• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Savršena ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

marzivu

Aktivan član
Poruka
1.670
Čekaj čekaj malo...na drugoj ravni? Znači duhovna? Poslije smrti? A?
smrt ne postoji, o tome se radi, postoji promena manifestacija energije, kao na primer raspad organizma, ali to nije smrt, ta mikro-bica koja su sacinjavala nase telo i dalje nastavljaju da zive, ali u drugoj energetskoj formi koju mi ne opazamo, pa mislimo da je u pitanju smrt, a daleko je od smrti. Smrt je samo prelaz iz jedne manifestacije u drugu. Smrt ne postoji.
 

-Jelena-

Elita
Moderator
Poruka
19.658
problema, dece, poslova nema na toj duhovnoj ravni. Ta duhovna ravan je u etru. Nema svoju fizicku, grubu manifestaciju, najbliza analogija koju mogu da dam je kao sve kapi u okeanu, koje cine jednu celinu, odnosno okean.
Tako je, sve te kapi u ovom nasem opipljivom svetu a koje cine celinu su: brak, deca, posao i sve sto ide uz to. Ljubav o kojoj ti govoris je ljubav prema Bogu, u musko zenskom odnosu takva ljubav ne postoji kao sto ni muskarac ni zena nisu savrseni.
 

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
21.570
Božanski odnos koji svi vide.
Takva vizija ili kontakt se nikada, čak ni na delić sekunde, ne stvara a da nije identičan uzajamnoj manifestaciji ljubavi. To je kulminacija najviše vatre ili oslobađanje seksualnosti ove ravni postojanja. Ovde ovaj božanski čin ljubavi nije povezan u nekoj formi suživota ili braka. To je savršeno oslobođeno i suvereno, obostrano stanje doživljavanja. To je božanski odnos koji svi vide, a da to nije sramotno kršenje javne pristojnosti koje promoviše ljubomoru i skandal kod drugih bića. Ovde nema golotinje koju treba sakriti, nema prava poseda koje treba štititi. Ovde nema seksualnog rivalstva. Ovde nema bračnog monopola koji se može narušiti. Ovde je takav ljubavni kontakt između bića sam vrhunac najvišeg milovanja života, manifestacija najdubljeg osećanja i misli života za drugo biće, otkrivena u spoljašnjoj, vidljivoj materiji. Pre svega, njihov lični izraz, ili njihov organizam koji su za sada stvorili, pojavljuje se u tako blistavom, intelektualnom i anđeoskom otkrovenju koje ovaj visoki stepen misli i umetnosti može da proizvede, a zatim stvaraju jedni za druge, i oko svakoga, vrhunac korisnih i intelektualnih ili duhovnih, milujućih manifestacija koje postaju, ne samo za sebe, blistav osećaj Božijeg prisustva, i sopstvene transformacije u harmoničan entitet ili ono što se na fizičkom planu izražava, u onome što se ovde pojavljuje, u svom niskom, grubom obliku, kao jedno telo, ali će to takođe biti neka od iskustava na ovom planu koja podstiču radost i ljubav za druga bića na planu. Ovde postoji samo ljubav i ljubav je sve što se zna. Ljubomora, skandal, kršenje javne pristojnosti i monopol na seksualnost ili maženje drugih bića udaljeni su sto hiljada svetlosnih godina od ove ravni. Ovde je sva seksualnost sjedinjena i identična sa najčistijom, stopostotnom ljubavlju prema bližnjima. Stoga sve što se dešava ne može biti ništa drugo do zadovoljstvo za sve. Najintimnije iskustvo svakog bića je svačija radost, svačije iskustvo. Kao što se na ovozemaljskom planu u domenu životinjskog carstva živi u stanju da svako ratuje sa svakim, ovde (tamo) se živi u stanju svačije ljubavi prema svakome.

prevedeno sa: https://www.kosmosmagazine.net/en/martinus-en/martinus-articles/the-kingdom-of-heaven/


kolko se to puta mozhe desiti u zhivotu!?

kako da razumem to boldovano !?
 

-Jelena-

Elita
Moderator
Poruka
19.658
Kosmička obrazovna ustanova i kancelarija za crtanje univerzuma
Nakon što su stigli do vrhunca ili kulminacije stvaranja na fizičkom planu, gde se pojedinci pojavljuju kao kreativni geniji u fizičkoj materiji, božanski cilj je postignut reinkarnacijom ili uranjanjem živih bića u materiju. Oni sada imaju zakon sve kreacije u svojim srcima i umovima. Njima više nije potreban fizički svet iz kojeg su potpuno izrasli, kao što je i njihov organizam toliko rafiniran i nezavisan od zemaljske ravni da se sve ređe rađaju ili inkarniraju u fizičkoj materiji. Živeli su na dahu i mogli su da se materijalizuju i dematerijalizuju po volji. Kako je želja postajala sve slabija, sposobnost inkarniranja u fizičkoj materiji je prestala, u odgovarajućem stepenu. U međuvremenu je njihov mentalitet porastao do kolosalne mere. Sada su oslobodili svu energiju i moć koja je ranije korišćena za upravljanje teškom fizičkom materijom i može se koristiti u oblasti misli. Na kraju je misao postala opipljiva hrana za njihovo svakodnevno, fino, eterično postojanje. Bili su sve više zaokupljeni idejama i planovima za nove kreativne procese i poboljšanja starih. A njihova ravan postojanja postepeno je postajala carstvo u kome se isključivo bavio izradom novih, budućih, fizičkih modela organizama za funkcije srca, pluća i sluha, modela potpuno novih figura, budućih organizama biljaka, životinja, ljudskih bića i anđela. Ovde smo u stvari u vasionskoj obrazovnoj ustanovi i kancelariji za crtanje. Ovde su bića kosmički građevinski inženjeri univerzuma, kosmički gospodari ili najviši centri stvaranja. Ovde možemo videti žive modele za sve nove, buduće svetske pojave. Možemo videti područje čudnog pejzaža sa radoznalim pojavama, živim bićima, biljkama i životinjama do tada nezamislivih oblika. To je model nove površine globusa. Na drugom mestu hodamo unutar veoma čudne mašine u kojoj su bića u procesu poboljšanja te mašine i omogućavanja da funkcioniše. To je model budućeg novog životinjskog organizma, u budućem novom fizičkom svetu. Svuda su svedoci modela budućih novih mineralnih, biljnih i životinjskih fenomena.

- prevedeno sa istog linka

Necu prevod sa linka, dak da cujemo tvoj skraceni prevod
 

marzivu

Aktivan član
Poruka
1.670
Necu prevod sa linka, dak da cujemo tvoj skraceni prevod
ne mogu bolje od ovog sto je on rekao (covek ciji je tekst na linku preveden sa danskog na engleski, jer je on bio danac), od njega sam i naucio. Molim te procitaj taj tekst, ima dosta detalja, da sam proklet ako pogresno prenesem nesto polu-istinito ili potpuno pogresno ako izostavim nesto.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.