SEĆA LI SE NEKO OVE REKLAME?

Nikola Barovic

Obećava
Poruka
74
Jedna reklama mi je obeležila detinjstvo. Čini mi se da je prikazivana 1997. ili 1998. U njoj je devojčica reklamirala čokoladu, a tekst je išao,,Ja sam vaša Pionesa, donosim vam svet čudesa...''. Seća li se neko ovoga i zna li neko gde ona može da se nađe? Hvala puuuno! :klap:

Sećam se te reklame, i čini mi se da su postojale dve verzije. Ali stvarno ne znam gde može na netu da se nađe. Ima na YT nekih starih reklama sa ovih prostora, pa možda tamo ima nečeg, mada ja ništa nisam našao.

Jedna reklama mi je obeležila detinjstvo. Čini mi se da je prikazivana 1997. ili 1998. U njoj je devojčica reklamirala čokoladu, a tekst je išao,,Ja sam vaša Pionesa, donosim vam svet čudesa...''. Seća li se neko ovoga i zna li neko gde ona može da se nađe? Hvala puuuno! :klap:

Ako se dobro sećam - "Ja sam vaša Pionesa, donosim vam svet čudesa. Jer u zemlji čokolde, svaki pogled to se krade. Pionesa nek' vam bude, bajka koju deca nude, a da l' je stvarno tako, proverite to je lako. Bezbroj čudesa, jedna Pionesa". :)

Back