- Poruka
- 1.071
...koji volite... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da kazem da ne volim parfeme, ali ih bas retko koristim, tako da mi je pun plakar nekih polupotrosenih od pre deset godina .. pa sa njima prskam po plakarima .. a dezodorans mi je bezmirisan .. ili, vrlo cesto samo talk .. ipak, miris koji nanjuse muskarci i na koji mi skrenu paznju u fazonu - divno mirises - dolazi od losiona za telo.... sto mi govori da parfem uopste nije potreban. Ranije jesam koristila parfeme, a onda sam procitala u vezi napaljenosti i feromona i poklapanja tih prirodnih afrodizijaka nekim vestackim mirisima, koji zbunjuju njuh muskarca - i tako sam se odlucila da zaobidjem mirise. Chistoca uvek lepo mirise i ne treba joj parfem .. to vazi i za mushki rod.
Sad ozbiljno.Jel ovde treba o parfemima? Mada mislim da je ovo tema za muškarce, ja se ne ložim na mirise žena, ali volim parfeme. Trenutno, najčešće, koristim Ninu.
Mislis ova nova Nina Nina-Jabuka?:-D
Kupila sam je pre neki dan, vrhunska je, nemam reci! :-D
A, ostavlja utisak i na muskarce, koliko sam mogla da primetim!![]()
Da, baš ta. Odlična je.A mislila sam da neće ići preko zime, da je letnji parfem. Ustvari nije. Letos mi nešto nije bio po volji. Sada, sasvim druga priča.
Muškarci padaju pod saobraćaj![]()
Za leto ovaj sto ga reklamira moja avatarica, vrhunski je! :-D