HeBePoBaTaH_ Poznat Poruka 7.004 05.11.2005. u 12:09 - Savremeni muškarac = džentlmen? #101 ra-ta-tat: da, da.... neprijatna i konfuzna Kliknite za proširenje... E, rajet.. jesu ovo dorski ili jonski sTuPovi? Hahaha, magacin.. Zadrži šešir do ponedeljka...;-)
ra-ta-tat: da, da.... neprijatna i konfuzna Kliknite za proširenje... E, rajet.. jesu ovo dorski ili jonski sTuPovi? Hahaha, magacin.. Zadrži šešir do ponedeljka...;-)
D DisMisaL Gost 05.11.2005. u 15:07 - Savremeni muškarac = džentlmen? #102 27/50 Da li za to dobijam kucu ili macu?
Betty Elita Poruka 21.481 05.11.2005. u 15:10 - Savremeni muškarac = džentlmen? #103 nosiš ratatat kući?
R ra-ta-tat Aktivan član Poruka 1.847 05.11.2005. u 19:36 - Savremeni muškarac = džentlmen? #104 HeBePoBaTaH_: E, rajet.. jesu ovo dorski ili jonski sTuPovi? Hahaha, magacin.. Zadrži šešir do ponedeljka...;-) Kliknite za proširenje... vidiš.. liče na jonske ne mogu da verujem da se toga sećam još iz osnovne škole btw, film je bezveze, ali je oficir zgodan i kažu da je džentlmen 8-)
HeBePoBaTaH_: E, rajet.. jesu ovo dorski ili jonski sTuPovi? Hahaha, magacin.. Zadrži šešir do ponedeljka...;-) Kliknite za proširenje... vidiš.. liče na jonske ne mogu da verujem da se toga sećam još iz osnovne škole btw, film je bezveze, ali je oficir zgodan i kažu da je džentlmen 8-)
R ra-ta-tat Aktivan član Poruka 1.847 05.11.2005. u 19:37 - Savremeni muškarac = džentlmen? #105 Betty: nosiš ratatat kući? Kliknite za proširenje... aaaa... pa mene su već odneli Beti, zar ne vidiš, ona slika postovana u još u petak
Betty: nosiš ratatat kući? Kliknite za proširenje... aaaa... pa mene su već odneli Beti, zar ne vidiš, ona slika postovana u još u petak
Betty Elita Poruka 21.481 05.11.2005. u 21:04 - Savremeni muškarac = džentlmen? #106 koja slika ...jeeee....jedino ja ne otvaram tuđe (a naročito ženske ) profile ev sać ždraknem 8) aaa....:shock: PETAK je JUČE :wink: a SLIKA je OVO GORE gde te odno, u magacin Milsim da bi Dis bio finiji
koja slika ...jeeee....jedino ja ne otvaram tuđe (a naročito ženske ) profile ev sać ždraknem 8) aaa....:shock: PETAK je JUČE :wink: a SLIKA je OVO GORE gde te odno, u magacin Milsim da bi Dis bio finiji
R ra-ta-tat Aktivan član Poruka 1.847 05.11.2005. u 21:08 - Savremeni muškarac = džentlmen? #107 ne, ne, ne izneo me je iz magacina to je bio neki magacin pun devojaka, a on je ušao, odabrao mene i izašao napolje... tamo se više nikad ne vraćam a sviđa ti se moja slika, a? Dis me ne voli... tako da ne bi bio fin sa mnom... pa bih ga ja sekiricom,.. i onda bi bilo tužan kraj
ne, ne, ne izneo me je iz magacina to je bio neki magacin pun devojaka, a on je ušao, odabrao mene i izašao napolje... tamo se više nikad ne vraćam a sviđa ti se moja slika, a? Dis me ne voli... tako da ne bi bio fin sa mnom... pa bih ga ja sekiricom,.. i onda bi bilo tužan kraj
Betty Elita Poruka 21.481 05.11.2005. u 21:29 - Savremeni muškarac = džentlmen? #108 di je taj magacin pun devojaka po logici stvari u Kosmosu, trebalo bi da mu postoji pandan - magacin pun frajera
di je taj magacin pun devojaka po logici stvari u Kosmosu, trebalo bi da mu postoji pandan - magacin pun frajera
R ra-ta-tat Aktivan član Poruka 1.847 05.11.2005. u 21:35 - Savremeni muškarac = džentlmen? #109 na filmu je a magacin pun frajera je u stripu tako je napravljen pandan u kosmosu uvek nas odvoje da bi se spajali... pokvarenjaci iz kosmosa...
na filmu je a magacin pun frajera je u stripu tako je napravljen pandan u kosmosu uvek nas odvoje da bi se spajali... pokvarenjaci iz kosmosa...
Betty Elita Poruka 21.481 05.11.2005. u 22:05 - Savremeni muškarac = džentlmen? #110 ma to je sve izmaštano....e, jeb... sad sam tužna