SBB traži promenu ugovora pre roka

Kada je SBB kupio Ikom postala sam korisnik SBB paketa: televizija, internet, fiksni. Paket EON Full vodi se od početka na moju majku, i godinama nismo imali problema sa tim provajderom.

U poslednjih desetak dana, tri operatera SBB-a su zvali i tražili da promenimo sada Ugovor iako Ugovor zvanično prestaje 25.01.2025.

Predlažu potpisivanje novog Ugovora za EON Premium koji košta preko 5000 dinara. " Kakva je to razlika od 1000.din, 1000 dinara danas nije ništa" ubeđivala je pre neki dan mamu jedna devojka iz SBB-a. Novi Ugovor bi poslali po kurirskoj službi.

Do prestanka Ugovora za EON Full plaćali bismo 4149 dinara, a posle toga cenu EON Premium paketa.

Definitivno raskidamo Ugovor u januaru. Ne želim da plaćam veći paket koji mi nije potreban. Ne gledam ni sve sadašnje kanale, ni sve serije i filmove iz video kluba.

Da li ste korisnik SBB-a, da li su vas zvali ovih dana? Šta mislite o SBB-u?

PS. Nije stvar u novcu, već o tome da nam ne treba veći paket od ovoga.
Misliš nude? Sumnjam da "traže"
To im je posao. Druga priča što su dosadni ko #@**@#

Kada je SBB kupio Ikom postala sam korisnik SBB paketa: televizija, internet, fiksni. Paket EON Full vodi se od početka na moju majku, i godinama nismo imali problema sa tim provajderom.

U poslednjih desetak dana, tri operatera SBB-a su zvali i tražili da promenimo sada Ugovor iako Ugovor zvanično prestaje 25.01.2025.

Predlažu potpisivanje novog Ugovora za EON Premium koji košta preko 5000 dinara. " Kakva je to razlika od 1000.din, 1000 dinara danas nije ništa" ubeđivala je pre neki dan mamu jedna devojka iz SBB-a. Novi Ugovor bi poslali po kurirskoj službi.

Do prestanka Ugovora za EON Full plaćali bismo 4149 dinara, a posle toga cenu EON Premium paketa.

Definitivno raskidamo Ugovor u januaru. Ne želim da plaćam veći paket koji mi nije potreban. Ne gledam ni sve sadašnje kanale, ni sve serije i filmove iz video kluba.

Da li ste korisnik SBB-a, da li su vas zvali ovih dana? Šta mislite o SBB-u?

PS. Nije stvar u novcu, već o tome da nam ne treba veći paket od ovoga.

Posao im je da zovu i smaraju :lol:
Nisi obavezna da menjaš paket ako nećeš.
Ja sam na SBB godinama i zadovoljna sam.

Misliš nude? Sumnjam da "traže"
To im je posao. Druga priča što su dosadni ko #@**@#
Tri puta su zvali i nudili, ali su bili vrlo navalentni.

Posao im je da zovu i smaraju :lol:
Nisi obavezna da menjaš paket ako nećeš.
Ja sam na SBB godinama i zadovoljna sam.

Zadovoljna sam i ja, ali ne znam da li ću ostati kod njih.

Sbb? To se jednostavno radi posle isteka ugovora se raskine i onda neki drugi ukućanin potpiše ponovo i uzme popust od 12 meseci besplatno. I tako u krug.
Mi smo otišli korak dalje. Žena ima dva stana i naizmenično se gasi i pali a šeruje utp kablom.

Inače su jako loši, infrastruktura stara nikakva raspada se a GB rom svako malo udari u one jihove žice i sprca sve uređaje.

Posle 12 godina rastala se sa SBB. Prosto, ne cuvaju stare korisnike, nikakve pogodnosti.
Sad sam na 6 meseci MTS free.
TV nije kao SBB ali opticki internet mnogo bolji od SBB.
Za sada su to utisci. Ako krenu da talasaju i njih cu da menjam.
Ah da, kada sam raskidala ugovor tada je SBB krenuo da nudi pogodnosti. Kasno.

Ovo je klasicna prica - umesto da postojecim lojalnim korisnicima koji regularno placaju ponude neki dugorocniji paket sa boljom cenom oni favorizuju pakete za nove korisnike - kao da ima beskonacno mnogo ljudi da kupe ugovor.

Cim pocnes da se prebacijues ili otkazujes odjednom se 'sete' da ti ponude mozda nesto sto je uvek gore od onog sto je bilo. To sam ja prosao sa MTS-om. Zavlacili su prebacivanje a nista konkretno nisu uradili da me zadrze kod njih - za sve ono sto sam pitao.

kad pravis telekomunikacioni sistem kakav je televizija onda svi sve gledaju, a ne da ti se to tehnicki zatvara to u paket.

Kao da onaj koji prati i interesuje ga N1 nece da cita/gleda svakako N1 sadrzaj (preko interneta), i kao da ce zbog toga sto se na pinku pojavljuje efendija svi ce da dodju da ga gledaju i slusaju.

A o spijunazi da ne govorimo.

Ja to i ne gledam.
Mislila sam na ID channel.
Nije u pitanju sta gledas ili ne. Ja ne gledam TV sve zajedno, jer za mene tesko da ima nekakav sadrzaj.

Pritom placam TV iako ga ne gledam, jer ne moze da nemas TV - moras da imas TV. A to je posebna prica takodje.

Stvar je u tome da ako ima sadrzaj koji neko proizvodi zadatak TV-a je da ga distribuira. Da moze da se gleda kad neko zeli da ga gleda - ovako odlucili su u moje ime sta ja zelim da gledam - pogresan nacin od a-z. Misle da mogu da me nateraju da mislim kako oni hoce tako sto ce da mi kazu sta treba da mislim preko toga sto gledam - nazalost ne radi (barem za mene), nek to rade sa svojim robotima - nek ih programiraju svakodnevno i vise puta na dan ako treba - taj software update nije kompatibilan sa mojom instalacijom u glavi.

Ako mislis da je bias samo ovde, grdno se varas, imao sam kleseve svojevremeno sa rodzersom zasto ja treba da placam euronews dodatno kad se kanal salje besplatno.

Poslednja izmena:
Nije u pitanju sta gledas ili ne. Ja ne gledam TV sve zajedno, jer za mene tesko da ima nekakav sadrzaj.

Pritom placam TV iako ga ne gledam, jer ne moze da nemas TV - moras da imas TV. A to je posebna prica takodje.

Stvar je u tome da ako ima sadrzaj koji neko proizvodi zadatak TV-a je da ga distribuira. Da moze da se gleda kad neko zeli da ga gleda - ovako odlucili su u moje ime sta ja zelim da gledam - pogresan nacin od a-z. Misle da mogu da me nateraju da mislim kako oni hoce tako sto ce da mi kazu sta treba da mislim preko toga sto gledam - nazalost ne radi (barem za mene), nek to rade sa svojim robotima - nek ih programiraju svakodnevno i vise puta na dan ako treba - taj software update nije kompatibilan sa mojom instalacijom u glavi.

Ako mislis da je bias samo ovde, grdno se varas, imao sam kleseve svojevremeno sa rodzersom zasto ja treba da placam euronews dodatno kad se kanal salje besplatno.
Ne moras da imas Tv da bi placao pretplatu.Zato na brojilo struje placas pretplatu TV.Mnogi u Srbiji i nemaju TV,a placaju pretplatu,a da i ne znaju.

Ne moras da imas Tv da bi placao pretplatu.Zato na brojilo struje placas pretplatu TV.Mnogi u Srbiji i nemaju TV,a placaju pretplatu,a da i ne znaju.
znam ja gde sve placam pretplatu, ganjao se sa njima i odustao. Sut se sa rogatim ne bije.
(poenta - racun za struju od 0 dinara, kako misle da platim TV bez struje) - ali ne to nije struja to je drzavni reket koji se samo pojavljuje pod tom stavkom inace sluzi za sasvim druge namene.

znam ja gde sve placam pretplatu, ganjao se sa njima i odustao. Sut se sa rogatim ne bije.
(poenta - racun za struju od 0 dinara, kako misle da platim TV bez struje) - ali ne to nije struja to je drzavni reket koji se samo pojavljuje pod tom stavkom inace sluzi za sasvim druge namene.
Pored pretplate imas PDV,pa snaga struje i jos neke stavke.Cista kradja para.Ako si u kuci,platio si PDV na prikljucak,ako si u stanu isto si platio PDV,tako da placamo potrosnju njihovog proizvoda.Sto je jos veci bezobrazluk.

Imam ali po meni to mešetarenje gde telekom i jetel zabranjuju n1 i republika srbija im ne dozvoljavaju javnu frekfenciju - to je meni čist fašizam i nacizam.

Imam vikendicu i hoću da gledam n1. Neću da gledam žvalavog ubicu i njegove prevarante.
Razgovarao sa sam Telekomom.Oni navodno pricaju da im ta firma sto drzi SBB,N1,NOVAs,nece dozvoliti da prikazuju te programe.Nece vucko N1 i Novu-s,jer govore istinu protiv njega,a istina je najbolnija.Istrce te emisije na netu,pa ne mogu sve da sakriju.

Back