- Poruka
- 82.266
Schecter je predstavio svoj najnoviji model električne gitare, Stargazer – koji predstavlja potpuno novi oblik tela koji služi suptilnoj Rikenbekerovoj energiji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super izgleda taj bas (zamisli nemam! )Pa Schekter je jos 2000-ih pravio kopiju Rikenbaker bas gitare. "Schekter 004" mada su taj bas jos tada zvali "Stargazer 004".
Ibanez je pre 40 godina ima nešto slično (a imao sam i ja baš ovakav )I dok bas gitara izgleda solidno, ova Stargejzer gitara je uzas.
U redu je onda, ne trebam da vracam video..... Inace, iskreno me cudi da je nemas. Polovnih Schektera ima "na tone". Sad sam video jedan Stargazer i to sa 5 zica za samo $500 dolara. Omena sa otprilike istom cenom ima na desetine na skoro svakom sajtu za prodaju.....@VanderGraaf
video sam video koji si izbrisao, smešan je i kapiram poruku
Nije da nemam Šehtera, nego nemam tajU redu je onda, ne trebam da vracam video..... Inace, iskreno me cudi da je nemas. Polovnih Schektera ima "na tone". Sad sam video jedan Stargazer i to sa 5 zica za samo $500 dolara. Omena sa otprilike istom cenom ima na desetine na skoro svakom sajtu za prodaju.....