Scene iz Atine kao na ratištu - baklje, kamenice, štangle i stakla na mestu gde su "Bed blu bojsi" ubili navijača AEK-a

Uefa je zabranila prisustvo gostujućih navijača. Trebali su jednostavno ostati KUCI. Sad bi pili pivo Ožujsko, Pan ili Karlovačko u zagrebačkim kafićima i gledali Purgerke u minićima kako zanosno šetaju zagrebačkim GLAVNOM ULICOM . Ovako je njih stotinu nabijeno u 20 soba 2 sa 2 gde smrde, spavaju jedni preko drugih a jedino što vide su glupe face svojih drugova i nasmejano lice čuvara Janisa koji im ujutru kad im u dva tanjira na njih petoricu donese neke pomije za doručak kaže : Kalimera girls! I tako će biti narednih nekoliko godina

pisi lepo na jeziku na kom pricas razume "purger" sve ali se pravi blesav

li kad Ujka na SRPSKOM forumu izigrava advokata (odvjetnika) za gomilu debilcina koji su sa namerom isli da prave haos.
A da ne koriste nozeve ni kada rucaju jel da ... daj ne trabunjaj vise Ujko
BBB
jos malo nedostaje da nas uveris da je to "bratstvo bezopasnih bastovana"
koji rade na tomu da na Maksimiru i cak Poljudu , nekad i na Kantridi trava bude jaca i zelenija.

Sine idi uci skole... budi pametniji od tih mentola koji vas brukaju svuda gde se pojave
Na isti način se sprdaju i sa jasenovcem. Uglavnom na forumu hr se takav bosansko hercegovački idiotizam ne toleriše pa dolaze ovde na krstaricu da trabunjaju gluposti.

Na isti način se sprdaju i sa jasenovcem. Uglavnom na forumu hr se takav bosanski hercegovački idiotizam ne toleriše pa dolaze ovde na krstaricu da trabunjaju gluposti.

to sam nacuo a sada i vidim ... tamo jednoumlje vlada
iz zahebavanja regustrujem se ja na hr forum ... kada sam video "grafiku" i na sta lici forum samo je bilo off...nisam imao srca da ih zahebavam
a ovde su naj nja nja nja ma sve nja :D

Prema najnovijim vestima koje stužu iz Grčke, ubica navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa je uhapšen! Radi se o od ranije dobro poznatom navijaču Panatinaikosa!​

stvarno verujes da navijaci Dinama ne koriste nozeve ?

pa koliko godina imas pope majke ti

Poslednja izmena od moderatora:
Ujke sve studenti na ekskurziji dosli do stadiona :D
Fini momci čkolovani ... pi

Došli su naoružani drvenim motikama jer su znali da ovi pripremaju klanje, kao i prije osam godina...
Samo su sada Grci doživjeli nacionalnu katarzu, a to je bolan proces...
Klub AEK je sudjelovao u planu koljačke zasjede - TUŽIT ĆEMO IH SUDU !!!

.

Došli su naoružani drvenim motikama jer su znali da ovi pripremaju klanje, kao i prije osam godina...

.
Grci sa cigani.

A šta ima da dolaze ako su im zabranili prisustvo na stadionu? Očigledno su došli da smrde i prde?

"Nakon što ih je posjetio u pritvoru, veleposlanik Aleksandar Sunko izjavio je da svi navijači tvrde da su nevini te imaju ozbiljne primjedbe na trajanje postupka i uvjete zadržavanja u pritvoru." https://n1info.hr/vijesti/veleposlanik-posjetio-uhicene-hrvate-imaju-ozbiljnih-primjedbi/

Licemeri kažu grk poginuo?!?? Jel to bio neki rat? Prirodna nepogoda?
Screenshot_2023-08-10-18-11-04-343-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

.

sta tebi i svim bbb nje jasno kada UEFA da zvanicno saopstenje da je gostujucim navijacima zabranjeno da dodju na stadion?

A pa da jeste niko nije rekao da ne mozete da se turisticki setate sa motkama , lancima i plombama u zubima po Atini.
Lep je to grad. Ima stosta da se vidi.

Pa ti sve u pravu. Ja sam tupan

Hrvati su u Ateni prije osam godina napadnuti iz zasjede od ujedninjenih srpskih i grčkih navijača, sa nekoliko probodenih BBB-a. Očekivao se sličan napad, koji se i dogodio, samo pomagači Grka ne mogu sebi doć da im se ovo dogodilo, pa se sad neće hvalit da su bili tamo.
BBB su išli na svoju utakmicu, nisu išli nikog napast, ali očekivali su napad i bili spremni na obranu. Da su željeli nekog napast napali bi ga na dan kad Dinamo ne igra, i kad se mogu puno bolje organizirat za napad i izbjeć hapšenja i policiju - time se bave npr. srpski navijači. Dakle, ovo je bio najobičniji dolazak na utakmicu. Nisu to nikakvi kriminalci i ostale pizdharije koje se tu drobe, obični navijači. U Srbiji su navijači kriminalni šljam u društvu, pa mislite da je tako i ovdje. Nije...
Ma sve studenti, odlikaši, naoružani kamama.

A šta ima da dolaze ako su im zabranili prisustvo na stadionu? Očigledno su došli da smrde i prde?

Kako možeš nekome u Šengenu zabranit kretanje europom?
Grci skrivaju snimak sa stadiona, gdje se vidi kako murja, sa zadovoljstvom, pušta BBB u pripremljenu zamku.
Prisjelo im, pa kukaju ko phizde...

.

sta tebi i svim bbb nje jasno kada UEFA da zvanicno saopstenje da je gostujucim navijacima zabranjeno da dodju na stadion?

A pa da jeste niko nije rekao da ne mozete da se turisticki setate sa motkama , lancima i plombama u zubima po Atini.
Lep je to grad. Ima stosta da se vidi.

Pa ti sve u pravu. Ja sam tupan

AEK navijači moraju doć u Zagreb.
Lijepo ćemo ih ugostit...

.

stvarno verujes da navijaci Dinama ne koriste nozeve ?

pa koliko godina imas pope majke ti
Krompir, ne kužim se u nogomet i ta huliganska sranja, ali iz više izvora sam čuo da BBB baš ne koriste noževe.
Najpoznatiji po korištenju noževa su Turci i Grci, po meni genetski isti narod podijeljen vjerom.
Meni je ova priča od samog starta bila sumnjiva.
Bokser, lanac, letva, to da, ali da su BBB ludi za noževima još nisam čuo.
Što tamnoputiji i muslimanskiji veća je šansa da će bljesnuti nožina.
Turski huligani navodno nožem najviše vole ubosti u guzni mišić (nije šala), relativno bezopasno, ali će ubodeni tjednima urlikati od bolova.

Pa galamite kako vam je ta ekipa grka prijateljska,a sada se ogradjujete od iste....posavetuj se pa odgovori?
Ti si ogradio BBB od Panatanajkosa...
Pričaš sam sa sobom...
Ja sam samo ovdje od prve sekunde tvrdio da BBB ne ubadaju noževima, i da nisu išli nikog zaklat...
Grci su proboli osam ljudi, sedam Hrvata i jednog Grka koji je umro, a priča se Hrvati Koljači...
To nije ograđivanje od PAO-a nego komentar vašeg licemjerja...
Nego da ponovimo glavni razlog grčke histerije - dakle, glavni razlog je NAVIJAČKI DEBAKL, koji je teško pao cijeloj grčkoj naciji, kao i srpskoj navijačkoj sceni koja je htjela organizirati srpsku Atinu kao mjesto na koje Hrvati neće smjet dolaziti. Netko ti dođe u srce države, na megdan, na dogovoreno, bez kalkulacije, u deset puta manjem broju, i napimpla te ko debila usprkos tvojim noževima i sječivima...
O tome se radi, dakle upravo navijačka strast zamaksiranu u tobožnju tugu za navijača. Ovome se Grci nisu nadali, i teško da bi Rusi, Poljaci ili bilo tko mogao ovako nešto izvest, jer jednostavno, za ovako nešto trebaju muda...

Back