На данашњи дан пре шест година проглашено је ванредно стање због ковида деветнаест - сећате ли се тога и где сте се налазили кад сте сазнали за вест?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте је одиграли тад?Posle dugo vremena tog dana otisao sam na partiju basketa.
Какав је то осећај?Skoro da nigde nikog vec nije bilo po prevozu dok sam isao na Novi Beograd.
).Јесте је одиграли тад?
Какав је то осећај?
Ванредно стање на територији државе Србије на данашњи дан,три дана после полицијски час а двадесетог марта епидемија,што где си се налазио кад си сазнао вест (ако је пристојно за куцкање подразумева се)?jel to na danasnji dan proglasen lokdaun?
I ja se sećam da smo objavili da ćete imati online nastavuSjećam se. Objavili da ćemo imati online nastavu (jbg mlađa sam od većine forumaša).

Надреално потпуно.Jesmo. Prazno igraliste i nas sestorica. Svaki misic me je boleo popodne i sutradan. Od tada nisam igrao basket, i zato sam i zapamtio taj dan.
Usred bela dana prazna 16ica od Karaburme do okretnice u Paviljonima, eto takav osecaj.
Nju pogotovo.Gde da zaboravimo ove "strucnjake".
![]()

Kad ore proleti vremeНа данашњи дан пре шест година проглашено је ванредно стање због ковида деветнаест - сећате ли се тога и где сте се налазили кад сте сазнали за вест?
Pogledajte prilog 1871959
Ja sam sam izlazioJa proslavila 19. rođendan kad se nigdje nije smjelo izlaziti haha
JEdan moj komsija je bio par puta zaustavljen od strane policije iz mojeg mesta i pustali su ga kada nije trebalo da se izlazi, treci put ga je zaustavila policija iz druge opstine i pisali mu kaznu 100 000 dinara, naravno on to nikad nije ni platio i 2 godine se krio od njih da bi to zastarelo, ziveo kao gerilac.Ovo je vest iz 15.3.2020.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-51895476
Godinu, dve kasnije, broj zaražen je bio preko 10 hiljada zaraženih i nije bilo vanrednog stanja.
Sećam se da je policija stalno obilazila moju ulicu. Jedne večeri su hteli da uhapse moje komšije.
Komšija A i komšija B nisu mogli da spavaju, pa su izašli da popiju pivo na maloj terasi (mini dvorištu ) kod komšije B.
Komšiju A je zaustavio policajac iz patrole i tražio da se legitimiše. Pojavio se i komšija B.
Ni komšija B nije imao ličnu kartu. Šta će im u dvorištu zgrade lična karta?
Policajac je mislio da su lopovi. Tek kada su obojica ušla u svoje stanove i donela lične karte, policajac je otišao. I komšije su bile iznenađene što im se policajac izvinjavao.
Uzeo je jedno pivo "za kasnije"..
Posle nekog vremena mama i ja smo gledale neku seriju. Oko 1h, pola 2 mama je izašla u dvorište da isprazni pepeljaru.
Nije videla policajca ali je čula njegovo "Dobro veče gospođo, što ne spavate? " i tražio je od mame da pomeri stolicu sa ulaznih vrata zgrade.
Mama mu je rekla da ima više od 65 godina i rekla mu da sam zatvori vrata.. stajao je zbunjen, zatim je zatvorio vrata zgrade i izvinio se i poželeo laku noć.
Moj drugar vozio taksi tada, on se spradao sa ljudima kad pocne da se zakasljavaJa ne mogu da se setim kada su ukinuli gradski prevoz. I kada je on vraćen na ulice. Bez maski i rukavica nije moglo da se uđe.
Bilo je i malo taksija.

kravetinaNju pogotovo.![]()