Savremeni muskarac bez zene

soraja:
vecavestica:
rastamann:
Diskutabilno je koliko mogu : mushkarac bez zene i zena bez mushkarca.Verujem da se to super funkcionisanje zavrshava sa "Ja sam sama, daj shta dash...".I u obrnutom sluchaju je isto...
Ne slazem se sa tobom.Sama sam vec 17 godina a bez sexa 3.I nikada sebi nisam rekla "daj sta das".
Jednostavno sam tu potrebu potisnula u kicmenu mozdinu.

Izvini ja sam plavusa a i malo je kasno pa ako bi ikako mogla da mi objasnis kako je moguce da si sama 17 a bez seksa 3 godine.
Da li sam po tome ja sama 29 godina a bez sexa 3 nedelje. :lol:
Ispada da je taj seks od pre tri godine bio sa nekim sa kim si se osecala kao da si sama. Zar to onda nije kao da je - daj sta das?
Ti si stvarno plavusa a ja se verovatno nisam dobroizrazila:17 godina sam razvedena a zadnje 3 godine nisam imala sex.Lagala bih kada bih rekla da sam srecna zbog toga ali tako je.
 
Leposava:
Da li bi savremeni muskarac mogao da zivi bez zene, interesuje me jer znam da mnoge savremene zene zive bez muskarca i super funkcionisu?
Odlicna tema...mislim da je to malo teze u njihovom slucaju jer danasnji savremen muskarac ima pored sebe zenu koja mu unistava i zivot i karijeru (on bi inace dogurao do predsednika drzave)bar ja takve savremene srecem...oni se slatko izale na svoju sudbinu a nemaju tri ciste da se od takve otkace..jer posle nema izgovora za njihovu neuspesnost...naravno postoje izuzeci...ah da je sresti takvog...
 
Citam uporno sve teme i odgovore,i prosto imam samo jedno objektivno misljenje o svemu sto se tice musko zenskih odnosa.
Savremen muskarac ovo,savremen muskarac ono,bla bla bla,,,,,,a onda se pogledam u ogledalo i shvatim da ja nisam savremen muskarac ni u kom pogledu i da me bas briga za svo teoretisanje o odnosima izmedju dva pola jer sve price,sve teme,sva ta objekitvno postavljena pitanja na tu temu jesu zapravo bezanje od same prakse,od same istine.
Umesto da spustite svi vi,i muskarci i zene svoj ego i da prakticno sprovedete u delo ono sto Jeste u vama ne bi bilo ovoliko postova na svaku zadatu temu.Sve ovo je nepotrebno razglabanje.Previse morala ste uneli u ljubav,previse svog sebicnog Ja,da prosto ne mozete sagledati da je voleti tako jednostavno i da to iziskuje samo malo volje da se ono bice iznutra probudi i da krene napred prema voljenoj osobi bez ijedne jedine reci.
Cemu komplikovanje stvari?
Cemu tolika pitanja samo da bi se produzio rat izmedju polova koji je tako bespotreban a koji je opet drustvenim poretkom postavljen ispred svakoga toliko jako da nista individualno ne moze da dodje do izrazaja.
Gazite po tome i pravo po pravu i jedinu ljubav.
 

Back
Top