Sećanja na auto

Sensei

Master
Moderator
Poruka
49.205
Mora da imate i lepa i loša sećanja na neki auto, dal vaš dal tudji?

Ja se recimo sećam jednog fiće sa kojim sam mladjan noću obilazio skrovita mesta po Kušutnjaku. Jeste mali, al izvodljivo je.

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
42.588
Mora da imate i lepa i loša sećanja na neki auto, dal vaš dal tudji?

Ja se recimo sećam jednog fiće sa kojim sam mladjan noću obilazio skrovita mesta po Kušutnjaku. Jeste mali, al izvodljivo je.
Opel Astra 2009. godiste. Nikad nas nije izdala, za razliku od starog keca pre toga, koji je u 50% slucajeva
otkazivao, kad god smo negde krenuli. Zao nam sto smo prodali astru, no morala je da se uzme nova...
Ova nova 2020. za sada dobro radi, a verovatno cemo nju da zamenimo isto Astrom.

Шмекер

Veoma poznat
Poruka
14.726
Naš prvi auto je bila neka Zastava, a otac kaže da je pre nje vozio Fiću. Te Zastave se sećam i po tome što nam se motor zapalio na parkingu, pa je radio protiv požarni aparat.
Auto koji je meni lično ostao u lepom sećanju je bila neka Mazda(zaboravio sam koji model). To je auto koji sam imao prilike i lično da vozim(retko vozim pa ko me je video u Mazdi :lol:) I bio mi je možda najlepši auto koji smo ikada imali. Jedina mana te Mazde koju smo mi imali(zbog čega smo je i prodali) bila je izuzetno loša preglednost.