Савремене мироточиве иконе

да ли ове иконе заиста точе Свето миро?

• Да

• не

• неопредељн сам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Samson2009

Veoma poznat
Poruka
13.411
:think:Желео бих да започнем тему о овој врло занимљивој појави нових мироточивих икона.Велина религиозбих који се изјашњавају као православци верује да су стварно мироточиве.
Али ја сам чуо другу причу да ове немају везе са оним древним или другим које су се можда мало раније појавиле.И да је посреди фалсификат .По тој тврдњи у иконе се стављају ситне цевчице у које се сипа миро и остављају утисак правих мироточивих.:think::rtfm:

Naravno da ne postoji ništa od toga. Slične prevare se rade i u Indiji sa kamenim kipovima krava koje toče mleko. Dno dna. :thumbdown: Znači prevaranata ima u svim religijama.

grayicon.jpg

:think:Желео бих да започнем тему о овој врло занимљивој појави нових мироточивих икона.Велина религиозбих који се изјашњавају као православци верује да су стварно мироточиве.
Али ја сам чуо другу причу да ове немају везе са оним древним или другим које су се можда мало раније појавиле.И да је посреди фалсификат .По тој тврдњи у иконе се стављају ситне цевчице у које се сипа миро и остављају утисак правих мироточивих.:think::rtfm:

Vrlo zanimljivo zaista.ALI... mi smo odavno ovde utvrdili i dokazali da su SVE falsifikat.To nije Bzoji nacin delovanja NIKADA bio,niti jeste,niti ce biti.Bog je izracito protiv slika kojima ce da se klanjam i molim,njemu ne trebaju tamo neki isposnici iz logora na slikama da bi delovao na coveka i iscelio ga.Znamo ko to radi

Ja sam negde načuo ili pročitao da su neke ruske radionice za izradu ikona upotrebile čak nano tehnologiju da bi im ikone točile miro. Dovoljno je donji deo ikone umočiti u miro, ona se napije i onda dugo vremena može da toči. Međutim to što postoje lažne mirotočive ikone, ne znači da ne postoje i prave. :hvala:

Постоје и праве.Али у вези оног што си спомињао постоје докази.Ево рецимо помињани дотле иду да има и мироточива фотографија Алексеја другог који је био обичан агент КГБа ,а по политичком задатку је био патријарх.

Постоје и праве.Али у вези оног што си спомињао постоје докази.Ево рецимо помињани дотле иду да има и мироточива фотографија Алексеја другог који је био обичан агент КГБа ,а по политичком задатку је био патријарх.

Kažu da je miro skupo. Gde da nabavim jednu Aleksejevu mirotočivu fotografiju pa da i ja dođem do neke pare? :cool:

Ne postoje prave. Kao što u Indiji ne postoje kamene krave iz kojih teče mleko. Glupost i jedno i drugo. Prevara na svakom koraku. Ko vidi vidi. Ko ne vidi neka se zamlaćuje.

Oni koji se hrane na izvoru (od Sunca, pranom, najjačom duhovnom hranom na našoj planeti) ne mogu sa boljeg da idu na gore, jer su slobodni od svih mentalnih programa, pa samim tim i religioznih zabluda, za razliku od onih koji se nrane na mutnim ušćima, ljudskim zabludama i prevarama... ovo je presmiješno...

Ma ти се храниш својом уобразиљом.Имам лек за тебе.:rtfm:Игнор

To nije odgvor na moje pitanje.Dakle cime posluzujete goste na svadbi,ili ste i vi u tripu monaha ili slobne ljubavi?Uzmi ti pa prouci malo biohemijske procese u telu pre nego sta nastavis sa time da sunce prozivodi secer u telu?A proteine vetovatno mesec, a masti naverovatnije zvezde?koliko dugo zive u takvom tripu?mesec,2,5,godinu,10 godine,50 godine?

Već sam ti rekao da ja ne idem ni na kakve svadbe. Mi smo vuci samotnjaci i ne okupljamo se na svadbama, mada ima kad se okupljamo. A već sam naveo na nekoj temi da se 60% energije unosi preko Sunca, 30% preko vazduha, 5% preko hodanja bos po zemlji, a 5% preko hrane. Jedna banana i dve jabuke na dan je dovoljan unos šećera u telo. Kod običnih ljudi je obrnuto: 5% preko Sunca, a 60% preko hrane. Hrana je, po prirodnom zakonu, sekundarni izvor, dok je Sunce primarni izvor energije. Niko nije rekao da se uopšte i ništa ne jede. Da ne govorimo o tome da lekovi postaju sećanje na bolnu prošlost, a bolesti više ne postoje.

Pa ti nista nisi bolji od njih,kada na zvanicnom sajtu sekte solarna joga uredik sam kaze nabijem ih na k..c.Kao sto rekoh internet religija nekog "psiho gurua".Jaki ste mi vi ko i ovi sto ih navodis,da se uhvatite pod ruku zajedno u istu tikvu duvate.Verujete psihicima koji su vas indoktrinirali,misle da su izmislili rupu na saksiji,ali ze zahebali to je vec uradjeno pre njih

Back