Scene sramote iz Beograda: Tompsonove pesme sa štandova sns-a

Lagerta

Bez titule
Supermoderator
Poruka
37.649

I sada mi nikako nisu jasni neki koji se bave ovim pevačem koji peva u svojoj državi a ne bave se ovima koji istog puste da peva usred Beograda. Još i sve nas koji izjavimo da nas baš briga za komišiluk, nazovu ustašama o ovu ''gospodu'' ni rečju da pomenu. Zanimljiv srpski narod smo, je l da ?

Secam se ranijih godina kada je ds organizovao doktore i sl dizao proteste... pa kad je bivsa super adminka banula u bg i slikala se na dorcolu... politicka ekskurzija

Dobro ovo je moja konstrukcija ali nije htela da se izjasni kojim poslom je u bg bas tog dana kada ds pravi protest...

I sad pokusavam da povezem ko je za koga i ko je s kim .. ko ilija cvorovic u balkanskom spijunu

Ovde ti je samo običan narod koji piše šta misli. Svako iz svog ugla. Ako nekome deluje kao struja, greši. Ja sam na primer, zla blokaderka, za neke ;) a samo iznosim svoja iskustva života sa vladajućim lopovima poslednjih par decenija...
Ja sam odustao od podrske studentima.
Dok ne vidim listu, mozda i izadjem na glasanje prvi put.

Meni dovoljno da vidim ovakve, da znam da ne može lista biti gora od ovih.
Moze gore.

Dugin (geopoliticar kom su cionisti ubili cerku auto-bombom) kaze da je u Srbiji na snazi obojena revolucija. Ne sumnja u iskrenost studenata ali sumnja u ljude koji se isticu medju studentima. A mi se negde svi znamo. Kad bih ti pricao ko sta gde...

Do pre par meseci jedan lik je bio najistaknutiji blokader. Dan danas mi je duzan nznm 15k rsd ili 150e, nebitno. I za njega mislim da je instaliran jer je u trenutku promenio sva ubedjenja. A vidi, diskutovacemo mi jos na temu studenata. Eto nek ih cuva bog. Nasa deca.

Gledam tako snimke, studenti pice... na celu kolone vidim jos jednu poznatu istaknutu facu, bivseg cimera kog smo preselili iz ns u bg. Promenio licni opis. Izgubili smo svaki kontakt sa njim. Ali ne moze meni da promakne nista, snimim ga na celu kolone i javljam bivsim cimerima - lociro sam ga. Promenio ime, promenio imidz do tacke neprepoznavanja. Izneverovali svi kad su ga videli, poslao snimak drugarima.

Vrlo sumnjive stvari sam uocio ali necu da pisem i ofirem nikog. Cekamo da vidimo ko je ko. Kad se raspisem jednog dana...

Tvoje viđenje je samo tvoje i ne osporavam ga, samo iznosim svoje drugačije viđenje. Ovo mi je posebno zanimljivo :

1770162843398.png

I niko ništa da ne uradi, već da nastavi da primećuje samo pogrešne, umesto hiljada ispravnih među tom decom.

Tvoje viđenje je samo tvoje i ne osporavam ga, samo iznosim svoje drugačije viđenje. Ovo mi je posebno zanimljivo :

Pogledajte prilog 1855202
I niko ništa da ne uradi, već da nastavi da primećuje samo pogrešne, umesto hiljada ispravnih među tom decom.
Cek da vidimo kako ce se odigrati
Mnogo je opasno po tu decu
Neko ce morati da se seli iz Srbije na kraju price
VI te ljude znate sa televizora...
Ja ih poznajem kroz posao...
Nije nimalo prijatno, jezivo je.
Kad pitam sta ce biti na kraju, reko nece ih ovaj pustiti ako ga ne sruse puj pike ne vazi.

"Ma u bioskop ce ih vodi, sto si misleo, igras k.u.r sa mnom. Gledaj svoj posao decko, padne Vucic staje sve".

I mi studenta imamo u porodici.
Na budzetu.
Buduci prosvetni radnik. 🧡

I sada mi nikako nisu jasni neki koji se bave ovim pevačem koji peva u svojoj državi a ne bave se ovima koji istog puste da peva usred Beograda. Još i sve nas koji izjavimo da nas baš briga za komišiluk, nazovu ustašama o ovu ''gospodu'' ni rečju da pomenu. Zanimljiv srpski narod smo, je l da ?
ali "ispred štanda" znači ustaša stao na ulicu i prvocira srbe, a dobija podršku od srpskih blokadera...dvoličnost je nepristojna....

Back