Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Pa da vas čujem ? Ko šta zna i ume, ko šta radi. Naravno, doborodošli su svi saveti u vezi zabušavanja i izbegavanja istih. (i različitih
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva asocijacija kad se kaže "kućna pomoćnica" mi je neka sisata cica u mini suknjici koja briše prašinu po kući i kad nema gazdarice "uveseljava" gazdu.begunac:savremeni muskarac ima kucnu pomocnicu...![]()
..sta rece....?Devilishgirl:and he's retarded..
Milojko Vasic:Prva asocijacija kad se kaže "kućna pomoćnica" mi je neka sisata cica u mini suknjici koja briše prašinu po kući i kad nema gazdarice "uveseljava" gazdu.begunac:savremeni muskarac ima kucnu pomocnicu...![]()
lady me:Bas sam se bila obradovala temi, reko sad ce ovi nasi savremeni da se utrkuju ko bolje kuva rucak i ko vise zna da radi po kuci ... ali ebi ga, malo sam se zaebala, vi pod kucnim poslovima izgleda podrazumevate neke druge vrste aktivnosti:?
prichaju dve zene...majke i jedna pitaapotekarka:Pita tako mene moj svekar posle jedno mesec dana braka:"Zašto moj sin prostire veš?"
A ja mu kažem :"Pa da bi se osušio." :wink:![]()
![]()
![]()
Bez zezanja, ne kuva, ne pegla, ne briše prašinu, ne baca đubre, ne riba kupatilo, ali zato usisava, namešta krevete, ide u prodavnicu, majstoriše, popravlja,plaća račune, vozi decu u školu, na treninge itd
apotekarka:Bez zezanja, ne kuva, ne pegla, ne briše prašinu, ne baca đubre, ne riba kupatilo, ali zato usisava, namešta krevete, ide u prodavnicu, majstoriše, popravlja,plaća račune, vozi decu u školu, na treninge itd
Teki:apotekarka:Bez zezanja, ne kuva, ne pegla, ne briše prašinu, ne baca đubre, ne riba kupatilo, ali zato usisava, namešta krevete, ide u prodavnicu, majstoriše, popravlja,plaća račune, vozi decu u školu, na treninge itd
E, reci da si MALO preterala ( da nam ostalim ženama bude lakše..)
pa i moj muž radi :
zna sam da se okupa
bez problema rukuje daljincem
uvek potrefi frižider
i ne plaši se nerazmeštenog kreveta ..
Pa , kao da postoji još nešto , al ne mogu sada da se setim...![]()
Naravno, iako smo savremeni, ipak smo muškarci. Ako si 'tela ozbiljne odgovore, možeš ovakvu temu da otvoriš u "Ženskom kutku".lady me:Bas sam se bila obradovala temi, reko sad ce ovi nasi savremeni da se utrkuju ko bolje kuva rucak i ko vise zna da radi po kuci ... ali ebi ga, malo sam se zaebala, vi pod kucnim poslovima izgleda podrazumevate neke druge vrste aktivnosti:?
Teki:apotekarka:Bez zezanja, ne kuva, ne pegla, ne briše prašinu, ne baca đubre, ne riba kupatilo, ali zato usisava, namešta krevete, ide u prodavnicu, majstoriše, popravlja,plaća račune, vozi decu u školu, na treninge itd
E, reci da si MALO preterala ( da nam ostalim ženama bude lakše..)
pa i moj muž radi :
zna sam da se okupa
bez problema rukuje daljincem
uvek potrefi frižider
i ne plaši se nerazmeštenog kreveta ..
Pa , kao da postoji još nešto , al ne mogu sada da se setim...![]()
Previše ! Gde će ti duša ?apotekarka:... Jel misliš da radi previše ili premalo?
Milojko Vasic:Previše ! Gde će ti duša ?apotekarka:... Jel misliš da radi previše ili premalo?
mackica ns:Vi kao u reklami za Mr proper
MOJ____ RIBA KUPATILO...
A MOJ BRŽE!!!
bianca:Nisam ni ja za striktnu podelu poslova, ali zene, budimo iskrene, mi smo malo spretnije u kucnim poslovima, a oni su bolji npr. vozaci od nas. A osim toga, ruku na srce, nije mnogo zena kojima su papucici (ili ti papucari), privlacni i interesantni.
Ne, vilo, to nikako. Nikad više nemoj da licnuješ ! Ni slučajno. Kupi desetak osigurača, da imaš za rezervu, ali licne - ne nikako ! Ovo ti pričam iz ličnog iskustva. Veruj mi ! Minimalna ušteda - ogroman rizik !vila_raviojla:... ili licnujem osigurac