Scene iz Atine kao na ratištu - baklje, kamenice, štangle i stakla na mestu gde su "Bed blu bojsi" ubili navijača AEK-a

Ti si ogradio BBB od Panatanajkosa...
Pričaš sam sa sobom...
Ja sam samo ovdje od prve sekunde tvrdio da BBB ne ubadaju noževima, i da nisu išli nikog zaklat...
Grci su proboli osam ljudi, sedam Hrvata i jednog Grka koji je umro, a priča se Hrvati Koljači...
To nije ograđivanje od PAO-a nego komentar vašeg licemjerja...
Nego da ponovimo glavni razlog grčke histerije - dakle, glavni razlog je NAVIJAČKI DEBAKL, koji je teško pao cijeloj grčkoj naciji, kao i srpskoj navijačkoj sceni koja je htjela organizirati srpsku Atinu kao mjesto na koje Hrvati neće smjet dolaziti. Netko ti dođe u srce države, na megdan, na dogovoreno, bez kalkulacije, u deset puta manjem broju, i napimpla te ko debila usprkos tvojim noževima i sječivima...
O tome se radi, dakle upravo navijačka strast zamaksiranu u tobožnju tugu za navijača. Ovome se Grci nisu nadali, i teško da bi Rusi, Poljaci ili bilo tko mogao ovako nešto izvest, jer jednostavno, za ovako nešto trebaju muda...
Znaci ipak nije "neki grk" nego vas prijatel?
 
O tome se radi, dakle upravo navijačka strast zamaksiranu u tobožnju tugu za navijača. Ovome se Grci nisu nadali, i teško da bi Rusi, Poljaci ili bilo tko mogao ovako nešto izvest, jer jednostavno, za ovako nešto trebaju muda...
Ovo o čemu ti tako ushićeno izveštavaš rade bukvalno sve navijačke grupe. To im je osnovna delatnost.
 
Zato što su Dinamovci hrvatska uljudba i mitteleuropska kultura.
Gospoda koristi boksere, lance, kolce, palice, a ne povlače nož poput tamnoputih turskih i grčkih gnomova.
Grci nisu tamnoputi niti imaju ikakve sličnosti sa turcima.
 
Što ubijeni drži u ruci?

1692093120867.png
 
Чекај...јел то Грк ,којег је убио други Грк,док сте се ви кретали ка музеју?

Da, klepio ga je njegov po ruci nekakvim sječivom za klanje, pa je iskrvario. Čini se mač. Kasnije se vidi kako je ušao u dućan, i srušio se pored hladnjaka...
Tabanje grčkih koljača na 4:50

 
Poslednja izmena:
Moje mišljenje po svemu onome što se do sada zna je da je ovo očigledno ipak bio dogovoren obračun. Gostujućim navijačima je bio zabranjen ulazak, ali oni su ipak došli. I ovo "navijači" bih uzeo s velikom rezervom. Po meni pravi navijač, navija za svoj klub, bodri, pjeva pjesme, a ne tuče se sa navijačima drugog kluba.
Pročitao sam da i taj što je ubijen da ima policijski dosje, a izgleda da je i on imao nekakvu kapuljaču na glavi.
Iskreno, BBB su išli na dogovoren fajt i to što su završili u zatvoru, nije ništa čudno. Jedino što se nadam, to je da tog Grka ipak nije ubio netko od BBB-a, nego da je to bio drugi Grk. Jer koliko vidim na nekoj snimci i taj Grk nosi majicu plave boje i kapuljaču. Lako moguće da ga je netko od njegovih zamijenio za BBB-a.
Uglavnom, neka policija utvrdi tko je zbilja ubojica, a BBB, ukratko, što su tražili, to su i dobili. Nek se nauče pameti, ne navija je tučom za svoj klub!
 
Muškarac osumnjičen za ubistvo Mihalisa Katsurisa, navijača atinskog AEK-a, uhapšen je danas u prestonici Grčke javljaju tamošnji mediji.

U pitanju je državljanin Grčke i to navijač, verovali ili ne, atinskog AEK-a, koji je već bio u zatvoru zbog učestvovanja u tuči sa navjačima PAOK-a u maju 2017. godine.

Prema informacijama do kojih je došao portal „Zougla.gr“ može se zaključiti da je uhapšeni A. D. možda i nehotice, u begu od navijača Dinama i Panatinaikosa, smrtonosno ranio nesrećnog Katsurisa.

„Specijalna jedinica grčke policije uhapsila je u četvrtak poslepodne državljanina Grčke koji je učestvovao i u neredima pre početka finala Kupa između AEK-a i PAOK-a u maju 2017. u Volosu i tada je bio osuđen na 12 meseci zatora. Do hapšenja je došlo nakon DNK analize noža pronađenog na mestu na kojem je Mihalis Katsuris tragično stradao. Radi se o osobi poznatoj organima vlasti iz ranijih slučajeva, a u ovom konkretnom slučaju bilo je dovoljno dokaza da se A. D. zadrži u istražnom zatvoru“, piše „Zougla.gr“.

Tu, međutim, dolazi do obrta, s obzirom na to da se u međuvremenu verovalo da je ubistvo počinio jedan od navijača Panatinaikosa.

„Imamo informaciju i da se pomenuta osoba nalazi na fotografiji u noći incidenta pre utakmice AEK-a i Dinama i da je, kako policijski izvori ističu, bio naoružan nožem. Na snimcima sa sigurnosnih kamera koje je pregledala specijalna jedinica atinske policije jasno se vidi da navijač AEK-a, A.D., trči pored Mihalisa Katsurisa i u jednom trenutku se sudara s njim dok su obojica pokušavali da pobegnu od huligana zagrebačkog Dinama i Panathinaikosa“.

Policija je pronašla nož s tragovima krvi, nakon čega su laboratorijska ispitivanja pokazala da uzorak odgovara Katsurisovoj. Kasnije, kada je urađena analiza uzorka DNK tragovi su vodili direktno ka A. D, rođenog 1988. godine, koji je bio ispitivan i u avgustu nedugo posle tragičnog ishoda tuče u delu Atine Novoj Filadelfiji.

Ovog puta, A. D. tokom ispitivanja priznao je da je bio u blizini Katsurisa, ali negirao da je došlo čak i do nehotičnog kontakta između njih dvojice, već da je nož izgubio tokom incidenanata.
 

Back
Top