Savo Manojlović pozvao opoziciju da napusti parlament i krene u građansku neposlušnost

Opozicija je upravo i krenula sa ispravnom strategijom: bojkotom i ulicom. Verujem da bi u jednom trenutku, ako bi se sve pokazalo ozbiljnim i ekipa jedinstvena, da bi se razmatralo napuštanje parlamenta. Samo je problem sa takvim stvarima što se uvek neko napravi pametan i kaže "eto, bojkot nije dao rezultate". Pa ne može da da rezultate kad uvek neko ispali. I sad on predlaže isto ono što je opozicija pre njega i imala pa je on rasturio. Čisto sumnjam da će mu se odazvati. Prosto ako imaš časne namere da sarađuješ sa drugima, to se ne radi na način kako je on to uradio. Kad uđeš negde đonom, teško da možeš očekivati da će te ostali primiti domaćinski.

Problem je u tome sto opozicija svaki put ispadne neozbiljna.

Po mom misljenju, oni moraju da ocekuju lomljenje. Lome ih svaki put na isti nacin.
Neka jedanput naprave strategiju kako ce izdrzati udar jer Vucic uvek udara silom.
Nikada previse prefinjeno pa da ih moze zbuniti.

Sve je ovo bilo ocekivano i moglo se spreciti.
Opozicija nije smela da se razbije.

Opozicija je upravo i krenula sa ispravnom strategijom: bojkotom i ulicom. Verujem da bi u jednom trenutku, ako bi se sve pokazalo ozbiljnim i ekipa jedinstvena, da bi se razmatralo napuštanje parlamenta. Samo je problem sa takvim stvarima što se uvek neko napravi pametan i kaže "eto, bojkot nije dao rezultate". Pa ne može da da rezultate kad uvek neko ispali. I sad on predlaže isto ono što je opozicija pre njega i imala pa je on rasturio. Čisto sumnjam da će mu se odazvati. Prosto ako imaš časne namere da sarađuješ sa drugima, to se ne radi na način kako je on to uradio. Kad uđeš negde đonom, teško da možeš očekivati da će te ostali primiti domaćinski.
Za bojkot i ulicu ti treba jak razlog i da su sve druge opcije propale. Sada jesu.I Sloba je pao na prekrajanje izborne volje. To je vrh.

Kad neko od opozicije ispali, ili je lažna opozicija, ili je na prvo mesto stavio sebe i svoju sujetu,... time gubi birače.

evo pudlice kevce

Šešelj raskrinkao Manojlovića: Radio za Srbiju i uspešno razbijao prozapadnu opoziciju po zadatku, pa su ga kupili Amerikanci i preuzeli!​

04.06.2024
13:04
0
U jednom momentu Amerikanci ga ščepaše, dobijao je pare od Rokfelerove fondacije, još uvek dobija. Dobija i od nekih drugih, ne mogu ih sve ni nabrojati i promenio je stado

pa u hagu je prduckao kako je raspad srs napravio nikolic i vucic koji su cia agenti

sad oept kevce i radi s njima
Botuješ, botuješ.

Botovi napred, ostali stoj :rotf: providan si , krozvidi se.

Vaninstitucionalni pritisak preko n1 i noveS?Moze i malo neka konferencijica za stampicu,da se zalimo kako nas zli vucic krade,a onda ajde svi na svoja radna mesta.Ovde je UDBA paranoisala narod,svi su njihov produkt,oni drze sve konce,njima niko nista ne moze.Pa onda je i Djindic bio njihov i svi ostali,pa sto smo izlazili na izbore,sto je on ulazio u vlast kod Milosevica?Da sad to isto neko ucini,bio bi proglasen za udbasa par ekselans,evo npr.doktor Milic.
Daju dva autogola jer je ocigledno da su Vucicevi saradnici.
Zna se šta je vaninstitucionalno.

Savino ponašanje do sada mene vuče na prevaru. Počev od tišine za kineski ekocid u istočnoj Srbiji i Vojvodini i namernog zanemarivanja te problematike koja je 1000x aktuelnija, nesaradnjom sa ostatkom opozicije iako su ga u više navrata zvali da im se pridruži, odjednom izlazak kada je bilo jasno da je to lešinarenje na svađi opozicije..meni to daje "red alert". Neka dokaže da nije, ja nemam ništa protiv.

Milić je čovek stručnjak, dokazan, poštovan,očita žrtva naprednjačke hajke...meni deluje legitimnije za sada...ali ni njega ni bilo koga neću uzimati zdravo za gotovo. Da, iskustvo nas uči upravo to.

Kao simpatizer KP, smatram da je ovakav potez greška. Relativno dobar izborni rezultat je trebao da im posluži kao argument da postanu novi stožer opozicije oko kojeg bi se okupljali svi koji žele smenu ovog režima, bez obzira da li su prozapadno ili proistočno orijentisani (ako među tom rusogoozijom uopšte i ima nekoga ko želi smenu SNS). Dakle, strategija treba da im bude privlačenje drugih a ne odbijanje sa ovim ''imaš rok do sutra da se izjasniš''. Krajnji cilj tog okupljanja bi bio zajednički predsednički kandidat 2027. godine.

Ako se nešto ne bude promenilo, na sledećim predsedničkim izborima ćemo imati istu priču kao i do sada: Kandidovaće se mnogo njih koje će SNS kandidat da razbije u prvom krugu.

Zna se šta je vaninstitucionalno.

Savino ponašanje do sada mene vuče na prevaru. Počev od tišine za kineski ekocid u istočnoj Srbiji i Vojvodini i namernog zanemarivanja te problematike koja je 1000x aktuelnija, nesaradnjom sa ostatkom opozicije iako su ga u više navrata zvali da im se pridruži, odjednom izlazak kada je bilo jasno da je to lešinarenje na svađi opozicije..meni to daje "red alert". Neka dokaže da nije, ja nemam ništa protiv.

Milić je čovek stručnjak, dokazan, poštovan,očita žrtva naprednjačke hajke...meni deluje legitimnije za sada...ali ni njega ni bilo koga neću uzimati zdravo za gotovo. Da, iskustvo nas uči upravo to.
Covece,dozovi se!Svaki politicar na ovome svetu je u necijim rukama i sprovodi ili se kandiduje da sprovede agendu ovog njegovog gazde.Isto je i u Americi i Kini i Rusiji.Ovde nije pitanje da li je Savo necija agenda ili dr Milic,vec je pitanje da se ova mafija skine sa vlasti,barem u jednom gradu.

Covece,dozovi se!Svaki politicar na ovome svetu je u necijim rukama i sprovodi ili se kandiduje da sprovede agendu ovog njegovog gazde.Isto je i u Americi i Kini i Rusiji.Ovde nije pitanje da li je Savo necija agenda ili dr Milic,vec je pitanje da se ova mafija skine sa vlasti,barem u jednom gradu.
Bravo, nego šta......
Pa ni u USA neće milijarderi i korporacije da "lobiraju -doniraju" ulažu u kampanju nekog bolida koji će da ih sjebe i radi za narod.

Službe su sredile i u EU da ne može da se kandiduje neko ko nije na liniji.....
odmah mu naprave neku aferu neki kokain , mito , prostitutke koje su im namestili u mladost, pojave se u žutoj štampi. :mrgreen:

Ovaj Savo mi je malo tunjav , jasno je da ga neko gura...
Dobrica je doktor politike za njega, mnogo perspektivniji , jedino što ja nikad ne bih glasao za Dobricu zbog njegove spoljne politike.

:deda2:

vecernje-novosti-460x0.jpg

Back