Sećate se onog jezivog dana?

Gruban

Buduća legenda
Poruka
44.759
Kad je feisbok ili neka druga internet socijalna mreža blokirila nalog u tom momentu još uvek Predsedniku USA gospodinu Donaldu Trampu.Bilo je to negde krajem novembra pre četiri godine posle izbora a pre inauguracije Bajdena za predsednika.Kad je i FBI saopštio da su mere zaštite kandidata Bajdena podignute na nivo predsedničke zaštite.
Razlog za blokiranje naloga bio je navodno Donaldovo pozivanje na nasilje.
Sećam se da sam se tim povodom grozno osećao.Osećaj posramljenosti i poniženja usled tako brutalnih agresivnih poteza Duboke Države skraćeno DD.
Međutim danas četiri godine kasnije na delu je trijumf pravde.Kao feniks ptica Donald je opet na krovu Sveta.

Kad je feisbok ili neka druga internet socijalna mreža blokirila nalog u tom momentu još uvek Predsedniku USA gospodinu Donaldu Trampu.Bilo je to negde krajem novembra pre četiri godine posle izbora a pre inauguracije Bajdena za predsednika.Kad je i FBI saopštio da su mere zaštite kandidata Bajdena podignute na nivo predsedničke zaštite.
Razlog za blokiranje naloga bio je navodno Donaldovo pozivanje na nasilje.
Sećam se da sam se tim povodom grozno osećao.Osećaj posramljenosti i poniženja usled tako brutalnih agresivnih poteza Duboke Države skraćeno DD.
Međutim danas četiri godine kasnije na delu je trijumf pravde.Kao feniks ptica Donald je opet na krovu Sveta.
559882

Realno srpska duboka država je mnogo efikasnija od američke. Ovoj američkoj dva puta pobedi neprijatelj na izborima i ne mogu dva puta da ga pogode metkom.
e? a koliko atentata samo bi na nejakog aljeka, i svi corci? vasa duboka je slabasna, a nasa je jaka, mi smo hteli trampa, a aljeka siftara mogu samo siptari da hoce

we're MAGA, a aljek siftar odustao pod planova radikalskih za veliku srbiju, izdajnik

U normalnim državama duboke države sastavljene od trustova mozgova i ostalih masona.Srpska duboka država Milorad Ulemek.Dušan Spasojević,Mile Luković Kum... nema nikoga sa višim obrazovanjem a možda čak ni sa završenom srednjom školom.
Jedini izuzatak mogao bi biti Vlada Budala.
UG3k9kpTURBXy80ZTEzMzRjNmJlYzFiMWY0MWQzMDMwYTUyY2FlNGRhNC5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Vlada Budala duboka država u dubokoj državi.

Back