Second-hand garderoba

Cipele su posljednja stvar na svijetu sto bi ja nosio poslije nekoga. Zaista.
To je bas onako... bez veze. Nehigijenski.

Pa nije te cipelice nosio bilo ko to su cipelice iz visoke mode a za pretpostaviti
je da osobe koje drže do visoke mode drže i do higijene, sem toga ja sam
mislila da u tim seknd-hend šopovima najpre higijenski obrade artikle pre
nego ih puste u prodaju?!

Pa nije te cipelice nosio bilo ko to su cipelice iz visoke mode a za pretpostaviti
je da osobe koje drže do visoke mode drže i do higijene, sem toga ja sam
mislila da u tim seknd-hend šopovima najpre higijenski obrade artikle pre
nego ih puste u prodaju?!

Svaki second hand shop ima hemijski tretman garderobe.

Sa obucom bi bilo jako tesko izvesti nesto slicno. U stvari obuca bi se mogla dezinfikovati ali... ali nosena obuca izgubi anatomski oblik koji je imala kada je bila nova. Vremenom se obuca prilagodi stopalu onoga ko je nosi. Vec sledeci "nosilac" (uh... "nosilac" ili "nosioc" ? :think:) ima neanatomsku obucu.

Dakle ne.

Onaj ko nema novaca da se prehrani on ce silom nuzde i prihvatiti nosenu obucu.
Da ne spominjem devedesete godine.

U mom gradu vise nema te radnje a i onako bila je cela jedna.Ali kada se tek otvorila pa kod nas je bio haos , radnja puna prosto se ljudi otimali oko istog komada garderobe :roll:E onda je posao stao a i bilo je onog , ko koga zna on prvo pogleda , probere,a sto preostane iznesu u radnji, na zalost i tako ostasmo i bez te jedne radnje u kojoj sam kupila jedan duks koji je star ima vec 13 godina i jos uvek ga cuvam, ma ko` nov je.Pamuk boli glava.

Ja ne kupujem,ali poznajem par cura koje kupuju s vremena na vrijeme tamo. Stvari u SH ne moraju nuzno nekom pripadati, jer to oni nabavljaju iz npr Njemachke,Austrije, Shvice... i to je roba koja se kod njih ne prodaje, nego na zalihama ostaje i onda je skoro za dzabe daju nashim trgovcima... Zato i jeste demodirana. ;)

Dakle,ima dosta odjecje sa etiketom, u shta se mozete uvjeriti ako pogledate malo bolje.

Pa operesh,*** :)
Shta te briga da je crni ciganin nosio,ako operesh u mashini, deterdzentom i omekshivachem.:D

Pa i meni je bas gadno da nosim odecu koju je neko nosio ranije . Znam da se to pere i sve, ali nema sanse. Mada ima super stvari, vidim sta imaju u izlozima i bas je sve interesantno, jos samo kad bi bilo nenoseno. Udjem ja da pogledam, ali nit mogu da probam nit da kupim :(
Sta ces, nismo svi isti. I meni je zao sto sam takva, ali jednostavno ne mogu da nosim te stvari.

nađem nekad nešto što mi se sviđa :)
stvar je u tome što takve prodavnice treba stalno da se oblize, pa da se "lovi" kad ima lepih stvari. na žalost, nemam nijednu radnju usput, tako da tek nekad svratim..
nemam problem to što je neko nosio pre mene.
kao što ste već rekli, i po buticima je neko to nosio pre mene i normalno je da ću oprati pre nego što budem nosila.
:mace:

Back