Papučar
Početnik
- Poruka
- 23
nemojmo se vređati!
patofne su patofne, a papuče...
to je prava stvar!
to je prava stvar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemojmo se vređati!
to je prava stvar!
Ja sam se opskrbio veoma modernim papučama, kako bih bio ultra moderni papučar
ne moze u toj meri zena "pokvariti"i napraviti papucara od muskarca..to je njegova priroda, osobina,i ako se on na takav nacin odnosi..znaci da je to dio njega i nemogucnost otpora..!!!
ne moze u toj meri zena "pokvariti"i napraviti papucara od muskarca..to je njegova priroda, osobina,i ako se on na takav nacin odnosi..znaci da je to dio njega i nemogucnost otpora..!!!
jeste, i lakse im je da se "sklone" i smeskaju komsinici dok se vracaju sa pijace. mislim da je u pitanju inteligencija, od njih treba uciti. umesto da se dzapa, isteruje pravdu, raspravlja, tera mak na konac, on kaze - da draga i radi stvari koje voli....ode na pecanje, vrati se, okaci zeni zavese, da draga, prostre ves, da draga, a onda lepo, idem da obavim nesto, pa trk na kres kod komsinice tri sprata ispod. ko je lud, ko je zbunjen, a?
![]()
To su pre svega muškarci kojima je muškost oslabljena u svakom smislu..Sta je najveci cinitelj danasnjeg muskarca papucarem?
To su pre svega muškarci kojima je muškost oslabljena u svakom smislu..
žena ih je savila i slomila i prilagodila sebi...a to naravno ne valja ni za nju ni za njega...
ali *** ima i takvih na žalost.![]()
nemojmo se vređati!
to je prava stvar!
Zar ne mislis da su bolje tihotapke/shunjalice?.
Da se vratim na temu. Zene od muskarca naprave papucara vesto. Prvo se podvuku pod kozu, a onda krene sistematsko unistavanje jedne licnosti. Koliko god to trajalo, ona ce imati strpljenja dok ne istera svoje. Od muskarca zavisi koliko je spreman da se odupre i postavi neke "granice". Kompromis cuda cini.
iskustvo govori iz tebe ili ...????
prilagodjavanje jedno drugom nicemu ne vodi..budimo ono sto jesmo i prihvatimo jedno drugog onakvim kakvi smo...mudro zbori skorpijica