Savremeni muškarac = džentlmen?

Struja:
muskarac treba da bude dlakav, znojav i tup. sta savremen sta dzentlmen, ma ukinula bih ja vama tu emancipaciju. ko je pitao nase babe sta je savremeno, a? sve se to raspustilo....
Ludilo! Nesto slicno je izjavio i moj ujak pre par godina.Kao...sta bre koji qratz,kako je nekad bilo..oni vitezovi niti su se prali,niti cesljali,niti koristili dezodorans...nishta bre...smrdeli zna znoj...to je bio muskarac,VITEZ...a ovo danas sve pickice. :lol: :lol: :lol:

Moj drug iz djetinjstva nakon zavrsetka faksa nikako nije mogao da dobije posao... Elem, dobije ponudu iz jednog bosanskog provincijskog grada i sta ce, preseli se tamo sve sa porodicom...
Nije proslo malo, kad cujem da svi pricaju kako je *****... Em doktor, em lijepo obucen, em obrijan, em KORISTI PARFEM... :shock:

@ Teardrop

Ovde ja nisam procitao ste si ti u stvari rekla, pa sam nesto lupao... Kasnije mi je na to skrenuta paznja... i onda je puikla bruka :lol:

8.gif

@commodore

Dragi dečko,
Nekoliko puta sam pročitala tvoj post, ali mi i dalje nije jasno čemu tako oštre reči? Čime si šokiran? Mojom željom da se igram, da pitam svašta? Nisu to bili zahtevi za "idealnog muškarca", samo sam citirala Milojkove reči. Razlog? Da saznam šta ovdeprisutnedame misle, da pitam kako bi opisale džentlmena. Šta je tu šokantno? Pokušaj ponovo da pročitaš uvodni post. Čitaj i izmedju redova. Molim te, navedi mi pasus u kome sam navela zahteve za "tog mog", kako si se izrazio.
Nisam savršena. Ni blizu. Nemam ni savršeno telo, ni savršeno lice. Znam to. Možda, umesto egoizma koji vidiš u redovima koje pišem, imam nešto drugo? Možda dušu?
Zašto je toliko teško da me prihvatiš kao nepopravljivo radoznalu, pitalicu koju zanima kako vam rade zupčanici? :)

@HeBePoPaTaH_

Portirnica je problem, jer drugarica i ja radimo u različitim firmama. Temu sam od Milojka preuzela ja, a ne moja drugarica. Mojoj drugarici si obećao knjige, a ja sam joj predložila post restant.

@ teardrop

I'm sorry. :cry:
Stvarno. :cry:
I'm too tired, pa mi je koncentracija na godisnjem... :cry:
Ako ima i jedna dobra stvar u celoj prici, to je da sam bar kapirao da ti ne mozes nesto takvo da napises... pa me sokiralo...
...
Sledeci put cu citati pazljivije.
OVOM PRILIKOM TI SE JAVNO IZVINJAVAM.

Naravno da nastavljamo.
...
ja kad progresim, ne bezim od izvininjenja. Niti se forliram... pogresio - pogresio... Ljudi grese... zato me i nervira kad neke ribe (ne ti - naravno) kenyaju poceo dan kako bi one mogle samo sa Mr. Savrsenim... E pa nema takvih... Samo mi... NESAVRSENI. Zivi. Sa manama.
Evo recimo ja.
Danas igra ЗВЕЗДА. Zabranjen je ulaz na Marakanu. Sto mene veoma pogadja. Da imam devojku rekao bih joj - samo cuti, molim te cuti... kao ris sam besan... i morala bi to da razume.
A to nije u onih 54 zahteva... tako da... :roll:

svejedno... tebi poz

Back