SAVREMENA BAJKA (dva primera)

Savremena bajka I

U bajci,princeza poljubi zabu i ona se pretvori u princa.
U stvarnom zivotu,princeza poljubi princa,a on se preobrazi u zabu..
KRAJ
Ps.No comment..

Savremena bajka II

Nekada davno zivela je jedna devojka koja je pitala svog momka da li ce je ozeniti.
Momak je ogovorio:"Ne"!
Od tog dana devojka je zivela srecno do kraja zivota:
nikome nije prala,peglala,kuvala..
Zabavljala se,radila i trosila svoj novac kako je htela.
KRAJ
Ps.Problem je da nama,kada smo bile male,nisu ovu bajku ispricali,nego su nas za*ebali sa onim idiotom na belom konju.

Kristijan40;bt59143:
Možda je savremena...ali ipak je i to samo bajka.:bye:
Ne verujes da zena moze sebi napraviti bajku od zivota,Kristijane?
O,itekako,sve je stvar njenog umeca( da ne kazem inteligencije)..znas vec ono..necu princa ne belom konju,vec konja u belom "princu".
Kreacija sopstvenog zivota u mnogome zavisi od percepcije svake zene koju odredjuje kvalitet njenih potreba..he,he..

dess;bt59188:
pa primjeni fino pouku iz SB1 na SB2..poljubi idiota na bijelom konju..:per:;)
O,Dess..sta cu time da dobijem?
Ako poljubim "idiota na belom na konju"(SB2),on ce se,posto je to onaj zamaskirani princ iz prve bajke(SB1),pretvoriti u zabu..
Ja vec to probala..i to par puta,testirala sam efekat "lose srece"..avaj,rezultat je uvek bio isti-ruzna,krastava,kreketava zaba..
Provereno u praksi!

lejla.al.dbuni;bt59241:
O,Dess..sta cu time da dobijem?
Ako poljubim "idiota na belom na konju"(SB2),on ce se,posto je to onaj zamaskirani princ iz prve bajke(SB1),pretvoriti u zabu..
Ja vec to probala..i to par puta,testirala sam efekat "lose srece"..avaj,rezultat je uvek bio isti-ruzna,krastava,kreketava zaba..
Provereno u praksi!

pa da,upravo tako...;)..ja vjerujem da je jedna od rijetkih dobrih stvari oko modernih bajki upravo ta što su demaskirale bijele konje,prinčeve i princeze..nek` se pretvori u žabu Lejla..u stvari,već je on jedan nadobudni žabac,samo ga treba ogoliti..;)..stoga,zašto bi se zamajavala oko tamo neke krastače,ne ;)..

ganjaj kamiondžiju na jakom pivu..od njega makar ima neke vajde..:per::lol:

eto vidish;):lol:

dobre su kamiondzije..vracaju covjeka njegovim osnovama..osnovnim strastima..picu,pici i pizzi..takvi smo makar iskreni..a s onim silnim socijalizacijama,edukacijama,varijacijama..od nas naprave retardirane impotentne princeve..;)

samo se ti drzi njegovog mjenjaca Lejla i sve ce biti ok;)

pozz

Ne verujes da zena moze sebi napraviti bajku od zivota,Kristijane?
O,itekako,sve je stvar njenog umeca( da ne kazem inteligencije)..znas vec ono..necu princa ne belom konju,vec konja u belom "princu".
Kreacija sopstvenog zivota u mnogome zavisi od percepcije svake zene koju odredjuje kvalitet njenih potreba..he,he..

Bog je čoveku dao mogućnost da voli i bude voljen, kako bi čovek osetio blagodeti Ljubavi - gledano sa jedne strane.

Sa druge strane, čoveku je dao patnju, kako bi čovek spoznao sebe i uvideo razliku između sebe i Boga, i shvatio koliko je čovek mali pred Bogom bez ljubavi (prema drugima).

Ne možeš leteti bez jednog krila. :bye:

dess;bt59248:
eto vidish;):lol:

dobre su kamiondzije..vracaju covjeka njegovim osnovama..osnovnim strastima..picu,pici i pizzi..takvi smo makar iskreni..a s onim silnim socijalizacijama,edukacijama,varijacijama..od nas naprave retardirane impotentne princeve..;)

samo se ti drzi njegovog mjenjaca Lejla i sve ce biti ok;)

pozz

Opet si nepogresivo u pravu Dess..
*sto vise edukacija,to vise retardacija*..he,he
(ja to u stihu,da se zapamti lakse)
..kao Pitagorina teorema..jel` znas za pesmicu o njoj:
Kvadrat nad hipotenuzom
to zna svako dete,
jednak je zbiru kvadrata
nad obe katete..
(naucio nas je nas uvrnuti profesor matematike)..

A sto se menjaca tice..i tu si prokleto u pravu,Dess..
da si samo video koliki mu je menjac,brate!..
To je i ocekivana njegova velicina,frajer savrseno upravlja motorizovanom skalamerijom dugackom 16 metara.
U njegovim rukama je kontrola nekoliko hiljada konjskih snaga..a to se zove moc!
Jer,znas ono "Um caruje,dok snaga ne popizdi"..ha,ha,ha..

Ps.Dess..sta mislis,da li je i ovo bajka?

lejla.al.dbuni;bt59336:
U njegovim rukama je kontrola nekoliko hiljada konjskih snaga..a to se zove moc!
Jer,znas ono "Um caruje,dok snaga ne popizdi"..ha,ha,ha..

Ps.Dess..sta mislis,da li je i ovo bajka?

izvini sad za ovaj upad jer nije namenjeno meni... ali, covek izgleda vozi atomsku podmornicu...:eek::eek:
drzi se ti njega i ne ispustaj ga iz ruke... i samo cvrsto ;)
ako je i bajka, nije lose ...

e sad sam se ja posteno nasmijao;):)

"sto vise edukacija,to vise retardacija":D:lol::lol::ok:

znam za pjesmicu..tvoj profa je istu naucio iz Nusiceve knjige "Autobiografija", u kojoj je njegov profa matisa ucio djake kako lakse da zapamte Pitagorinu teoremu ;)

sto se mjenjaca tice..ehh..sta da ti kazem sad kad si nasla vec onoliki:per::lol:..volio bih da ti pokazem svoj automatik,ali on ipak nije toliko progresivan..sta ces..:)

odgovoricu ti ovako..izgleda da ti definitivno ne uzivas u bajkama..;)

parker 71;bt59342:
izvini sad za ovaj upad jer nije namenjeno meni... ali, covek izgleda vozi atomsku podmornicu...:eek::eek:
drzi se ti njega i ne ispustaj ga iz ruke... i samo cvrsto ;)
ako je i bajka, nije lose ...

Nije upad,Parker,drago mi je..a drzi vise on mene nego ja njega.(ovog puta je trenutno prevlast uma nad snagom i,bogami,tako ce i ostati..svako daje najjace sto ima)..
Po snazi koliko je vest u voznji,i reklo bi se da savladava moc "atomske podmornice"..a to je i pravi posao za muskarca,zar ne?
Drago mi je sto ti lici na bajku,znaci da ti izgleda romanticno..a istina je,da ne poverujes!..ha,ha..

dess;bt59351:
e sad sam se ja posteno nasmijao;):)

"sto vise edukacija,to vise retardacija":D:lol::lol::ok:

znam za pjesmicu..tvoj profa je istu naucio iz Nusiceve knjige "Autobiografija", u kojoj je njegov profa matisa ucio djake kako lakse da zapamte Pitagorinu teoremu ;)

sto se mjenjaca tice..ehh..sta da ti kazem sad kad si nasla vec onoliki:per::lol:..volio bih da ti pokazem svoj automatik,ali on ipak nije toliko progresivan..sta ces..:)

odgovoricu ti ovako..izgleda da ti definitivno ne uzivas u bajkama..;)
Odgovoricu i ja tebi ovako: izgleda da me ne poznajes,Dess.
Uzivam u bajkama i sada,jer i dalje imam srce i dusu radoznalog deteta..
Casna rec!

Back