Саво Манојловић и Александар Јовановић приведени на Савском мосту

to je srbija engleskih stručnjaka na pravnom fakultetu, filozofiji i naravno, primaju platu u nezavisnom institutu za uporedno pravo odakle se postavljaju sudije.....

То ти је научни институт, он не поставља судије.

Шта ти то имаш против судија?

Јесу ли те некад силовали па си толико огорчен на судије, већ годинама?

Ahaha
Kostića znam uživo a i njegovu priču
Nije nikakav manijak, nego je bio u vezi sa jednom studentkinjom a kod njih je to zabranjeno. Kod nas recimo nije.
Imao vezu sa studentkinjom koja je zatrudnela i tužila ga za napastvovanje, pa ga osudili, otpustili i registrovali kao manijaka, kaži to ovom lažovu što pita....

Nikola Stanković, odbornik Kreni-Promeni u Skupštini grada Beograda rekao je da je Manojlović iz policijske stanice na Novom Beogradu nešto posle 12 sati prebačen u Urgentni centar.
"Iako ga je hitna pomoć pregledala u policijskoj stanici, nakon što su otišli, ipak je prevezen u Urgentni centar", naveo je Stanković na mreži Iks.

Imao vezu sa studentkinjom koja je zatrudnela i tužila ga za napastvovanje, pa ga osudili, otpustili i registrovali kao manijaka, kaži to ovom lažovu što pita....
Ma neeee, nije tako.
Radi se o vrlo konzervativnoj protestantskoj sredini
Uostalom, zašto je to bitno? Čovek je normalan i nije manijak. 😊

Verovatno se više veruje nekom američkom plaćeniku nego stručnjacima urgentnog centra čiju izjavu niste preneli....i koji kažu da debil nije povredjenj da je sam došao u urgentni centar i sam izašao, sa papirom da nema kontuzija ni drugih povreda...mada, debil koji može da legne na šine policija ima prava da stavi lisice u zavisnosti od otpora koji pruža, naročito da se sam ne povredi....

Lider Pokreta Kreni Promeni Savo Manojhlović i gradski odbornik tog pokreta Aleksandar Jovanović privedeni su danas tokom protesta na Starom savskom mostu u Beogradu gde grupa aktivista pokušava da spreči uklanjenje tramvajskih šina sa kolovoza, u višemesečnim protestima protiv zatvaranja mosta, javlja reporterka FoNeta.
Prvo izigrava huligana,
Dok su ih policajci nosili Savo Manojlović je veoma glasno jaukao.
a kada dobije po nosu onda kuknjava.

466987593_1076727347570157_3298569313722827196_n.jpg

Evo zasto je bilo bolje,znao se red. Catrlje obicnih ljudi? Teski krimos ,zvali su ga Svaba,napravio lokal. Obican covek imao platu 5-10DM.
Ova fotografija je iz 1978-79 ( nema zgrada a ni gradnje u Prve pruge, tamo je jos ona sumica i bara, nema retenzije). A stari i pravi Zemunci kazu da je taj kraj mnogo bolje izgledao 25 godina pre te fotografije, sa starom zeleznickom stanicom ... oni pre njih tvrde da je bolje izgledao pre I svetskog rata dok su oni bili deo KundK. Vidis kako svako ima svoju perspektivu.

Uzgred, pade mi na pamet sad kad sam video ovu fotografiju, ni DS a kasnije ni SNS nisu dirali divlje naselje izmedju ul.Prve Pruge i Bul.Nikole Teslae(tu je cevabdzinica Cica i prostorije, pazi ovo, FSS), nisu dirali ni svu silu divjih objekata na Retenziji ( kafici,i restorani, prodavnice, stambeni objekti u ul.Dz.Kenedija, Prve pruge i svim okolnim ulicama). Pa kako su tvom Svabi rusili catrlju a vlasniku Marinera, Cetverca ili svih onih objekata koje sam pobrojao na Retenziju nisu?

Edit.
Mi pravi i najstariji Zemunci inace bul.Nikole Tesle nikada necemo zvati tako, tako ga zovete vi dodjosi. Za nas je ta ulica uvek, jeste i bice Beogradski put.
:D

Poslednja izmena:
Ma nije bre nikakav manijak
Vidis da SNS sendvicar tvrdi da jeste. "Provalio" ga je, prezivaju se na K, Kostic.. :D
Svako na ovom foriumu ko se preziva na K je u opasnosti da bude proglasen za osudjenog sexualnog manijaka. Srecom ja ne. :super:

Poslednja izmena:
Nikola Stanković, odbornik Kreni-Promeni u Skupštini grada Beograda rekao je da je Manojlović iz policijske stanice na Novom Beogradu nešto posle 12 sati prebačen u Urgentni centar.
"Iako ga je hitna pomoć pregledala u policijskoj stanici, nakon što su otišli, ipak je prevezen u Urgentni centar", naveo je Stanković na mreži Iks.
prevezla ga aktivistkinja opijena rokfelerovim parama....i životom na visokoj nozi pa koliko traje...:) nije hitna pomoć ni policija...

Pa eto, ne uspeva da se narod uvede u nasilje, ne trza narod na bolest, znači vreme je da se zovu mentori u pomoć, eto Lazović poziva zapad u pomoć, a uskoro će sava i ćuta da traže bombardovanje i preuzmu vlast i uništavaju sve po naredjenju neke der Line manijakinje...ops, zamenice medlin olbrajt...

Prvo izigrava huligana,

a kada dobije po nosu onda kuknjava.
Да, прво изазива а после се љути на оне добре људе из полиције што су му само скренули пажњу да није лепо да дивља по улицама града.

Да, прво изазива а после се љути на оне добре људе из полиције што су му само скренули пажњу да није лепо да дивља по улицама града.
Dulence moj, a što tek Hrvatska muku muči:

Meni je najteže...

😟

Back