SCG polako krece ...

spavam

Obećava
Poruka
99
Posle utakmice sa Tunisom uvideo sam da nemamo udarnu snagu i da nam fali igrach
koji ce biti organizator igre ( Stankovic je samo kasachko grlo )
Takodje smatram da bi Vucinic trebalo da igra od starta mesto ,,umetnika'' Kezmana.
Gledao sam i Croatia - Argentina i Hrvati su zasluzeno pobedili. U Argentini sem Messija nema voljnog igraca, tako da mislim da bi uz podrsku Ramba Petkovica trebalo da ih dobijemo na prvenstvu. :-)
Kazite neshto o trenutnom stanju Holandije i Obale S.
 
Kezman je odican, a verujem da u tandemu za Zigicem moze biti jos opasniji...
Nasi su konkretno igrali za rezultat i to mi se svidja..ipak Tunis je jedna jaca reprezentacije, ma sta god mislili...iako nije mnogo zvucno ime...raduje me igra nasih iako su falili neki igraci...
 
Brine me onih poslednjih pola sata. :?
Ključna je bila izmena kada je umesto Save ušao Ljuboja. Ljuboja ne ume da čuva loptu, da se zagradi, da da malo odmora odbranu,... Sava je to odlično radio kad primi loptu. Nisu se snašli ni Nađ ni Basta na ovoj utakmici. Đorđević je bio malo izgubljen u prostoru, a Stanković je zreo za klupu. Čovek igra u Interu, a osim onog centaršuta ništa više nije pokazao. I onu šansu što je imao razumeo bih i da je promašio ceo gol, ali onako nonšalantno da šutne. Ne razumem uopšte. Odbrana je na nivou, a posebno Krstajić i Vidić. Kakav je to bedem samo. Svaka im čast. Kežman agresivan i koristan. Ostali otprilike na svom nivou.
Vidi se nedostatak Žigića i Vukića. Sa njima će biti sve drugačije.

Ocena: 3+ :-)
 
E Fluidu nemoj da si bas toliko pesimistican, jeste da nismo odigrali odlicno, ali bilo je vrlo dobro (bar za tvoju cetvorku 4)..
Basta se nije snasao? Pa ja mislim da je dobro odigrao, pogotovo u odbradni, kad je izbacio par lopti i nekoliko puta je izneo do napadaca... Ljuboja jeste bio malo pogubljen... Djordjevic nesto ispod proseka... Stankovic je drzao igru...ali naravno moze on mnogo bolje...
Odbrana, no comment!..i sve pohvale Jevricu...

Sad jedva cekam kraj Marta i na Marakani da gledam Srbija - Urugvaj!


Ocena: 4+
:lol :lol: :lol:
 
ja vjerujem petku, takva je sada nasa igra i treba tu taktiku razraditi do savrsenstva. sada je svima jasno da mi igramo na rezultat sa cvrstom odbranom i malo ljepote u igri, ali to meni vise nije bitno. dzaba sto smo argentince razvalili u italiji '90. kad ispadosmo na penale. naravno da ono danas protiv hrvata nije bilo pravo lice argentine, al sam im uocio neke slabe tacke i mislim da sa njima mozemo najmanje nerijeseno. iskreno, uvijek me je vise brinula holandija, ne zbog kvaliteta, vec zbog stila igre (totalni fudbal) koji nama ne odgovara. ako sa njima odigramo remi, imamo velike sanse za 2.krug. slonove sam gledao par puta, nisam ih jos dobro prostudiro, ali koliko sam mogao primjetiti, napad im je jaca strana, a odbrana katastrofalna. jaki su individualno, ali djeluju ko rastiman orkestar. njih mozemo i moramo uzeti.
dakle, samo treba nastaviti ovako, jacati samopouzdanje, stvarati dobru atmosferu u ekipi i sto je najvaznije ne uplasiti se imena. rezultat sigurno nece izostati.
NAPRED PLAVI!
 
Mislim da si u pravu shto se tice Dekija,nisam ga video da je odigrao dobru utakmicu posle one njegove debitantske protiv Juzne Koreje! A jedini nash kreator je matori Djole,ali mislim da nam treba josh jedan(ilic nikako). Shto se tice Ramba mislim da je trebalo da ga pozove protiv Tunisa,pa da se uverimo da li je stvarno toliko dobar i budu reshene sve dileme.
Protiv Hrvata mali Messi me je odusevio i stvarno je bio jedina svetla tacka u timu Argentine te veceri,ali ponavljam samo te veceri jer ce igra Argentine biti mnogo mnogo ozbiljnija.
A shto se tice pobede nad Argentinom,to mislim da ne treba niko da ocekuje iz dva razloga:1.igraju smrdljivi fudbal bash kao i Spanija tako da mozemo da ocekujemo minimum jedan crveni (npr.Duljaja) i dosudjeni penal,u 80 i nekom minutu,ako nam mali Messi ne umesi.
2.uvek igramo od 0-2 a mozemo da ocekujemo da na polome Zigica(ako ga Holandezi ne polome pre) koji nam je jedina nada iz prekida.
Ali isto tako mislim da mozemo da prodjemo grupu jer smo prve utakmice uvek igrali dobro,a i holandjani nemaju neki tim sada,svaka cast Bomelu i kompaniji,ali iskreno mislim da imamo iskusniji tim.
Slonove dobijamo 100% gledao sam ih na kupu afrike,odbrana im je rupa,cak mozda i palilulac ima bolju. Drogba nece imati shanse protiv crvenog djavola Vidica. Oruna Kone.........smeshno!
 
Ja mislim da imamo mi ko ce da da gol. I Kezman i Zigic i Vicinic (ako se ne odcepi CG) igraju u odlicnoj formi. Smo nam je stvarno problem organizator. Ja bih odma iza spiceva stavio Vukica ili Stankovica (ko bude bio u boljoj formi)...naravno tu je i Rambo Petkovic koji moze da igra 30-45 minuta,ako se mucimo.
Moze tu i Djordjevic da igra odlicno...samo ako bude u formi. On zna nekad toliko dobro da odigra da je to za pricu,ali ga nekad nema nigde. Valjda zavisi kako ga petkovic postavi i koje mu zadatke daje.
Opet i to sto nemam nekog glavnog igracamoze da bude nasa prednost,jer u tom slucaju ne moze da nam se desi situacija da nam igra zavisi od pojedinca i ako njega zaustave kompletan tim staje. Ovako moze da ispadne da ako jedan zakaze ulazi sledeci.
Moze to sve lepo da funkcionise samo ako se bude igralo jako,cvrsto i agresivno.
 

Back
Top