- Poruka
- 76.577
Не знам, мени си написао такву поруку. Велемајстору се можеш обратити на његовом инстаграм очи Твитер налогу.ne tebi dulence
velemajstoru!
jesi reko da je velemajstor?
e pa ajmo velemajstore!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, мени си написао такву поруку. Велемајстору се можеш обратити на његовом инстаграм очи Твитер налогу.ne tebi dulence
velemajstoru!
jesi reko da je velemajstor?
e pa ajmo velemajstore!
dule nemo si bukvalista.Не знам, мени си написао такву поруку. Велемајстору се можеш обратити на његовом инстаграм очи Твитер налогу.
Ок, чекајте.dule nemo si bukvalista.
imas ti vijugice dulence.
ja ne idem po tviterima dulence.
a on je dobio dulence uslove NOVOSADJANA U UTORAK
vucevic i djuric. (mada licno mislim da je djuric nebitan)
VUCEVIC
mi cekamo velemajstora ....
samo se ti podmsejavaj ovde i popisavaj nad novosadjanima kako onim nastradalima tako i onima koji trayei cekaju odgovornostОк, чекајте.
Капетане, не подсмевам се никоме и не попишавам се на никог. Драг си ми лик, али ухвати те лудило некад па ме без икаквог разлога нападаш и оптужујеш. Не знам уоште шта хоћеш од мене?samo se ti podmsejavaj ovde i popisavaj nad novosadjanima kako onim nastradalima tako i onima koji trayei cekaju odgovornost
neces dugo ni ti ni slicni tebi
sram da te bude tog podjebavanja i pravlejnaj naivnim
nemoj branis gofna!Капетане, не подсмевам се никоме и не попишавам се на никог. Драг си ми лик, али ухвати те лудило некад па ме без икаквог разлога нападаш и оптужујеш. Не знам уоште шта хоћеш од мене?
Не браним никог. Само се супротстављам овим мрзитељима који на трагедији желе да политички профитирају и који обмањују јавност да држава ништа неће предузети, да нико неће одговарати, бити ухапшен, итд.nemoj branis gofna!
distanciraj se!
nemoj da smrdis ko oni!
ovo sa inicijalima je bruka! i ocito zatiranjei skrivanje ! i pravljenej budalama!
INCIJALI ! pa nisu to maloletnici!
sa tim inicijalima u srbiji ima oko 200 000 ljudi minimum i ko je onda uhapsen ? neko odtih 200 000?
pa vidi ubijeni ljudi su javno objavljeni, tako ce i ubic eda budu javne!
ovo je skandali i bruka isad mi je jasno da se ovde nece dobiti prava istina
ovoje necuveno! samo upamti ybogove nastresnice ako to ne odrade kako treba ipak na kraju, ce da ispisaju majcino mleko na kraju...
UBILI SU NASE LJUDE nestrucnjaci i dunsteri alavi!
nemoj ih braniti!
najjaci*Dule najači trol ovde ubedljivo
Zaebo je i mene
Bar se nadam da je trol,nemoguće da je ozbiljan jer ako jeste to prevazilazi i botovanje i doslovni je zločin i boleština
Tako da bolje i da se sprda i biva sarkastičnim no da stvarno..misli sve ono
U pravu si, potkrala mi se retka slovna greška ali, uveravam te, u pitanju je samo previd usled brzog kucanja, tzv. "Typo" a ne nepoznavanje gramatike Ali svakako hvala na ispravci, blagodarim. Svako dobro.najjaci*
oni me ne interesuju. nebitni su . to im nece proci niti 22 000 ljudi sa protesta u utorak u novom sadu ima tu njihovu nameru.Не браним никог. Само се супротстављам овим мрзитељима који на трагедији желе да политички профитирају и који обмањују јавност да држава ништа неће предузети, да нико неће одговарати, бити ухапшен, итд.
pa uvek radejeno te isto ali rekoh oni me ne zanimaju i njihovi planovi, oni imaju izbore. a ovo ubistvo ybog nestrucnosti i alavosti pojedinih dunstera necemo resavati na izborima. Ovo ce morati ostavke celavog picopevca i onih sa kojima je on radio trange frange oko nastresnice.Сада видимо да ништа од тога што су говорили није истина.
nemoj molim te! idi im reci da prestanu odma!Оставке ће још да пљуште,
Председник је то јасно рекао. Можда дође и Вучевић на ред. То ћемо тек видети. Мало стрпљења није на одмет капетане.
posle ali ne ide zarezU pravu si, potkrala mi se retka slovna greška ali, uveravam te, u pitanju je samo previd usled brzog kucanja, tzv. "Typo" a ne nepoznavanje gramatike Ali svakako hvala na ispravci, blagodarim. Svako dobro.
Zajebo i Cvarka, on je barem realan i ima dusu.Dule najači trol ovde ubedljivo
Zaebo je i mene
Bar se nadam da je trol,nemoguće da je ozbiljan jer ako jeste to prevazilazi i botovanje i doslovni je zločin i boleština
Andja zvani Srp za pravopis.najjaci*
srbkinjaAndja zvani Srp za pravopis.
Моја подршка овој власти је неупитна. Постоје тренуци када се више зезам са острашћеним антивучићевцима, без икакве идеје сем да је Вучић зло зла. Али, по питању ове трагедије нисам се зезао ниједног момента. И све озбиљно мислим.Dule najači trol ovde ubedljivo
Zaebo je i mene
Значи, ја ни душу немам . Хвала.Zajebo i Cvarka, on je barem realan i ima dusu.
Imas sustinski ali je sve vise gubis daljim botovanjem i pravdanjem.Значи, ја ни душу немам . Хвала.
Не, немам јер не мислим да је Вучић убио оне људе. Ја сам бездушник.Imas sustinski ali je sve vise gubis daljim botovanjem i pravdanjem.
Ideposle ali ne ide zarez
Paz da ti nepoverujem da si ozbiljanМоја подршка овој власти је неупитна. Постоје тренуци када се више зезам са острашћеним антивучићевцима, без икакве идеје сем да је Вучић зло зла. Али, по питању ове трагедије нисам се зезао ниједног момента. И све озбиљно мислим.
Рекао сам да одговорни треба да буду кажњени од највишег до најнижег.
А политички лешинарење оних који би да профитирају на трагедији и несрећи страдалих људи, који би да узму власт преко мртвих - то осуђујем и са гнушањем одбацујем. Ту нема ни трунке емпатије према жртвама! То је чисто лешинарење и политиканство. То је ругање жртвама.
И зато их народ неће, они су изневерили очекивање грађана и зато нико више неће да иде за њима. Народ их напушта, очекујем још већи пад њихове популарности.
Зато што политика и правда не могу да се заснивају на пароли ,,Вучићу педеру", или етикетирањем људи који подржавају власт да су ,,убице" или да ми ,,немамо душу". Замисли молим те, ја сам по њима монструм и убица без душе јер не мислим да је Вучић убио те људе и јер не мислим да га треба ухапсити, стрељати, итд. Ја не знам како је ти људи замишљају, као лудака који је играо козарачко коло кад су ти људи страдали. Зато сам ја монструм и зато сам ја убица. По њима. И после, како неко да их подржава? Права опозиција гледа да узме бираче од владајуће странке, ова опозиција овде проглашава све нас ,,убицама", ,,сендвичарима", и монструмима без душе. А хоће мој глас? Е па неће га добити никад.
И Чварак је то говорио, о лоше организованој опозицији. Реци ми молим те како су ,,протести" где су поливали говна из цистерне по новом Саду помогао правди за жртве? Како је Ћутино пијано оргијање помогло да се дође до правде? Шта се постиже Мариникиним глупирањем и блокадом суда? Шта је то помогло? Ништа. Они се понашају као да су једва дочекали да се деси трагедија да на њој политички профитирају. Исто су радили и кад се десило прошле године масакр у Рибникару и Младеновцу. Лешинари, ето шта је у питању.
Тражили оставке. Пале оставке. Тражили истрагу. Ето истраге. Тражили хапшења, ето хапшења.
Али њима не ваља. А зашто? Јер би они хтели да сад Вучић се склони и пусти Маринику да седме на власт јер никако другачије они до исте не могу доћи.
То је то, брале мој, ето ти сад озбиљног одговора од мене, трола, убице, бездушника и шта већ све нисам. Па ти схвати како ти воља.
Naravno da ih je ubio indirektno bar,to je činjenica i to veoma očiglednaНе, немам јер не мислим да је Вучић убио оне људе. Ја сам бездушник.
Нема шта, види се да си ти стварно велик душа од човека, велики хуманиста и прави алтруиста. Види се да си препун доброте и велике бриге и туге. Зато си се од те силне бриге и туге ти заебавао кад се десила ова трагедија и троловао, а ја бездушник сам и тада као и сада писао озбиљно о овој теми.Naravno da ih je ubio indirektno bar,to je činjenica i to veoma očigledna
I naravno da si bezdušan i monstrum ako ZAISTA smatraš da nije i ZAISTA podržavaš ove poremećene bolesne bahate psihopate (a ja i dalje odbijam da poverujem da si zaista..takav,jbg,tako mi lakše,odbranben mekanizam valda),to je isto činjenica a ne uvreda
А ово си сто посто у праву.Eh ja sam lud