Sećanje...nebitno...

Jako jako jako jako lepo.....
Enri, naježila sam se, majke mi....al' onako iz duše.
I suzice mi pošle....:(

Možda će zvučati kao najgora patetika, ali-moliću se svim srcem da je nađeš....jer si pravi
d060.gif

Savrsen pocetak za savrsen kraj...to mora da je bila velika ljubav...
Ne znam da li da ti pozelim da nastavis igru ili da je zauvek je zaboravis...
Valjda ti sam znas najbolje...ali lepo je toliko biti voljen...

Ines drugarčino, hvala..;) ...samo nije ovo valjda baš toliko patetičan blog..;) ...barem nisam hteo da bude..:?

Grofi, nije to bila velika ljubav...više je nešto kao poznanstvo, ali utisak je ostao snažan, nikada snažniji...ostalo je sećanje, nada i velika želja...a ako se želja ostvari...ko zna, možda će i biti jednom velika ljubav...:)

Ma nije patetičan tvoj blog, on je savršen (a toliko smo ga čekali i dobismo stvarno nešto fenomenalno), nego ne znam je l' patetično zvučalo ono ''moliću se''...mislim, meni bar malo smešno zvuči, ali ja bih STVARNO volela da je sretneš....
Nego, Enri, batali ti onaj tvoj pos'o i baci se na pisanije, vidiš da te svi hvale ;)

ostala sam bez texta (shto se meni deshava veoma, veoma retko...)... Drago mi je da josh uvek ima mushkaraca koji ne kriju svoja osecanja, i umeju da ih iskazu na pravi nachin...dobio si dar od Boga...udahnuo si zivot nezivoj tvorevini ljudskoj...neguj ga lepim rechima, dubokim osecanjima i dodaj koju iskru svoga oka...

Prelepo...:lol: uvek se najezim citajuci tvoje postove koji su protkani tolikim emocijama...:)
I ja ti zelim da je nadjes...mozda jos uvek nije vreme,ali bar znas da postoji neko ko bi te usrecio.:)..mnogi nemamo priliku da dozivimo takve trenutke i... osobe...
Budi i dalje tako divan,osecajan i cekaj je...:)

@Mackica
..joooj, ako samo budem čekao načekaću se...zato idem večeras da je potražim..:)

@Ryd
bih ja olovku u ruke, ali nikako da pustim tastaturu..:)

@fudbal_babe
..otkud ti taj nick..reci mi da voliš fudbal pa ću i ja da ostanem bez texta..;)

Tako mi je lepo kad shvatim da nismo bas svi otupeli i predali se kolotecini...Che, hvala ti za ovo podsecanje da emocije ne moraju da budu sabijene negde na dnu nasih pretrpanih zivota. Bilo bi lepo da ONA ovo procita. Ja da sam na njenom mestu, nasla bih te iz mesta!

Back