Quantcast

sazto muskarci obicno svrsavaju necujno?

  • Začetnik teme darja
  • Datum pokretanja

Princeza na poslu

Zainteresovan član
Poruka
172
Obozavam onu scenu u filmu Kad je Hari sreo Seli. Meg Rajan je fantasticno odglumela orgazam. Opet, kad pricamo o muskom orgazmu setim se scene iz filma Frenki i Dzoni gde rasna riba sedi on-a-top Al Pacina a njemu se faca ne menja. Cak ni kada je svrsio nije ni glas pustio. :shock:
Licno, volim da cujem Njegovo disanje i glas, jer mi to daje pozitivne signale i pali me jos vise. Pogotovu kad svrsava. Onda sam extra zadovoljna. Jos kad mogu da mu vidim lice tog trenutka...

Ne volim muskarce zeceve. U stvari, ne znam da li ih volim nisam bila ni sa jednim. Ali sumnjam da bi mi se svideli, jer ne volim da "sviram" 3 sekunde u reketu! :twisted:

PS. Preporucujem Zeca u umaku od senfa! Imate recept u Velikom narodnom kuvaru! Mljac! :wink:
 

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.207
U svakom slucaju nije istina da muskarci dokmsvrsavaju ne izpustaju razne zvuke zadovoljstva.Neki to rade tiho neki glasno.Nekada zavisi od mesta nekada od samog zadovoljstva ili strasti koja se probudila.
E sada stvar koju ce 99% muskaraca docekati na noz i sekiru.
Ali moram reci svoje.Treba jednom razdvojiti ejakulaciju od svrsavanja.Ejakulirati neznaci i svrsiti.Samim tim kada se penis stimulise rukom.Dali je to isto kao i prilikom sexualnog odnosa?Nije.Tako da i muskarci mogu samo ejakulirati.Ali neznaci da su potpuno sexsualno zadovoljni. Hvala bogu da se retko desava.Ali desava se pod uticajem alkohola opojnih droga.Ili ako niste dovoljno stimulisani partnerom.
 

Top