Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
SBB čim padne kišica internet i tv se raspadaju danima
Slaba izolacija. Evo isto bakar kod mene, nema prekida preko godinu dana, samo je bilo kad su izvodili radove mislim pre dve godine
leti.radi ko sat, al AVcom napravio dobru izolaciju kablova, hvala im
I shta na kraju drzhava kupi AVcom, ukinu mi voip telefon (za dz sam mogao da zovem inostranstvo)
uvedu da moram da gledam TV sa karticama, i opale mi NAT. Ukinu home ethernet, tj ethernet kabal u moj
ruter, i sad moram da imam njihov modem. Totalno degradiranje usluge koju sam
imao sa AVcom. Ostala je samo infrasreuktura.
znaci isto kao Yettel 4g mreza. vikendom se raspadaju hebem im mamicu,jedva cekam mart mesec da ih raskinem zauvek...idem na telekom duplo veca brzina u mom mestu...kod telenor jedva 25 nagura a kod telekoma preko 50
Pre neki dan, prekid slike na TV, pola pogubljenih pixela, neejma, a tačno na pola.
Resetovao sam android box i sve ok.
Al da SBB ima grafove, ima, onda im onaj daljinac ne valja hurcu itd, al šta je-tu je...
Evo do malopre se eon raspadao dal je moguće da cela srbija gleda sat plus emisiju gde patrola ide na skijališta u austriji? Narod koi jede leba i parizer kako bi se uštedelo za pasat b5 ili golfa 5?
Čim padne kiša internet i televizija se raspadaju. Tv zapinje i puca, nestaju programi, internet se zamrzava svako malo i puca. Tako mi je na nekoliko lokacija u centru pa bih rekao da im je očajna infrastruktura. Potpuno dotrajali kablovi vise na sve strane upetljane zgrade.
Dolazili su milion puta merili, čačkali, menjali konektore itd.