Саво Манојловић и Александар Јовановић приведени на Савском мосту

ne tebi dulence

velemajstoru!

jesi reko da je velemajstor?
e pa ajmo velemajstore!
Не знам, мени си написао такву поруку. Велемајстору се можеш обратити на његовом инстаграм очи Твитер налогу.

Не знам, мени си написао такву поруку. Велемајстору се можеш обратити на његовом инстаграм очи Твитер налогу.
dule nemo si bukvalista.

imas ti vijugice dulence.

ja ne idem po tviterima dulence.

a on je dobio dulence uslove NOVOSADJANA U UTORAK

vucevic i djuric. (mada licno mislim da je djuric nebitan)

VUCEVIC

mi cekamo velemajstora ....

Ок, чекајте. :)
samo se ti podmsejavaj ovde i popisavaj nad novosadjanima kako onim nastradalima tako i onima koji trayei cekaju odgovornost

neces dugo ni ti ni slicni tebi

sram da te bude tog podjebavanja i pravlejnaj naivnim

samo se ti podmsejavaj ovde i popisavaj nad novosadjanima kako onim nastradalima tako i onima koji trayei cekaju odgovornost

neces dugo ni ti ni slicni tebi

sram da te bude tog podjebavanja i pravlejnaj naivnim
Капетане, не подсмевам се никоме и не попишавам се на никог. Драг си ми лик, али ухвати те лудило некад па ме без икаквог разлога нападаш и оптужујеш. Не знам уоште шта хоћеш од мене?

Капетане, не подсмевам се никоме и не попишавам се на никог. Драг си ми лик, али ухвати те лудило некад па ме без икаквог разлога нападаш и оптужујеш. Не знам уоште шта хоћеш од мене?
nemoj branis gofna!

distanciraj se!

nemoj da smrdis ko oni!

ovo sa inicijalima je bruka! i ocito zatiranjei skrivanje ! i pravljenej budalama!

INCIJALI ! pa nisu to maloletnici!

sa tim inicijalima u srbiji ima oko 200 000 ljudi minimum i ko je onda uhapsen ? neko odtih 200 000?

pa vidi ubijeni ljudi su javno objavljeni, tako ce i ubic eda budu javne!

ovo je skandali i bruka isad mi je jasno da se ovde nece dobiti prava istina

ovoje necuveno! samo upamti ybogove nastresnice ako to ne odrade kako treba ipak na kraju, ce da ispisaju majcino mleko na kraju...

UBILI SU NASE LJUDE nestrucnjaci i dunsteri alavi!

nemoj ih braniti!

nemoj branis gofna!

distanciraj se!

nemoj da smrdis ko oni!

ovo sa inicijalima je bruka! i ocito zatiranjei skrivanje ! i pravljenej budalama!

INCIJALI ! pa nisu to maloletnici!

sa tim inicijalima u srbiji ima oko 200 000 ljudi minimum i ko je onda uhapsen ? neko odtih 200 000?

pa vidi ubijeni ljudi su javno objavljeni, tako ce i ubic eda budu javne!

ovo je skandali i bruka isad mi je jasno da se ovde nece dobiti prava istina

ovoje necuveno! samo upamti ybogove nastresnice ako to ne odrade kako treba ipak na kraju, ce da ispisaju majcino mleko na kraju...

UBILI SU NASE LJUDE nestrucnjaci i dunsteri alavi!

nemoj ih braniti!
Не браним никог. Само се супротстављам овим мрзитељима који на трагедији желе да политички профитирају и који обмањују јавност да држава ништа неће предузети, да нико неће одговарати, бити ухапшен, итд.
Сада видимо да ништа од тога што су говорили није истина.

Оставке ће још да пљуште, Председник је то јасно рекао. Можда дође и Вучевић на ред. То ћемо тек видети. Мало стрпљења није на одмет капетане.

Dule najači trol ovde ubedljivo
Zaebo je i mene :rida:
Bar se nadam da je trol,nemoguće da je ozbiljan jer ako jeste to prevazilazi i botovanje i doslovni je zločin i boleština

Tako da bolje i da se sprda i biva sarkastičnim no da stvarno..misli sve ono
najjaci*

Не браним никог. Само се супротстављам овим мрзитељима који на трагедији желе да политички профитирају и који обмањују јавност да држава ништа неће предузети, да нико неће одговарати, бити ухапшен, итд.
oni me ne interesuju. nebitni su . to im nece proci niti 22 000 ljudi sa protesta u utorak u novom sadu ima tu njihovu nameru.
nas zahtev je vucevic. TU PRICE nece biti.

Сада видимо да ништа од тога што су говорили није истина.
pa uvek radejeno te isto ali rekoh oni me ne zanimaju i njihovi planovi, oni imaju izbore. a ovo ubistvo ybog nestrucnosti i alavosti pojedinih dunstera necemo resavati na izborima. Ovo ce morati ostavke celavog picopevca i onih sa kojima je on radio trange frange oko nastresnice.
Оставке ће још да пљуште,
nemoj molim te! idi im reci da prestanu odma!

vesic pa toma mona... uhapse INICIJALE!
nemojte vise ko Boga Vas molim !

sutra ce ostavku podnese urednica vremenske prognoze na DNEVNIKU 1 ? ili branko kockica ?

prave nas majmunima, popisavaju se na mrtvima ovakvim postupcima i bes ce biti sve veci zbog mrtvih.

Dok jos mogu bolje je da ne okolisavaju i da ne cuvaju celavog jer taj dunster niej vredan niti toliko mrtvih niti vlade i države Srbije!

VUCEVIC OSTAVKA!

Председник је то јасно рекао. Можда дође и Вучевић на ред. То ћемо тек видети. Мало стрпљења није на одмет капетане.

Bar se nadam da je trol,nemoguće da je ozbiljan jer ako jeste to prevazilazi i botovanje i doslovni je zločin i boleština

Zajebo i Cvarka, on je barem realan i ima dusu.

Моја подршка овој власти је неупитна. Постоје тренуци када се више зезам са острашћеним антивучићевцима, без икакве идеје сем да је Вучић зло зла. Али, по питању ове трагедије нисам се зезао ниједног момента. И све озбиљно мислим.

Рекао сам да одговорни треба да буду кажњени од највишег до најнижег.
А политички лешинарење оних који би да профитирају на трагедији и несрећи страдалих људи, који би да узму власт преко мртвих - то осуђујем и са гнушањем одбацујем. Ту нема ни трунке емпатије према жртвама! То је чисто лешинарење и политиканство. То је ругање жртвама.

И зато их народ неће, они су изневерили очекивање грађана и зато нико више неће да иде за њима. Народ их напушта, очекујем још већи пад њихове популарности.
Зато што политика и правда не могу да се заснивају на пароли ,,Вучићу педеру", или етикетирањем људи који подржавају власт да су ,,убице" или да ми ,,немамо душу". Замисли молим те, ја сам по њима монструм и убица без душе јер не мислим да је Вучић убио те људе и јер не мислим да га треба ухапсити, стрељати, итд. Ја не знам како је ти људи замишљају, као лудака који је играо козарачко коло кад су ти људи страдали. Зато сам ја монструм и зато сам ја убица. По њима. И после, како неко да их подржава? Права опозиција гледа да узме бираче од владајуће странке, ова опозиција овде проглашава све нас ,,убицама", ,,сендвичарима", и монструмима без душе. А хоће мој глас? Е па неће га добити никад.
И Чварак је то говорио, о лоше организованој опозицији. Реци ми молим те како су ,,протести" где су поливали говна из цистерне по новом Саду помогао правди за жртве? Како је Ћутино пијано оргијање помогло да се дође до правде? Шта се постиже Мариникиним глупирањем и блокадом суда? Шта је то помогло? Ништа. Они се понашају као да су једва дочекали да се деси трагедија да на њој политички профитирају. Исто су радили и кад се десило прошле године масакр у Рибникару и Младеновцу. Лешинари, ето шта је у питању.
Тражили оставке. Пале оставке. Тражили истрагу. Ето истраге. Тражили хапшења, ето хапшења.
Али њима не ваља. А зашто? Јер би они хтели да сад Вучић се склони и пусти Маринику да седме на власт јер никако другачије они до исте не могу доћи.

То је то, брале мој, ето ти сад озбиљног одговора од мене, трола, убице, бездушника и шта већ све нисам. Па ти схвати како ти воља.

posle ali ne ide zarez
Ide
Моја подршка овој власти је неупитна. Постоје тренуци када се више зезам са острашћеним антивучићевцима, без икакве идеје сем да је Вучић зло зла. Али, по питању ове трагедије нисам се зезао ниједног момента. И све озбиљно мислим.

Рекао сам да одговорни треба да буду кажњени од највишег до најнижег.
А политички лешинарење оних који би да профитирају на трагедији и несрећи страдалих људи, који би да узму власт преко мртвих - то осуђујем и са гнушањем одбацујем. Ту нема ни трунке емпатије према жртвама! То је чисто лешинарење и политиканство. То је ругање жртвама.

И зато их народ неће, они су изневерили очекивање грађана и зато нико више неће да иде за њима. Народ их напушта, очекујем још већи пад њихове популарности.
Зато што политика и правда не могу да се заснивају на пароли ,,Вучићу педеру", или етикетирањем људи који подржавају власт да су ,,убице" или да ми ,,немамо душу". Замисли молим те, ја сам по њима монструм и убица без душе јер не мислим да је Вучић убио те људе и јер не мислим да га треба ухапсити, стрељати, итд. Ја не знам како је ти људи замишљају, као лудака који је играо козарачко коло кад су ти људи страдали. Зато сам ја монструм и зато сам ја убица. По њима. И после, како неко да их подржава? Права опозиција гледа да узме бираче од владајуће странке, ова опозиција овде проглашава све нас ,,убицама", ,,сендвичарима", и монструмима без душе. А хоће мој глас? Е па неће га добити никад.
И Чварак је то говорио, о лоше организованој опозицији. Реци ми молим те како су ,,протести" где су поливали говна из цистерне по новом Саду помогао правди за жртве? Како је Ћутино пијано оргијање помогло да се дође до правде? Шта се постиже Мариникиним глупирањем и блокадом суда? Шта је то помогло? Ништа. Они се понашају као да су једва дочекали да се деси трагедија да на њој политички профитирају. Исто су радили и кад се десило прошле године масакр у Рибникару и Младеновцу. Лешинари, ето шта је у питању.
Тражили оставке. Пале оставке. Тражили истрагу. Ето истраге. Тражили хапшења, ето хапшења.
Али њима не ваља. А зашто? Јер би они хтели да сад Вучић се склони и пусти Маринику да седме на власт јер никако другачије они до исте не могу доћи.

То је то, брале мој, ето ти сад озбиљног одговора од мене, трола, убице, бездушника и шта већ све нисам. Па ти схвати како ти воља.
Paz da ti nepoverujem da si ozbiljan :cepanje:
Ali cenim posvećenos :bravo:
Не, немам јер не мислим да је Вучић убио оне људе. Ја сам бездушник.
Naravno da ih je ubio indirektno bar,to je činjenica i to veoma očigledna
I naravno da si bezdušan i monstrum ako ZAISTA smatraš da nije i ZAISTA podržavaš ove poremećene bolesne bahate psihopate (a ja i dalje odbijam da poverujem da si zaista..takav,jbg,tako mi lakše,odbranben mekanizam valda),to je isto činjenica a ne uvreda
Svako dobro.

Naravno da ih je ubio indirektno bar,to je činjenica i to veoma očigledna
I naravno da si bezdušan i monstrum ako ZAISTA smatraš da nije i ZAISTA podržavaš ove poremećene bolesne bahate psihopate (a ja i dalje odbijam da poverujem da si zaista..takav,jbg,tako mi lakše,odbranben mekanizam valda),to je isto činjenica a ne uvreda
Нема шта, види се да си ти стварно велик душа од човека, велики хуманиста и прави алтруиста. Види се да си препун доброте и велике бриге и туге. Зато си се од те силне бриге и туге ти заебавао кад се десила ова трагедија и троловао, а ја бездушник сам и тада као и сада писао озбиљно о овој теми.
Дивим се твом хуманизму и великодушју, да су сви као ти, све би куће биле од чоколаде а прозори од мармеладе. Права си душица, за разлику од монструма као што сам ја.

А ово си сто посто у праву. :) :D

Back