Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.464
Pa što ne kažeš da si Jakov Kitarević.Bio sam javna osoba dok mi nije propala firma. Žena mi je i dalje medijski eksponirana osoba.
Čega se sramiš?
Izdrži, Jakove!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što ne kažeš da si Jakov Kitarević.Bio sam javna osoba dok mi nije propala firma. Žena mi je i dalje medijski eksponirana osoba.
Zašto bi pitao bilo što Austriju bilo što? Njihova država njihova pravila, naša država naša pravila.Možda bi trebalo pitati Austriju, koja je zbog toga protjerala s Blajburga, Lojbaškog polja koje je Hr vlasništvo, crkvu, pope, Počasni blajburški Vod, predstavnike vlasti, rulju u crnom, mjerače kukuruza, te odštemala grb bjelopoljac sa spomenika ?
I tu su kumovali Srbi, ovaj put austrijski. Digli su graju, uvjerili Austrijance da je grb s početnim bijelim poljem, tobože, ustaški. Opet BIA. Nemaju Austrijanci veze s time. Samo su slušali bečke Srbe i informacije koje su im oni dali.Možda bi trebalo pitati Austriju, koja je zbog toga protjerala s Blajburga, Lojbaškog polja koje je Hr vlasništvo, crkvu, pope, Počasni blajburški Vod, predstavnike vlasti, rulju u crnom, mjerače kukuruza, te odštemala grb bjelopoljac sa spomenika ?
Pa nije tajna da nas srpska tajna služba šije 50:0. Svaka vam čast! Mi smo totalno nedorasli vašoj kurvinjskoj igri.![]()
Gladnima u Africi ne želim pomoći tako da je podjednako pogrdno kao četničke baljezgarijeThompsonove pjesme su prema tome što su ti pjevali kao Božićne pjesme ili pjesme za pomoć gladnima u Africi.
Može se i u AT ustašovati, samo to košta od 10 k € na više.Zašto bi pitao bilo što Austriju bilo što? Njihova država njihova pravila, naša država naša pravila.

I bio je kompliment. Nažalost.Moj utisak je da je skroz drugačije. Ali, hvala svakako, kapiram kao kompliment.

Ne bih rekao da je slučajnost što iza svakog negativnog članka o Thompsonu u stranim novinama, potpisan autor sa srpskim imenom i prezimenom.BIA za Tompsona urgira negativno po svetu.
A kad si se probudio, a ono...teta s bockom pored tebe!Pogledajte prilog 1855154....
![]()
To opet ne mora da znaci da je BA u pitanju. Uostalom, na vasim domacim portalima i u novinama imate i sami vrlo negativne kritike o Tompsonu, tako da...Ne bih rekao da je slučajnost što iza svakog negativnog članka o Thompsonu u stranim novinama, potpisan autor sa srpskim imenom i prezimenom.
Može se i u AT ustašovati, samo to košta od 10 k € na više.
Eto, kako se lako ustašija odriče poglavnika.
Za siću![]()
Naši smiju negativno pisati o njemu, jer je naš. Vi upirete prstom gdje vam nije mjesto. Mnogi ga u Hrvatskoj, ne bez razloga, smatraju gownom od karaktera. Ali drugo je ako ja kažem da je gowno, nego da ti to kažeš.To opet ne mora da znaci da je BA u pitanju. Uostalom, na vasim domacim portalima i u novinama imate i sami vrlo negativne kritike o Tompsonu, tako da...
Objasnio je Vojko.To opet ne mora da znaci da je BA u pitanju. Uostalom, na vasim domacim portalima i u novinama imate i sami vrlo negativne kritike o Tompsonu, tako da...
Ja sam jasno rekla sta i mislim i osjecam,a ti mozes do prekosutra trabunjati svoje projekcije.To nece nista promijeniti.Ne, ti se bojiš. Premireš od straha. Da se ne bojiš, ne bi te bilo briga što radi Thompson ili bilo tko drugi od Hrvata. Fučkalo bi ti se. Međutim, strah vam je ušao pod kožu i ne može više nestati. Bojite se slova H, a kamoli cijele riječi Hrvat.
Druga država, druga pravila. U Srbiji digneš tri prsta i nikom ništa, u Hrvatskoj te opletu po džepu i prognaju na 10 godina.Da je znao dojč i rekel Sieg Heil, možda bi mu i oprostili.
Ovako, bez znanja stranog jezika mora caltati.
Ne smiješ biti pohlepan.Zašto bi me uopće zanimala Austrija. Pa ne želim ja veliku Austriju do Drine nego za veliku Hrvatsku do Drine.
Naše je samo do Zemuna, zapadna Hercegovina i čitava Cazinska krajina. Tuđe nam ne treba. Eto Srbima pa nek nose.A kak na Bleiburg?Zašto bi me uopće zanimala Austrija. Pa ne želim ja veliku Austriju do Drine nego za veliku Hrvatsku do Drine.

Neeemoooj sad da se vraćamo u to vreme, da ti repliciram one vaše zenka marševske stihove. Nije u tome poenta.Evo od 1:47 i opet druga od 2:18
[MEDIA]
Izvini ali ovo je srpski potral, tako da "slucajno" smem.Naši smiju negativno pisati o njemu, jer je naš. Vi upirete prstom gdje vam nije mjesto. Mnogi ga u Hrvatskoj, ne bez razloga, smatraju gownom od karaktera. Ali drugo je ako ja kažem da je gowno, nego da ti to kažeš.
Nije teško biti neiskren.Ja sam jasno rekla sta i mislim i osjecam,a ti mozes do prekosutra trabunjati svoje projekcije.To nece nista promijeniti.
Ja uspostavljam zaključke na osnovu predočenih parametara, a oni se mogu logički objasniti zaključkom da se Srbi boje Hrvata.Kažu branitelji da ZDS nikada nije bilo njihovo geslo za vrijeme Domovinskog rata, nego "Domovini vjerni".A kak na Bleiburg?
Nikako.
A ZDS pada u vodu na prvoj prepreci![]()
Tomsonovu pesmu ?Da, u pravu si. Bravo! Točno to! Kao da si znao. Pjevali su četnici o KLANJU i MESARIMA.![]()
I tu su kumovali Srbi, ovaj put austrijski. Digli su graju, uvjerili Austrijance da je grb s početnim bijelim poljem, tobože, ustaški.
Ovaj forum nije čak ni na domeni .rs, tako da nisi baš u pravu.Izvini ali ovo je srpski potral, tako da "slucajno" smem.