Schecter predstavlja Rickenbacker energiju sa svojim potpuno novim modelom Stargazer

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.266
Schecter je predstavio svoj najnoviji model električne gitare, Stargazer – koji predstavlja potpuno novi oblik tela koji služi suptilnoj Rikenbekerovoj energiji

1730938296051.png

Pa Schekter je jos 2000-ih pravio kopiju Rikenbaker bas gitare. "Schekter 004" mada su taj bas jos tada zvali "Stargazer 004".

sb.jpg

I dok bas gitara izgleda solidno, ova Stargejzer gitara je uzas. Ni malo mi se ne svidja. Rikenbaker telo bas gitare mi ne izgleda dobro kao telo za gitaru. Valjda zbog toga sto sam navikao da vidim to telo na bas gitari sa duzim vratom, pa ovo telo kao gitarsko telo mi izgleda nezgrapno i nekako cela gitara izgleda zdepasta i teska. Vrat ima inlay kao Gibson. Dobro, Schekter je imao kockaste inlej i pre na par gitara, ali njihov inlej u obliku blagog slova "V" je mnogo lepsi. I ta mala Schekter glava na kraju. Sto bi rekao Sensei, stoji mu k`o piletu sise.
Sheckter su lepe gitare. Pogladaj samo Hellraiser na donjoj slici i crveni Schekter Omen na zadnjoj slici. Uopste ne razumem zasto su ovo uradili. Nema sumnje da ce se nekome ovo svideti, ali licno mislim da su ovi novi Stargejzeri ruzne gitare.

s2.jpg

omen-extreme-6-gaucher-hh-rw-hd-2-179239.jpg

@VanderGraaf
video sam video koji si izbrisao, smešan je i kapiram poruku :)
U redu je onda, ne trebam da vracam video..... Inace, iskreno me cudi da je nemas. Polovnih Schektera ima "na tone". Sad sam video jedan Stargazer i to sa 5 zica za samo $500 dolara. Omena sa otprilike istom cenom ima na desetine na skoro svakom sajtu za prodaju.....

Back