Saving Private Epstein (analiza)

Putinovo ime se pominje više od 1.000 puta u Epstinovim fajlovima: FBI ga označio kao „upravnika imovine“ ruskog predsednika
Знаш ли колико пута се помиње Путиново име на Крстарици, а он нема појма да то уопште постоји? :mrgreen:

Cinjenica je da je stav americkog pravosudja da nema nameru da goni nikoga iz fajlova koji su izasli u javnost!!'
Kako stvari stoje prezivele zrtve kao i porodice ubijene dece su ogorceni i razocarani americkim tumacenjem pravde i funkcionisanjem uopste pravnog sistema te vestacke tvorevine.
Znaci, toliko o pricama o pravdi i postenju zapada i moralnim vrednoatima koje tamo vladaju. Pokazalo se da je zapad gori po pitanju ljudskih prava i obicnih gradjana naspram istocnih drzava. Kao sto se oduvek znalo u Americi za bogate ne postoji nikakav zakon ni odgovornost.

Koлико ја видим, Епштајн уредно путовао у Россију. Оверене визе у пасошима.
Састанци и са занимљивим људима, итд.
Најчешће помиње Русију, Москву, Путина...
Тешко да нису знали о коме се ради.
Епштајнова мајка је хазарка из Русије. Можда је имао и право на држављанство Русије.
Не пребацујте причу на путка. Он такве не би морао да увози. Пуна Русија и Украјина лаких девојака.

Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi, a vi se uhvatili Putina koji ni malo ne liči na nekog pedofila... čovek voli mlade ribe kao i svi, ali ne i decu, nije on od te fele. Loše , zaista loše.

Očigledno je tip bio agent, a za koga je sve radio da li če se to ikada saznati, vrv neće.
.
ОК, ниси разумела иронију у мом упису јер ме не знаш на другим темама. Ови којим сам поруку упутио одлично знају шта сам 'тео да кажем.

Међутим, почетак твог уписа "Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi..." је управо на трагу моје првобитне намере како да се укључим у ову причу.

Подстицај је био упис колеге @Harvat на претходним странама, где поставља конкретна питања и каже да не разуме ову "струју свијести" која ни мени није јасна.

Питање свих питања овде је:

Како је уопште могуће да се деси Џефри Епштајн?

Његова клијентела били су не моћни, већ међу најмоћнијим људима на планети, енормно богати и утицајни.

Не ради се овде о неком луксузном борделу у који су између осталих повремено свраћали моћници па се ту упуштали у задовољавање својих најнижих (мени потпуно и апсолутно несхватљивих и неприхватљивих) страсти за малолетним девојчицама и дечацима.

Ту би могло да се вади, као случајно навратио, довело га друштво, наравно нико није био малолетан и све је било добровољно, уредно плаћена услуга и сличне будалаштине које и сада покушавају некако да се убаце у причу.

Ради се о малом приватном острву Литл Сент Џејмс у карипском архипелагу (Америчка Девичанска острва) удаљеном од Мајамија 1700 километара (лет траје скоро 3 сата) које је приватни посед са једном једином наменом, да се окупе блиски пријатељи где би се "у опуштеној атмосфери разговарало о пословима", а мало и уживало у даровима природе. Других садржаја и намене нема.

Ти "пријатељи" имали су на располагању све службе овог света да знају до детаља шта се тамо дешава и коликом се ризику излажу чак и да су им намере биле најчистије или нису имали начин да сазнају у какву то недођију путују.

Мени би, најискреније причам, било језиво да ме на таквом острву опслужују сиротице и сиротани покупљени из земаља источне Европе у потрази за срећнијим животом, "прикладно" и гламурозно одевени.

Да ли је тамо могло да буде злостављања, силовања, мучења и убистава и да се о томе никада не сазна више је реторичко питање него сумња, са развијеном културом "шта се деси на острву, остаје на острву".

Испливали су мејлови са садржајем у који једноставно не желим да верујем, а изгледа да су сведочења аутентична.

Како је могуће да су све знали и опет учествовали у томе.

То је светска елита, неко ко је свету прописивао шта може, а шта не може, неко у кога су људи веровали.

Ако нисмо у стању да се отворено погледамо у очи и истерамо овај злочин до краја на чистину, чекају нас много горе ствари.

Појављивање у овој причи Путина, Лаврова, пок. Чуркина итд. највише ми личи на врзмање лавова око појила где лове плен.

.

.
ОК, ниси разумела иронију у мом упису јер ме не знаш на другим темама. Ови којим сам поруку упутио одлично знају шта сам 'тео да кажем.

Међутим, почетак твог уписа "Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi..." је управо на трагу моје првобитне намере како да се укључим у ову причу.

Подстицај је био упис колеге @Harvat на претходним странама, где поставља конкретна питања и каже да не разуме ову "струју свијести" која ни мени није јасна.

Питање свих питања овде је:

Како је уопште могуће да се деси Џефри Епштајн?

Његова клијентела били су не моћни, већ међу најмоћнијим људима на планети, енормно богати и утицајни.

Не ради се овде о неком луксузном борделу у који су између осталих повремено свраћали моћници па се ту упуштали у задовољавање својих најнижих (мени потпуно и апсолутно несхватљивих и неприхватљивих) страсти за малолетним девојчицама и дечацима.

Ту би могло да се вади, као случајно навратио, довело га друштво, наравно нико није био малолетан и све је било добровољно, уредно плаћена услуга и сличне будалаштине које и сада покушавају некако да се убаце у причу.

Ради се о малом приватном острву Литл Сент Џејмс у карипском архипелагу (Америчка Девичанска острва) удаљеном од Мајамија 1700 километара (лет траје скоро 3 сата) које је приватни посед са једном једином наменом, да се окупе блиски пријатељи где би се "у опуштеној атмосфери разговарало о пословима", а мало и уживало у даровима природе. Других садржаја и намене нема.

Ти "пријатељи" имали су на располагању све службе овог света да знају до детаља шта се тамо дешава и коликом се ризику излажу чак и да су им намере биле најчистије или нису имали начин да сазнају у какву то недођију путују.

Мени би, најискреније причам, било језиво да ме на таквом острву опслужују сиротице и сиротани покупљени из земаља источне Европе у потрази за срећнијим животом, "прикладно" и гламурозно одевени.

Да ли је тамо могло да буде злостављања, силовања, мучења и убистава и да се о томе никада не сазна више је реторичко питање него сумња, са развијеном културом "шта се деси на острву, остаје на острву".

Испливали су мејлови са садржајем у који једноставно не желим да верујем, а изгледа да су сведочења аутентична.

Како је могуће да су све знали и опет учествовали у томе.

То је светска елита, неко ко је свету прописивао шта може, а шта не може, неко у кога су људи веровали.

Ако нисмо у стању да се отворено погледамо у очи и истерамо овај злочин до краја на чистину, чекају нас много горе ствари.

Појављивање у овој причи Путина, Лаврова, пок. Чуркина итд. највише ми личи на врзмање лавова око појила где лове плен.

.

"Кад би људи знали колико мало памети управља светом, умрли би од страха."
Иво Андрић

Nego, jel znate za ovo

Dijelovi ogrtača Kabe preko Ujedinjenih Arapskih Emirata poslani Jeffreyju Epsteinu​

Novoobjavljeni dokumenti iz slučaja presuđenog pedofilaJeffreyja Epsteina uključuju elektronsku prepisku koja detaljno opisuje kontroverznu pošiljku svetog platna s Kabe u Mekki u Sjedinjene Američke Države.

Pošiljka je organizovana putem kontakata povezanih s Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a isporučenu osuđenom pedofilu Jeffreyju Epsteinu.

Prepiska, datirana u februar i mart 2017. godine, pokazuje da je emiratska poslovna žena Aziza Al-Ahmadi sarađivala s muškarcem po imenu Abdullah Al-Maari na organizaciji slanja tri komada povezana s Kisvom, crnim platnom sa zlatnim vezom koje prekriva Kabu, najsvetije mjesto u islamu.
Ceo text na
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...-emirata-poslani-jeffreyju-epsteinu/260202022

Sinoć su počelli po mrežama i jutubetu da pričaju o tome i proverih malo ko su ovo dvoje. Zanimljiva je ova Aziza, belkinja neka, dal je u islam prešla udadbom il još došlo, možda i špijunka neka. državljanka Saudi Arabije i neka je savetnica u ministarstvu za kulturu i turizam (fino spojeno to u jedno ministarstvo), a takođe je iizvršni direktor u jednoj firmi za video igre iz Abu Dabija. Hm, reklo bi se, idealna osoba za kontakte s našom vladom. U svakom slučaju, to dvoje, da im nisam u koži. Muslimani širom sveta sinoć po mrežama pobesneli.

Ако неко жели да чита копију оригиналног дневника несрећне жене из фајла, треба ићи овим редоследом, нпр.реч ДАНАС написана је:
ДНС
АА.
односно горње, па доње слово итд.

Претпоставља се да се главни хорор дешавао управо на том имању и да острво у ствари треба да скрене пажњу са стварних, неописивих злочина

.

Poslednja izmena:
FB_IMG_1770228357250.jpg

Analiza je ovakva:

Po jevrejima svi sem njih su Goji. U njihovom jeziku Gojim od imenice Goj znaci Narod, a pošto oni sebe smatraju odabranima, mi koji to nismo po defaultu značimo Neodabrani Narod. Samim tim kad si Neodabran, onda si i bezvredan, jeftin, bedan.

CIA Mosad agent Epštajn je to i dokazao.  Nijedna devojka niti dete dovedeno u njegovoj satanskoj vili i jahti nije jevrejsko. Sve, ali sve do jednoga su deca i devojke pretežno iz Belih porodica i nešto iz Latino.

U dokumentima je evidentirano da preziru sve Goje i da ismevaju hrišćane.
Posebno preziru belce što se vidi od Netfliksa do sedišta korumpiranih vlada gde se donose odluke.

Medjutim, hrišćani što iz interesa što iz naivnosti i slabog IQ kvaliteta, ne vide da im jevreji nisu nikakvi prijatelji.

Hrišćanski pretežno zapadni svet je udarna pesnica jevrejske elite koja želi da zagospodari svetom, I biće iskorištavani sve dok ne postignu cilj - rušenje Al Akse i izgradnja Trećeg Hrama, što je preduslov kompletne njihove dominacije svetom, kako oni misle.

Koлико ја видим, Епштајн уредно путовао у Россију. Оверене визе у пасошима.
Састанци и са занимљивим људима, итд.
Најчешће помиње Русију, Москву, Путина...
Тешко да нису знали о коме се ради.

Pa, Rusija je u dobroj meri pod uticajem sekte Habat Lubovič. Ruski tajkuni su jevreji.

Umesto što tražiš KGB značku na reveru tog pedofila i kanibala, zapitaj se zašto isti nije otišao u izrael da kompromituje tamošnju elitu, nego baš nadje vas rišćane na Zapadu. I to još imao fantastične prepiske sa Ehudom Barakom, prvim čovekom izraela tada.

Back