Savo Milošević podneo ostavku?!

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.481
Kako se navodi, Milošević je ostavku podneo usled izostanka dogovora sa čelnicima kluba u vezi sa smanjenjem plate.

"Milošević se na taj korak odlučio iznenada, iako ništa nije nagoveštavalo da bi tako nešto moglo da se dogodi, s obzirom na činjenicu da je u prethodnom periodu stabilizovao ekipu i uspeo da zabeleži šest pobeda iz osam utakmcia, uz dva remija", piše Telegraf.

Uskoro opširnije...

Isti portal navodi da je Milošević pokupio svoje stvari iz sportskog centra u Zemunu i pre nego što i definitivno kovertira ostavku.

Do nesugalasica je došlo jer Radna grupa želi da smanji platu Miloševiću, na šta trener Partizana nije pristao.

Nova uprava u Humskoj je uvela privremene mere, zaposleni su morali da se odreknu zarada od 10 do 40 odsto, ali krucijalni problem.

Očekuje se reakcije iz kluba iz Humske, kako bi se objasnila novonastala situacija.

https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/82222/savo-milosevic-podneo-ostavku/vest

Poznato ko menja Sava Miloševića na klupi Partizana

Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jovanović zameniće Sava Miloševića na klupi crno-belih.

Season 9 Lol GIF by The Office

Gde ih samo pronalaze?
Prvio posao i odmah na klupu Partizana.

Vidim da Zvezdasi likuju.
Ako.
Samo da podsetim
onog dana kad je Mijatovic rekao da mu ne trena Gvardiola vec Milosevic
bilo je sve jasno
jedino sam mislio da ce do januara da ostane
Drugo
Jovanovic je privremeni trener i po Statutu Saveza moze da vodi samo dva mecca jer nema licencu.
Ko ce biti trener? Briga me...jer je ova sezona propala kao i sledece dve minimum.
Znaci rad sa decom ako misle ozbiljno
ako ne
gasi internet motaj kablove

Vidim da Zvezdasi likuju.
Ako.
Samo da podsetim
onog dana kad je Mijatovic rekao da mu ne trena Gvardiola vec Milosevic
bilo je sve jasno
jedino sam mislio da ce do januara da ostane
Drugo
Jovanovic je privremeni trener i po Statutu Saveza moze da vodi samo dva mecca jer nema licencu.
Ko ce biti trener? Briga me...jer je ova sezona propala kao i sledece dve minimum.
Znaci rad sa decom ako misle ozbiljno
ako ne
gasi internet motaj kablove
Likuju,zašto bi likovali prijatelju?
Niste nam konkurenti.Mi smo bili takođe još u dubljim g*vnima kada su nam klubom gospodarili Den tana & Ilija Ivić ali tada je bilo sa vaše strane likovanja koje se previlalo po čitavom regionu "qrva umire,qrva gasi se".
Nego,kako to da je jedan Vučić "dozvolio" da vam se Milošević vrati?
Šta,onda je Vučić reagovao na 0:0 sa Napretkom jer ste upisali bod i "rešio da smeni" Miloševića :hahaha:
Ali dobro,eno vam ona mentolčina Pantić koji će vam iz mišje jazbine objasniti razloge još jedne farse u vašem klubu,pozvati na džihad uz nezaboravni apel sa tribina "Vučiću p*deru".

Back