Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 80.056
Jedva čekam da opet odere đidu gnjidu.
Одуваће вас Бошко. И плакаћете сви ви ботови.Неки ћете из централног затвора, а неки ћете плакати са бироа рада.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva čekam da opet odere đidu gnjidu.
Trebalo bi naći nekog Vucica ili Aleksandra sa V i osnovati stranku SNSS.. Sigurno bi pokupili 50% glasova od ovih naorednjaka..
Obe pomenute stranke su ciljale malobrojnije biračko telo nego što cilja Vučić. Uz to, njihova biračka tela (DS i DSS) činili su uglavnom samosvesni pojedinci, dok kod Vučićevih pristalica apsolutno vlada mentalitet čopora. Kad se ti mentaliteti preslikaju na izborni proces, sa jedne strane (DS i DSS) dobije se čitav niz manjih grupa koje ne prihvataju kompromise ni oko najmanje programske tačke, dok na drugoj strani imamo masu koja bi za sendvič prodala i rođenu majku. Idealna situacija za diktatora, a užasna za zagovarače demokratije.
A ako si mislila na to šta će se desiti nakon pada SNS na vlasti, isto što i sa DS i DSS, odnosno raspad, ali iz drugačijih razloga. Prve dve stranke su imale previše izrazitih individualaca u svojim redovima, dok u SNS osim Vučića ne postoji drugi čoban koji bi mogao da održi stado na okupu. Ukoliko si mislila na rezultat na izborima, SNS opet dobija, ali je pitanje hoće li biti ovako ubedljiv kao do sada...
kad covek radi 30 sati dnevno pa stize i o izborima da misli
bice verovatno ,
- priprema penzionere , dao im je 3 hilj , obecao 7 sledece godine,
- nema opozicije , do 2020 bi se mozda oformio jaci protivkandidat , 2019-e jedva da ce neko doci do 10 posto , sem sps-a
tako da je posle do 2023 miran ,eventualno ako proceni da mu opet odgovaraju raniji izbori , kao sada
Да ли ми уопште имамо странке које НИСУ интересне групе?
Nemamo, nemamo čak ni opoziciju. Meni opozicija deluje kao deo vladajuće partije
Mislim da narod uopšte ne treba da gleda napolitičke partije. Već kao i Francuzi, ispisati spisak od 40-ak zahteva, pa terati dok se zahtevi ne ispune. Onda uopšte nije važno koja je partija na vlasti. Važno je da na vlast dodje ona partija koja će ispuniti zahteve.
Управо тако и ја мислим. Једино што бих волела је да ми председник више личи на Додика него на слину.
Što se predsednika tiče, ja bi voleo da vidim nekoga popt Novaka Djokovića. On naravno to nikada neće prihvatiti. Ali potreban nam je čovek takvog kalibra. Ne znam ni da li postoji neko sličan njemu ko je takvog kalibra.
Јао немој...Да ми се ту братими са Хрватима и честита им, лупам, куповину авиона.
Само оштро, волим да видим (и чујем) особу која није крпа.
Ма **** ми се за изборе. Све трчим да убацујем листиће.
Xexexe razumem te. Mada Dodik mi je malko sirov, pri tome ne mislim da je loš za Rep. Srpsku, možda ima i boljih. Ali sasvim i definitivno je loš pevač
Видиш и сам да се финоћа и 'гандијевски приступ' не исплати.
izbori su legitimni. ne valja narod. narod ne treba pitati nista
Paaaa, tako Putin radi. Na finjaka što bi se reklo. Ali iza Putina stoji 7500 nuklearnih raketa
Комбинација Додика, Лаврова и Шојгуа би био некакакв оптимум.
И ракете су пожељне.
Xxexexe, pa ti kao zastupnik Brisela
Oni ništa ne pitaju narod a kunu se u izbore
naprotiv narod je taj koji se pita.