Savrsena radnja

Mora da bude ogromna da ima svih mogucih dzidza bidza(garderoba,obuca,nakit,kozmetika) i da kad se smorim imam gde da sednem popijem kafu pa "jovo nanovo"....;)

Poslednja izmena:
Da ima već kompletirano šta sa čim ide da ne moram previše da kombinujem sama. Na lutkama ili nekom monitoru, pa da prvo pregledam šta se predlaže i onda izbor svedem na par kombinacija ili nešto dodam ili oduzmem. Sve to uz udobnu stolicu i neki napitak i grickalice, prijatnu muziku i prodavačicu koja će sa mnom više čavrljati nego mi uvaljivati robu. Još kada bi neko umesto mene mogao da isproba, bila bi to idealna prodavnica za mene.

Jedan drugar me zove 'dizajner' jer svakom proizvodu nadjem zamerku - ako su cipele lepe spreda, ja mislim da bi stikla trebalo da izgleda drugacije; ako nadjem majicu lepe boje i materijala, nervira me sto nije 'camac' izrez; ako su pruge vertikalne, ja bas mislim da je trebalo horizontalno... shvatate u cemu je problem: jos se nije rodio covek i jos nije otvorena radnja u kojoj bih ja mogla sa lakocom za sebe da izaberem bar jednu, a idealno i nekoliko stvari... Pa me interesuje, da li i vi mastate o nekoj radnji koja bi, eto, bila idealna za vas, i kako bi ona izgledala?

Moja idealna radnja bi imala SVE u SVAKOJ boji, i SVE jednobojno.
SVE znaci: majica na bretele (10 tipova bretela), majica sa polukratkim rukavima (10 tipova izreza), rukav tri frtalja (10 tipova izreza) i dugacak rukav (uski, siri, sismis, itd. i svi izrezi) Pa tako i kosulje, tunike, pantalone, ves, carape, cipele, dzempere (duzine, krojevi itd.), torbe, jakne, sakoe, kapute. I naravno ova radnja se ne bi obazirala na modu i na sezone, neko bi sve to bilo uvek na policama. Shvatam da bi zbog velikog broja artikala radnja bila ogromna, tako da bi mozda bilo dobro da svaka boja ima svoju radnju, i da se tako i zovu (Crna, Crvena itd.)
Sigurno postoji neka kul zemlja koja praktikuje ovakav vojnicki pristup odevanju... ali gde :(

evo ovde:
http://store.americanapparel.net/women.html

sve jednobojno, razni izrezi i duzine rukava, cak i tri iste haljine u raznim bojama koje kupis u paketu...
radnja u kojoj mozes zmureci da kupujes...
:)

Back