:

Ja danas bila sa decom posle 100 godina na najlonu.
Nasetali se. Umorili. Oni pokupovali gomilu dinosaurusa. Uzela neke cajeve i zacine.
I ovo.
Mango majica. Tamno zelena. Sa prorezima sa strane.

Meni zanimljiva stanley stella majica od organskog pamuka

Marama. Volim te sa spojenim krajevima sto se samo napravi osmica i proturi glava
grab screenshot
G-star raw duks.

I sisley farke. Uzivo su kako lepe. Svetle. Tanki dzins. Malo bezveze slikano, ipak sam imala zive ofingere hehehe. Oni su se sve vreme mrdali i cerekali :mrgreen:

Kupovina okruglo za 950 dinara :oops:

• Podržavam
Reactions: Em.
Smela sam da se zakunem do pre par meseci da u sh neću krociti pa sam ipak bila
I dalje me ne privlači samo da kažem
Uglavnom ništa nema i samo neko bas vest može naći nešto iole pristojno
Na buvljake ne idem
Jeste sve jeftino ali mi kupujemo na sniženjima pa nekad cena dođe skoro na isto al brate kupiš novo
Skoro smo ćerki kupili dvoje farmerke super firme za manje od 4.000
U sh je cena oko 1000 znači malo skuplje platiš ali kupiš novu i trendi robu

Ljubinka sine, tema je za ljubitelje hehehe.
Lepo sto si izdvojila 4 hiljade za dvoje farki na snizenju.
Kupimo i mi novo al nije to tema. Niti snizenja po redovnim radnjama.

Ja farke po sh i najlonu kupujem za 150, 200, 300 dinara.

Dobar ulov. :)

Idem u SH, ali sad odavno nisam bila.
Najvise volim kad se vidi da stvari nisu nosene, a toga ima dosta kad dobiju novu robu. I sama kupim nesto, pa mi se posle ne svidja i nikada ne obucem, pa onako sve sa etiketom zavrsi u Humana kontejneru.
Jednom sam na snimanju upoznala devojku iz Makedonije koja je radila u SH butiku. Uvek bi me zvala cim dobiju nove stvari. Od kada ona ima drugi posao mnogo redje idem.
Lewis jaknu, novu novcujatu sam kupila za 5€. Nosila sam je nekoliko godina.
Posle naidjem na tako dobru kolekciju kaiseva u raznim bojama, a ja ih volim kao dodatke i ukrase na haljinama, pa sam odmah uzela 5 komada.

Nasetali se. Umorili. Oni pokupovali gomilu dinosaurusa. Uzela neke cajeve i zacine.
I ovo.

Marama. Volim te sa spojenim krajevima sto se samo napravi osmica i proturi glava
grab screenshot
G-star raw duks.

I sisley farke. Uzivo su kako lepe. Svetle. Tanki dzins. Malo bezveze slikano, ipak sam imala zive ofingere hehehe. Oni su se sve vreme mrdali i cerekali :mrgreen:

super su ti ofingeri :lol:

ja ne znam kupovat po sh
moja sestra sve kupi tako i odlicno je
ja se samo uspijem iznervirat vise nego u regularnoj radnju, a tamo se takodjer iznerviram

Mi dosta toga kupimo na buvljaku
Trenerke,šorceve za fizičko, majce kod jednog čoveka, isprobano
Rančeve, torbice..kod druge žene
Odnos kvalitet - cena idealno
Ranac za 1500 din traje dve šk god, trajalo bi još
Al kupim njima nove rančeve, ja te uzmem za kupovinu, nosim flaširanu vodu ili sl
Šoljice za kafu, koje su sklone lomljenju isto buvljak
Sveske i šk pribor u avgustu isto buvljak
Donji veš (gaċe i brushalet, tačnije onaj top (jel se tako zove) kupujem na mlečnoj pijaci
To je isto veċ isprobano, nemoj neko da me pita gde probam gaċe

Марама ми се свиђа :)

Волим бувљаке. Свашта се нађе. Мени је то више забава него уштеда новца. Као ритуал неки...
Најбољи улов су ми Гучи сандале за 70е, ганц нове, имала среће да је мој број.
И када путујем волим пијаце, другачије је него да само шеташ по тц.
А да не кажем шта се све занимљиво може наћи за кућу. И слике и књиге наравно :)

I ovo.

grab screenshot
G-star raw duks.

Metni tvojim decama onaj crni povez preko ociju, znas ono, zastita prava maloletnika bla bla....

mene su neke od vas isprovocirale da odem i pogledam, jer npr smokva kad izbaci stvari pogledam i kazem - vidi sto je dobro, ne mogu da verujem da je platila samo 100din
i prevrtim one gonrole i ofingere i ne pronadjem nista sto mi se svidja
i ne da ne mogu da pronadjem da mi se svidja, nego mi se mnogo ne svidja ono sto vidim i samo se iznerviram i izadjem
doduse, ja sam teska i za regularnu kupovinu poslednjih godina, jer sam isto uzasnuta da neko uopste moze da izbaci u prodaju ono sto se nalazi na rafovima
moj idealan brend i po modelima i po materijalima nekada je bio esprit..udjem, pokupujemo gomilu, platim i izadjem
cak su i oni dans problematicni sa ponudom, od onoga sto vidim mozda bih se uhvatila za 2-3 stvari samo
ili sam ja postala mnogo gadna za kupovinu ili je ponuda danas stvarno ponizavajuca

@Vexy - a gde probaš gaće? :kez:
@Dive - u tom Espritu sam nekoliko puta gledao odela, koštaju ne zna se, a sve ljuti poliester! Mšučkupimaminu, ne zalazim tamo više uopšte.

Nešto ne ulazim u SH šopove, teško da ima nešto za muškarce a da valja. Radije odem u malo bolje radnje pa tamo pogledam šta je na popustu.

@Vexy - a gde probaš gaće? :kez:
@Dive - u tom Espritu sam nekoliko puta gledao odela, kožtaju ne zna se, a sve ljuti poliester! Mšučkupimaminu, ne zalazim uopšte.

Nešto ne ulazim u SH šopove, teško da ima nešto za muškarce a da valja. Radije odem u malo bolje radnje pa tamo pogledam šta je na popustu.

pa kazem ti. pre par godina sma poslednji put kupila sebi nesto kod njih da sam bila ono bas zadovoljna
ja kupujem samo pamucne stvari, samo cisti teksas bez elastina koji me svrbi svuda po nogama ako ga ima
pre godinu dana sam isal sa cerkom da ona kupi sebi garderobu za posao, posto je promenila delatnost i ubedila sm je da kupi divan kratak mantil neke divne ciklamarozecrvene nijanse koji joj stoji kao saliven, ono sve je tamo gde treba da bude
i za sve ostalo za sta sma se uhvatila jos brze sam ispustila iz ruku - bas to, sve ostalo je bilo cist poliester

Ja volim i rado se zabavljam na najlonu ili sh radnjama.nije bas da moram toliko da stedim,ali meni je to zabavno.a i iskreno,drugacija je roba nego po radnjama
Ona poslednja slika na dvvd u kaputu,kaput sam platila 200 din.nema ni koncic izvucen ili da je negde nesto osteceno
Kupujem starijem detetu dzempere na najlonu,on se bas modira,a dzemperi su opasno dobri

Moj bivsi bome sve nosi g star, hollister, hugo boss, abercrombie. Uglavnom sve najdza

Cipele i jakne volim da su kvalitetne, pantalone/odela isto. Ne moraju da budu markirane, radije uzmem dobru robu neizvikanih marki. (Ili je pravilno napisati - neizvikanih maraka?)
Farmerke kuujem NoName, samo gledam da bude dobar texas i klasičan kroj.
Majice kupujem u Aldiju i Lidlu, pamuk 100%

Fina ti dečica :heart:

evo deo dzempera od starijeg,ni jedan nije placen vise od 400 din

52598883_2194529037543053_5845576469836726272_n.jpg

Back