gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Eh, nisam bio bas toliko srecan da ih svaki dan menjam.Takvo ponasanje svaka zena obozava.
Mislim da ni sa jednom nisi imao seks vise od jednog puta....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, nisam bio bas toliko srecan da ih svaki dan menjam.Takvo ponasanje svaka zena obozava.
Mislim da ni sa jednom nisi imao seks vise od jednog puta....
Sećam se...Teorijski gledano, covek u zivotu treba da se seksa jedno otprilike u proseku 4.000 puta....
Ja sam vec stigao nekako do te brojke i ne znam kako ce se sve dalje razvijati...
I od svih tih zadovoljstava kroz zivot, secam se nekoliko puta kada je zaista bilo neverovatno i neponovljivo.
Ostalo mi je urezano u svest.....Ostalo sam manje-vise zaboravio....
Secate li se i vi nekih izuzetnih seksanja?
ja sam 5 000 puta drkao, sta cu ja![]()
Kako ne razumeš: bio ebač = više nije ebačne razumem sta znaci bio ebac?
nema ovde tog izraza
kakva hemikalije, uzmeš štapić od sladoleda i da vidiš
ako nemaš sladoled probaj sa šljivom![]()
Kako ne razumeš: bio ebač = više nije ebač
Za ovo boldovano imaš od mene belu vešalicu i šopsku salatu kad dodjem u BG.Postova mlada gospodo u zivotu sve biva i sve prolazi.
Zato ne gubite vreme u zalud, ni sanse, svaki trenutak koji je prosao vise se nece vratiti...
A narocito ne one sanse koje ste imali da kresnete nekoga, pa iz nekih razloga niste....![]()
Ja sam vec stigao nekako do te brojke i ne znam kako ce se sve dalje razvijati...
Horoskopski gledano.... dupli sam bik..... Sve sa škorpijama je bilo za pamćenje.... vise puta sam sa njima imao zapaljenje bočnih mišića (tzv ljubavni držači). Sex ili treba imati kako treba ili se ne treba cimati, sve ostalo je farsa...