.
ОК, ниси разумела иронију у мом упису јер ме не знаш на другим темама. Ови којим сам поруку упутио одлично знају шта сам 'тео да кажем.
Међутим, почетак твог уписа
"Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi..." је управо на трагу моје првобитне намере како да се укључим у ову причу.
Подстицај је био упис колеге
@Harvat на
претходним странама, где поставља конкретна питања и каже да не разуме ову "струју свијести" која ни мени није јасна.
Питање свих питања овде је:
Како је уопште могуће да се деси Џефри Епштајн?
Његова клијентела били су не моћни, већ међу најмоћнијим људима на планети, енормно богати и утицајни.
Не ради се овде о неком луксузном борделу у који су између осталих повремено свраћали моћници па се ту упуштали у задовољавање својих најнижих (мени потпуно и апсолутно несхватљивих и неприхватљивих) страсти за малолетним девојчицама и дечацима.
Ту би могло да се вади, као случајно навратио, довело га друштво, наравно нико није био малолетан и све је било добровољно, уредно плаћена услуга и сличне будалаштине које и сада покушавају некако да се убаце у причу.
Ради се о малом приватном острву Литл Сент Џејмс у карипском архипелагу (Америчка Девичанска острва) удаљеном од Мајамија 1700 километара (лет траје скоро 3 сата) које је приватни посед са једном једином наменом, да се окупе блиски пријатељи где би се "у опуштеној атмосфери разговарало о пословима", а мало и уживало у даровима природе. Других садржаја и намене нема.
Ти "пријатељи" имали су на располагању све службе овог света да знају до детаља шта се тамо дешава и коликом се ризику излажу чак и да су им намере биле најчистије или нису имали начин да сазнају у какву то недођију путују.
Мени би, најискреније причам, било језиво да ме на таквом острву опслужују сиротице и сиротани покупљени из земаља источне Европе у потрази за срећнијим животом, "прикладно" и гламурозно одевени.
Да ли је тамо могло да буде злостављања, силовања, мучења и убистава и да се о томе никада не сазна више је реторичко питање него сумња, са развијеном културом "шта се деси на острву, остаје на острву".
Испливали су мејлови са садржајем у који једноставно не желим да верујем, а изгледа да су сведочења аутентична.
Како је могуће да су све знали и опет учествовали у томе.
То је светска елита, неко ко је свету прописивао шта може, а шта не може, неко у кога су људи веровали.
Ако нисмо у стању да се отворено погледамо у очи и истерамо овај злочин до краја на чистину, чекају нас много горе ствари.
Појављивање у овој причи Путина, Лаврова, пок. Чуркина итд. највише ми личи на врзмање лавова око појила где лове плен.
.