L
Leposava
Gost
Da li bi savremeni muskarac mogao da zivi bez zene, interesuje me jer znam da mnoge savremene zene zive bez muskarca i super funkcionisu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ariela:Leposava mislim da oni bez zene savrseno dobro funkcionisu i srecniji su tako, ali obavezno imaju jednu do dve koje su prave napadacice na njegovu "slobodu" to tek da bi imali razloga da kukaju...Inace Sirano de Berzerak je rekao: Zena muskarcu ugrozava olimpijski mir"! Pa sad kako ko to shvati...Iskreno govoreci mislim da su spremni sve da nauce samo da se ne "vezu" ...
Baby Kate:"Tek muskarac i zena zajedno cine coveka."
Anonymous:da ali mislim da je ribi mnogo lakse da nadje frajera, nego obrnuto...pa kada dosadi samoca na posao
Vesticica:Anonymous:da ali mislim da je ribi mnogo lakse da nadje frajera, nego obrnuto...pa kada dosadi samoca na posao
HM! Ne slazem se s tobom. Podjednaku sansu imaju i jedni i drugi, samo je pitanje ko ume to da iskoristi.
devojka_bgd:Ne 'kukaj',ja mislim da zenama nije lakse u celoj toj prici...Muskarci su ti koji startuju,nije pravilo,ali vi prilazite...
Znaci mi biramo,ali samo ocima,ali vi ste ti koji krecu u akciju(ogradjujem se,kod mene je tako)...
:?
Leposava:Da li bi savremeni muskarac mogao da zivi bez zene, interesuje me jer znam da mnoge savremene zene zive bez muskarca i super funkcionisu?
Ne slazem se sa tobom.Sama sam vec 17 godina a bez sexa 3.I nikada sebi nisam rekla "daj sta das".rastamann:Diskutabilno je koliko mogu : mushkarac bez zene i zena bez mushkarca.Verujem da se to super funkcionisanje zavrshava sa "Ja sam sama, daj shta dash...".I u obrnutom sluchaju je isto...
vecavestica:Ne slazem se sa tobom.Sama sam vec 17 godina a bez sexa 3.I nikada sebi nisam rekla "daj sta das".rastamann:Diskutabilno je koliko mogu : mushkarac bez zene i zena bez mushkarca.Verujem da se to super funkcionisanje zavrshava sa "Ja sam sama, daj shta dash...".I u obrnutom sluchaju je isto...
Jednostavno sam tu potrebu potisnula u kicmenu mozdinu.
...daj maramice, ne mogu vise...soraja:vecavestica:Ne slazem se sa tobom.Sama sam vec 17 godina a bez sexa 3.I nikada sebi nisam rekla "daj sta das".rastamann:Diskutabilno je koliko mogu : mushkarac bez zene i zena bez mushkarca.Verujem da se to super funkcionisanje zavrshava sa "Ja sam sama, daj shta dash...".I u obrnutom sluchaju je isto...
Jednostavno sam tu potrebu potisnula u kicmenu mozdinu.
Izvini ja sam plavusa a i malo je kasno pa ako bi ikako mogla da mi objasnis kako je moguce da si sama 17 a bez seksa 3 godine.
Da li sam po tome ja sama 29 godina a bez sexa 3 nedelje.
Ispada da je taj seks od pre tri godine bio sa nekim sa kim si se osecala kao da si sama. Zar to onda nije kao da je - daj sta das?
jagodica:pun mi je dj ovih veselih sa srecnim brakovima. sta onda podbadate kad vam je tako sjajno, ja bar imam alibi