Scene sramote iz Zagreba: Tompson pevao zabranjenu ratnohuškačku pesmu, rukometaši slavili uz ustašku koreografiju na dočeku

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
98.877
Hrvatska rukometna reprezentacija proslavila je, u organizaciji Vlade Hrvatske, na Trgu Bana Josipa Jelačića, medalju osvojenu na Evropskom prvenstvu.

Organizacija događaja protekla je u kontroverznom tonu oko učešća Marka Perkovića Tompsona, pevača koji kroz pesme propagira ustaške stavove.

https://www.kurir.rs/sport/ostali-s...vic-tompson-na-doceku?test_suffix_headbox_wip
1770065299879.png

Ne vidim problem. A vi?

У свом су дворишту, нека раде шта желе.

Ма јесте, али баш је безвезе кад борбене песме певају спортистима !
Шта ће певати кад зарате ?

Познато је да својим лудилом треба да препаднеш противника,
а кога ће они да препадну, кад сви знају њихове "пјесме" ?

"Кога моја ножина убоде, не треба му ни крува ни воде"
"Мутна Сава носи Србе, наднеле се врбе"

и слично ...

Ма јесте, али баш је безвезе кад борбене песме певају спортистима !
Шта ће певати кад зарате ?

Познато је да својим лудилом треба да препаднеш противника,
а кога ће они да препадну, кад сви знају њихове "пјесме" ?

"Кога моја ножина убоде, не треба му ни крува ни воде"
"Мутна Сава носи Србе, наднеле се врбе"

и слично ...

Нема тамо Срба, без бриге. Пуповац је то по професији.

Нема тамо Срба, без бриге. Пуповац је то по професији.

Па шта ћемо тамо кад нас не воле ?
А као Југословени дадосмо реч да признајемо све те "народе" ...

Будибогснама ... :pop:

Hrvatska rukometna reprezentacija proslavila je, u organizaciji Vlade Hrvatske, na Trgu Bana Josipa Jelačića, medalju osvojenu na Evropskom prvenstvu.

Organizacija događaja protekla je u kontroverznom tonu oko učešća Marka Perkovića Tompsona, pevača koji kroz pesme propagira ustaške stavove.

https://www.kurir.rs/sport/ostali-s...vic-tompson-na-doceku?test_suffix_headbox_wip
Pogledajte prilog 1854645

Ne vidim problem. A vi?
SFRJ je imala komisiju za šund.

Po tome se vidi koliko je bila ispred svog vremena.

Za gradonačelnika Tomislava Tomaševića rekao je da je otkazivanjem prvotnog dočeka "osvojio zlatnu medalju iz politike i demokracije".

"Tomašević je osvojio zlatnu medalju iz politike"​

"Može se naslutiti da će biti i puno gore od ovoga, a ovisi kako će gradonačelnik Tomašević upravljati dalje ovom situacijom. Po meni je osvojio zlatnu medalju iz politike i demokracije kad je otkazao ovaj događaj. Pokazao je da je branitelj demokracije i građanske Hrvatske u sadašnjim okolnostima, ali i jedina snažna alternativa Plenkovićevom HDZ-u", smatra bivši saborski zastupnik.

Kritizirao je i Vladu. "Njegova Vlada je prije godinu dana, prije dvije i prije pet pokazivala tendencije ne državnog udara, nego državnog terorizma, a to je korištenje monopola sile kako bi se ostvarili nelegitimni interesi premijera Plenkovića. On tu ulogu savršeno igra, ali ta uloga nije dobra", rekao je.

"Sudionici gay pridea u HDZ-ovoj varijanti"​

Vučetić je dodao kako nije očekivao da će HDZ povući paralelu s događajima u Splitu 2012. godine. "Jedan element nisam očekivao, a to da će HDZ ovaj događaj u Zagrebu javno označiti HDZ-ovskim gay prideom jer vuku paralelu s onim što se događalo u Splitu 2012. godine", kazao je.

SFRJ je imala komisiju za šund.

Po tome se vidi koliko je bila ispred svog vremena.
Mda, šundom je bio proglašen i antologijski Čorbin album "Mrtva priroda"
I to konstatiram ja, koji organski ne podnosim Čorbu.
Ti voliš taj rusko / sjevernokorejsko / somalijski stil, s univerzalnim izgovorom:
"Prije je bilo bolje"

Ti voliš taj rusko / sjevernokorejsko / somalijski stil, s univerzalnim izgovorom:
"Prije je bilo bolje"
По обичају си опет полуинформисан :mrgreen:
”Мртва природа” није била проглашена за шунд.
Али јесте Чорбин албум ”Вечерас вас забављају музичари који пију”.

Pogledajte prilog 1854645

Ne vidim problem. A vi?
Svaka budala ima svoje veselje

"Prije je bilo bolje"
Pokvarena mašta i prljave strasti su temeljac ex-yu rocka
Po meni najbolji Borin album

Ja sam tebe lepo pitao - Šta bi promenila rezolucija?Samo bi nam otežavali još više sve što radimo.
Sa druge strane,ni meni nije jasno zašto.Verovatno kalkulišu zbog EU.
A sta to korisno ova vlast radi?
Kako u CG moze a u Srbiji ne i to jos su blizi EU nego Srbija?

Back