Sećate li se vaših bivših avatara? (Poželjno da ih vidimo)

Mislim da mi je ovaj bio prvi.
FB_IMG_17288503697387032.jpg

Hahaha, kakva tema.
Palo mi je na pamet, bilo je baš dobrih avatara koje bih voleo da vidim ponovo kod nekih.
A interesantno mi je i često menjanje, kao i nemenjanje.
Da pokušam da pokrenem ovu temu, nadam se da ima zainteresovanih :D

Svog prvog avatara se ni ne sećam. Postaviću nekoliko kojih se sećam. OK?
Ja se secam.:D:D:D

Lepa stara vremena :heart:
...a mi mlađi i internet nešto novo (relativno).

Razmišljao sam o avatarima pre nekoliko dana, dugo sam bio kao @hm337 , razmišljao sam o svesnom i podsvesnom uticaju avatara i setio se nekih forumašica koje su unapred isplanirale nekoliko budućih.

Pa sam onda naleteo na sliku koja me oduševila i postavio sam avatar ponovo (ovaj sada).

...a mi mlađi i internet nešto novo (relativno).

Razmišljao sam o avatarima pre nekoliko dana, dugo sam bio kao @hm337 , razmišljao sam o svesnom i podsvesnom uticaju avatara i setio se nekih forumašica koje su unapred isplanirale nekoliko budućih.

Pa sam onda naleteo na sliku koja me oduševila i postavio sam avatar ponovo (ovaj sada).
A vidi ja ne razmišljam o avatarima, niti ih planiram...
Ovaj tvoj je lepa slika ali kada se smanji na veličinu avatara teško se vidi šta je.
Meni su najupečatljivi oni najednostavniji...Recimo meni je jedan od najlepših avatara ikada onaj stari od @Sensei -a, plavo oko koje trepće recimo

Hahaha, kakva tema.
Palo mi je na pamet, bilo je baš dobrih avatara koje bih voleo da vidim ponovo kod nekih.
A interesantno mi je i često menjanje, kao i nemenjanje.
Da pokušam da pokrenem ovu temu, nadam se da ima zainteresovanih :D

Svog prvog avatara se ni ne sećam. Postaviću nekoliko kojih se sećam. OK?
super ti je tema :ok:

Poslednja izmena:
A vidi ja ne razmišljam o avatarima, niti ih planiram...
Ovaj tvoj je lepa slika ali kada se smanji na veličinu avatara teško se vidi šta je.
I to sam hteo da kažem :)
Evo veće fotografije:
FB_IMG_17288528707451077.jpg

Meni su najupečatljivi oni najednostavniji...Recimo meni je jedan od najlepših avatara ikada onaj stari od @Sensei -a, plavo oko koje trepće recimo

Back