Сећање на 1.601 убијено дете опкољеног Сарајева

Nema teorije da se na ovakav način to reguliše (što ćeš nekome stalno da nabijaš na nos šta je neko nekada u prošlosti loše uradio).

To se podvuiče crta. Nema pominjanja nego od tad pa na dalje drugačije. Tito je umalo uspeo.
Problem je što @комшија ovde iznosi propagandu druge strane: prvo su brij naduvali do 521, a sada je već tri puta veći. Sledeći put će biti 15,000.

Poslednja izmena:
Nema teorije da se na ovakav način to reguliše (što ćeš nekome stalno da nabijaš na nos šta je neko nekada u prošlosti loše uradio).

To se podvuiče crta. Nema pominjanja nego od tad pa na dalje drugačije. Tito je umalo uspeo.
Ne mozes podvuci crtu ako se neke stvari negiraju, da su ljudi isto to je jasno i glupo se o tome raspravljati ali se mora dati do znanja da je ta politika koja je porusila ama bas sve i jednu dzamiju tj izbrisala jedan narod iz istorije mora osuditi i zaustaviti a ne zapad mrzi Srbe a voli muslimane. Sta mislis kako mi gledamo na oruzje koje danas Vucic kupuje dok Cirilica obara rekorde gledanosti, Mladic je heroj i dize se muzej cika Drazi, pokusaj se postaviti u kozu drugih.

Ne mozes podvuci crtu ako se neke stvari negiraju, da su ljudi isto to je jasno i glupo se o tome raspravljati ali se mora dati do znanja da je ta politika koja je porusila ama bas sve i jednu dzamiju tj izbrisala jedan narod iz istorije mora osuditi i zaustaviti a ne zapad mrzi Srbe a voli muslimane. Sta mislis kako mi gledamo na oruzje koje danas Vucic kupuje dok Cirilica obara rekorde gledanosti, Mladic je heroj i dize se muzej cika Drazi, pokusaj se postaviti u kozu drugih.
Objasni kako je sad 521 postalo 1600 iako je već tih 521 prenaduvano do besvesti.

Човек ботује за новац , брига њега за жртве и рат ..добије новац по количини тема у којима српски народ представља као геноцидни
Ne pricaj svasta jer NIKAD NITI JEDAN NAROD NIJE PROGLASEN GENOCIDNIM.Niti postoji nacin za tako nesto.Ali rusomanske sluge koji su izazvali ratove jesu genocidni i mrtvi.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne lupaj, izmišljate svoje žrtve da bi ih pripisivali Srbima. Pitaj Aliju i one iz Handžar divizije zbig čega su počeli.

U Sarajevu postoji Muzej Alije Izetbegovića. Dakle, čovek koji je kreator čitavog haosa ima svoj muzej u koji se dovode deca u sklopu organizovanih školskih poseta.

Катастрофа , то је човек који је цео живот посветио залагању за уништење српског народа , бивши хитлеровац ..али предпостављам да у том музеју није изложена његова права прошлост , него на против хвалоспев ..а није изложено то да је био сарадник окупатора и припадник покрета СС двизије млади муслимани .

Dobroćudnost Srba se i dalje koristi u antisrpsku propagandu, eto šta je.
@комшија uopšte nije dobroćudan, naprotiv. Ovo je groteskna optužba sračunata za satanizaciju Srba: u trenutku kad je spomenik pravljen bilo je jasno da broj ne može da se naduvava dalje, ali posle nekog vremena se povećao. Teraće oni do 10-15-20 hiljada.

Dobroćudnost Srba se i dalje koristi u antisrpsku propagandu, eto šta je.
Nije istina, Srbi su odlucili da se otcijepe od Bosne i ohrabljeni oruzjem JNA napravili masu masovnih grobnica i pokusali da nas izbrisu iz istorije kao da nismo nikad postojali i to sve je doslo iz vrha politike, to je problem, sta se desilo desilo ali to treba osuditi. Tito je napravio spomenike zrtvama, kaznio zlocine itd mi trazimo vec 30 godina spomenik zrtvama logora u Prijedoru gdje je moje prezime nestalo i ne moze spomenik, velika razlika.

@комшија uopšte nije dobroćudan, naprotiv. Ovo je groteskna optužba sračunata za satanizaciju Srba: u trenutku kad je spomenik pravljen bilo je jasno da broj ne može da se naduvava dalje, ali posle nekog vremena se povećao. Teraće oni do 10-15-20 hiljada.
Komšija nema ni S od Srba bez obzira da li se izdavao za jednog ili ne

Nije istina, Srbi su odlucili da se otcijepe od Bosne i ohrabljeni oruzjem JNA napravili masu masovnih grobnica i pokusali da nas izbrisu iz istorije kao da nismo nikad postojali i to sve je doslo iz vrha politike, to je problem, sta se desilo desilo ali to treba osuditi. Tito je napravio spomenike zrtvama, kaznio zlocine itd mi trazimo vec 30 godina spomenik zrtvama logora u Prijedoru gdje je moje prezime nestalo i ne moze spomenik, velika razlika.
Ne laži, TI si krenuo da se otcepiš od Jugoslavije, sam si kriv za sve.

Sad je Salku dala krila bošnjanska propaganda uoči “rezolucije”. Da li @salko dinamitas i @комшија imaju bilo kakav dokaz za ovako monstruozne optužbe?

Zapenušana želja da se Srbi nekako žigošu kao “genocidni” nije nikakav dokaz gospodo Bošnjani. Tj to je samo dokaz vaših namera.

Nije istina, muslimani su odlučili da se odcepe od Jugoslavije a time i od resto Srba. Pa, ako ćemo da se cepamo, onda svako svojoj kući.
I to nije problem ali zasto rusenje svega sto nije tvoje, samo u Prijedoru ima preko 60 masovnih grobnica daleko vise nego sto ima u cijeloj Bosni gdje Srbi leze. Poenta je da su svi pravili zlocine ali kod Srba je to islo iz politickog vrha zato je i obim zlocina daleko veci i ta politika je jos uvijek u Srbiji. Gledam o logorima u Prijedoru Cirilicu gdje Maric tvrdi da su oni mrsavi imali tuberkolozu pa zato bili mrsavi a ti programi obaraju rekorde gledanja i hvale Vucica na sva usta. Stvarno mislis da zapad toliko voli muslimane a mrzi Srbe?

Катастрофа , то је човек који је цео живот посветио залагању за уништење српског народа , бивши хитлеровац ..али предпостављам да у том музеју није изложена његова права прошлост , него на против хвалоспев ..а није изложено то да је био сарадник окупатора и припадник покрета СС двизије млади муслимани .

SS divizija se zvala Hadžar divizija, a bila je povezana s pokretom Mladi muslimani čiji su članovi bili profašistički i antisemitski nastrojeni. Svi istaknutiji članovi organizacije Mladi muslimani danas imaju ulice u Sarajevu.

Desilo se sigurno da je pomrlo toliko dece. Pitanje je zašto.
Nema dokaza da ih je pomrlo i 10% od ove cifre. Ovo je klasična medijska satanizacija i govor mržnje u propagandne svrhe.

Nema prostrelnih rana, aerodrom je bio u njihovim rukama i žene i deca su mogli u bolnice i u Srbiju a ne samo na Zapad => ćlanak je samo dodatna satanizacija Srba pred “rezoluciju”. Metodologija: “rekli roditelji” (pa pomnoženo sa 10).

Gde su njihovi prošli tu je nastala depopulacija, al to Šolaka ne brine.

A muslimani se sami setili da čine zločine bez da im iko naredi?
To su radili pojedine jedinice ali ne mozes organizovati tako veliku akciju minirana bas svih dzamija bez politickog vrha, kao sto je i sam politicki vrh tj Mladic komandant Armije bio u Srebrenici np Alija je zaustavio zlocine nad Srbima u Sarajevu ili Jovan Divjak zlocine jedinice mudzahedin, takvih primjer nema kod Srba jer je vrh podrzavao zlocine zato je i doslo do tolikog obima zlocina np Mladic u Srebrenici otvoreno govori doslo je vrijeme za osvetu Turcima ili Plavsicka koja tokom rusenja Aladza dzamije u Foci vice rusi te dzamije kakav je to Srpski grad sa toliko dzamija.

To su radili pojedine jedinice ali ne mozes organizovati tako veliku akciju minirana bas svih dzamija bez politickog vrha, kao sto je i sam politicki vrh tj Mladic komandant Armije bio u Srebrenici np Alija je zaustavio zlocine nad Srbima u Sarajevu ili Jovan Divjak zlocine jedinice mudzahedin, takvih primjer nema kod Srba jer je vrh podrzavao zlocine zato je i doslo do tolikog obima zlocina np Mladic u Srebrenici otvoreno govori doslo je vrijeme za osvetu Turcima ili Plavsicka koja tokom rusenja Aladza dzamije u Foci vice rusi te dzamije kakav je to Srpski grad sa toliko dzamija.
Ne lupetaj. Svi izginuli za tri godine borbi su na spisku.

Back