Scene sramote iz Zagreba: Tompson pevao zabranjenu ratnohuškačku pesmu, rukometaši slavili uz ustašku koreografiju na dočeku

Možda bi trebalo pitati Austriju, koja je zbog toga protjerala s Blajburga, Lojbaškog polja koje je Hr vlasništvo, crkvu, pope, Počasni blajburški Vod, predstavnike vlasti, rulju u crnom, mjerače kukuruza, te odštemala grb bjelopoljac sa spomenika ?
Zašto bi pitao bilo što Austriju bilo što? Njihova država njihova pravila, naša država naša pravila.

Možda bi trebalo pitati Austriju, koja je zbog toga protjerala s Blajburga, Lojbaškog polja koje je Hr vlasništvo, crkvu, pope, Počasni blajburški Vod, predstavnike vlasti, rulju u crnom, mjerače kukuruza, te odštemala grb bjelopoljac sa spomenika ?
I tu su kumovali Srbi, ovaj put austrijski. Digli su graju, uvjerili Austrijance da je grb s početnim bijelim poljem, tobože, ustaški. Opet BIA. Nemaju Austrijanci veze s time. Samo su slušali bečke Srbe i informacije koje su im oni dali.

Pa nije tajna da nas srpska tajna služba šije 50:0. Svaka vam čast! Mi smo totalno nedorasli vašoj kurvinjskoj igri. ;)
BIA za Tompsona urgira negativno po svetu. :fdlan:

A kad si se probudio, a ono...teta s bockom pored tebe! 2965 injekcija.gif :lol:....:mrgreen:

BIA za Tompsona urgira negativno po svetu. :fdlan:

A kad si se probudio, a ono...teta s bockom pored tebe!Pogledajte prilog 1855154 :lol:....:mrgreen:
Ne bih rekao da je slučajnost što iza svakog negativnog članka o Thompsonu u stranim novinama, potpisan autor sa srpskim imenom i prezimenom.

Ne bih rekao da je slučajnost što iza svakog negativnog članka o Thompsonu u stranim novinama, potpisan autor sa srpskim imenom i prezimenom.
To opet ne mora da znaci da je BA u pitanju. Uostalom, na vasim domacim portalima i u novinama imate i sami vrlo negativne kritike o Tompsonu, tako da...

To opet ne mora da znaci da je BA u pitanju. Uostalom, na vasim domacim portalima i u novinama imate i sami vrlo negativne kritike o Tompsonu, tako da...
Naši smiju negativno pisati o njemu, jer je naš. Vi upirete prstom gdje vam nije mjesto. Mnogi ga u Hrvatskoj, ne bez razloga, smatraju gownom od karaktera. Ali drugo je ako ja kažem da je gowno, nego da ti to kažeš.

Ne, ti se bojiš. Premireš od straha. Da se ne bojiš, ne bi te bilo briga što radi Thompson ili bilo tko drugi od Hrvata. Fučkalo bi ti se. Međutim, strah vam je ušao pod kožu i ne može više nestati. Bojite se slova H, a kamoli cijele riječi Hrvat.
Ja sam jasno rekla sta i mislim i osjecam,a ti mozes do prekosutra trabunjati svoje projekcije.To nece nista promijeniti.

Evo od 1:47 i opet druga od 2:18

[MEDIA]
Neeemoooj sad da se vraćamo u to vreme, da ti repliciram one vaše zenka marševske stihove. Nije u tome poenta.

Danas se u Srbiji ne pevaju slične pesmice za jednokratnu upotrebu, naročito ne pesme sa eksplicitno borbenom tematikom.

Danas opet slušamo Snežanu Đurišič kao što ste je i vi slušali u Zagrebu za Novu Godinu, mislim ne vi nego preostali Srbi u Hrvatskoj i njihovi hrvatski prijatelji pretpostavljam.
Na tom konceru ste videli jasnu razliku između dva naša mentaliteta. Nas niko ne instruira na rat, na to prošlo vreme, nemamo srpskog Tomsona.

Ali kada zasvira Marš na Drinu, svakom Srbinu se naježi koža, postajemo svesni njene snage, njene moći. Pesma koja ima neverovatnu inspirativnu snagu, koja sve podiše na noge, ne peva se često, ne sa skrivenom namerom, ali kada dođe trenutak, opet ćemo krenuti na Drinu, na Dunav, Savu, da branimo naše granice kao što su nam to dedovi činili.

Naši smiju negativno pisati o njemu, jer je naš. Vi upirete prstom gdje vam nije mjesto. Mnogi ga u Hrvatskoj, ne bez razloga, smatraju gownom od karaktera. Ali drugo je ako ja kažem da je gowno, nego da ti to kažeš.
Izvini ali ovo je srpski potral, tako da "slucajno" smem.

Ja sam jasno rekla sta i mislim i osjecam,a ti mozes do prekosutra trabunjati svoje projekcije.To nece nista promijeniti.
Nije teško biti neiskren. :kafa: Ja uspostavljam zaključke na osnovu predočenih parametara, a oni se mogu logički objasniti zaključkom da se Srbi boje Hrvata.

I tu su kumovali Srbi, ovaj put austrijski. Digli su graju, uvjerili Austrijance da je grb s početnim bijelim poljem, tobože, ustaški.

Шта, по твом не тако уваженом мишљењу, симболише тај грб

Back