Kako izgleda vas ``princ na belom konju`` ili ``uspavana lepotica``????? :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jao,kako ti licis na mog princa na belom konju?! :wink:fizio:Kako izgleda vas ``princ na belom konju`` ili ``uspavana lepotica``????? :wink:
Hmmmmmm.....stvarnooo????jelena89:Jao,kako ti licis na mog princa na belom konju?! :wink:fizio:Kako izgleda vas ``princ na belom konju`` ili ``uspavana lepotica``????? :wink:
Pa ja ovde imam najmanje dve stvari sto odgovaraju ovom opisu.sofffy:hmmmmmmm!plave ili zelene oci, plava ili crna kosa.......lep osmeh,veoma visok.......to bi bilo to!
A sto nisi naso neku budnu,a?d4ch4:Ja sam sebi nasho "Uspavanau lepoticu"...trebala bi mozda da nabaci koje kilo.....
Bliznakinja:A sto nisi naso neku budnu,a?d4ch4:Ja sam sebi nasho "Uspavanau lepoticu"...trebala bi mozda da nabaci koje kilo.....![]()
![]()
Pa da znam ne bih te pitala :wink:d4ch4:Bliznakinja:A sto nisi naso neku budnu,a?d4ch4:Ja sam sebi nasho "Uspavanau lepoticu"...trebala bi mozda da nabaci koje kilo.....![]()
![]()
Pa...Shta ti mislish?
...Recjicju ti...10.4.2004)Bliznakinja:Pa da znam ne bih te pitala :wink:d4ch4:Pa...Shta ti mislish?Bliznakinja:A sto nisi naso neku budnu,a?d4ch4:Ja sam sebi nasho "Uspavanau lepoticu"...trebala bi mozda da nabaci koje kilo.....![]()
![]()
:wink:d4ch4:...Recjicju ti...10.4.2004)Bliznakinja:Pa da znam ne bih te pitala :wink:d4ch4:Pa...Shta ti mislish?Bliznakinja:A sto nisi naso neku budnu,a?d4ch4:Ja sam sebi nasho "Uspavanau lepoticu"...trebala bi mozda da nabaci koje kilo.....![]()
![]()
'el ok?
Sto se tice fizickog izgleda, relativno odgovaram(ukljucujuci plave oci). Za zube ne znam, kako zubi mogu biti lepi, mozda mislis na osmeh...Electra:Sto se fizickih karakteristika tice, neki mi mozda nece verovati kad kazem da mi one nisu toliko vazne! Ali nisu! Pod uslovom da su ispunjene one gore, naravno. Ali kad bih vec mogla da biram izabrala bih tipa s plocicama na stomaku, mmmI lepim zubima!
Sto se tice nekih sitnica kao sto su boja ociju ili kose, skroz su mi nevazne. Mada, kad bolje razmislim, dosad je vecina mojih crush-eva imala plave oci... :?
Da si rekla normalni zubi (pravi, beli), odmah bih te razumeo. PozElectra:Jupi! :wink:
Lepi zubi... pa, beli, pravi... ?ops: Prosto neverovatno kakvi se sve zubi danas nalaze na ljudima, mislim u njihovim ustima
![]()
to je jedna od prvih stvari koje primetim na ljudima... :? weird... but... that's me!