SBB internet pao globalno u Beogradu, a možda i šire.

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koristim ih 15 i više godina na optici, otkad imaju optiku u ponudi, i jako su pouzdani. Možda se dva-tri puta desilo da stanu na kratko. Ovo danas me zato i iznenadilo.
Ја сам годинама био на иком-у и био презадовољан како ради од како га је сбб купио постаје пакао од интернета док сам радио у реснику по 15 дана није радио сваког месеца 365 дана у години и једва сам чекао дан ко сунце да се ратосиљам њих

Ја сам годинама био на иком-у и био презадовољан како ради од како га је сбб купио постаје пакао од интернета док сам радио у реснику по 15 дана није радио сваког месеца 365 дана у години и једва сам чекао дан ко сунце да се ратосиљам њих
To najviše zavisi kakva je lokalna infrastruktura i kakve karte izvučeš.

Može da se desi da u jednoj zgradi bolje radi MTS nego SBB, a da u drugoj zgradi pored nje bude obrnuto.

Situacija je posebno kritična u tim daljim naseljima.

Kod mene u firmi koja je u centru Beograda jesu.

Evo ti recimo ugovor iz 2008-me, i to nije bio prvi, ali je najstariji koji sam mogao da nađem na brzinu. Jedino čega se sećam je da tad Telekom nije mogao da mi ponudi optiku (sa simetričnim protokom).

1773925306889.png

Imas li pravo na umanjenje racuna ako nemas neta? Kod nas da i trazio sam par puta povrat iako se to cesto ne desava kod nas.

Kod mene u firmi koja je u centru Beograda jesu.

Evo ti recimo ugovor iz 2008-me, i to nije bio prvi, ali je najstariji koji sam mogao da nađem na brzinu. Jedino čega se sećam je da tad Telekom nije mogao da mi ponudi optiku (sa simetričnim protokom).

Pogledajte prilog 1874036
ima ga u a-bloku...solidno uradjena infrstruktura...ali optika je 1 posto spram koaksijala...info da ih yettel uzima nije za odbaciti.

Back