Saving Private Epstein (analiza)

Sasvim je prema meni bezveze vezivati Putina i Epštajna.... Kad postoje toliko i toliko stranica i fajlova koji direktno Američku političku scenu dovode u vezu sa Epštajnom.

Dosta indicija ima da je radio za Mosad, jer je bilo potrebno mnoge političare USA uceniti da bi bili ispostava za Izrael. Logično jer je i sam Jevrejin. Opet, to je samo pretpostavka.

Ovih dana je pušteno gomile fajlova (juče ili prekjuče_), dosta sadržaja je precrtano,a Amerikanci koji su čitali, mislim na običan narod, se uglavnom gnuša na sve to i ne veruje. Medjutim, jos nema nikakvih procesa.

Koлико ја видим, Епштајн уредно путовао у Россију. Оверене визе у пасошима.
Састанци и са занимљивим људима, итд.
Најчешће помиње Русију, Москву, Путина...
Тешко да нису знали о коме се ради.

On je putovao bukvalno svuda.
Na osnovu toga se mnalo šta može zaključiti

Sasvim je prema meni bezveze vezivati Putina i Epštajna....
Безвезе доводити Епстајна у везу са најчешће помињаним појмовима?

1770199831554.png

Dosta indicija ima da je radio za Mosad,
A те "доста индиције" се покрећу да се скрене пажња са претходног феномена.

ПЛус, додао бих и ово

JAsno je da će svi oni za koje je zapravo radio učiniti sve da uvuku DRUGE u celu priču. Tako da... Po najmanje deluje logično da ima ikakv veze sa Putinom. Pre će biti da je lovio male devojčice po rusiji i Ukrajini

Naravno da su znali, a znao je i Tramp.

Негде сам апсолутно убеђен да се Путин договарао са Епштајном да му нађе неке малолетне Рускиње.

Не видим шта би друго могли да разговарају.

.

JAsno je da će svi oni za koje je zapravo radio učiniti sve da uvuku DRUGE u celu priču. Tako da... Po najmanje deluje logično da ima ikakv veze sa Putinom. Pre će biti da je lovio male devojčice po rusiji i Ukrajini
За то "мени делује најмање логично" не нудиш неки посебан доказ осим саме изјавe, којој претходи један ad populum ("јасно је") и оваквих тврдњи "Sasvim je prema meni bezveze vezivati Putina i Epštajna".
Дебатно гледано, то нису аргументи.

Негде сам апсолутно убеђен да се Путин договарао са Епштајном да му нађе неке малолетне Рускиње.

Не видим шта би друго могли да разговарају.

.

Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi, a vi se uhvatili Putina koji ni malo ne liči na nekog pedofila... čovek voli mlade ribe kao i svi, ali ne i decu, nije on od te fele. Loše , zaista loše.

Očigledno je tip bio agent, a za koga je sve radio da li če se to ikada saznati, vrv neće.

За то "мени делује најмање логично" не нудиш неки посебан доказ осим саме изјаве и оваквих тврдњи "Sasvim je prema meni bezveze vezivati Putina i Epštajna".
Дебатно гледано, то нису аргументи.

Mora postojati NEŠTO u svim tim spisima što bi ih povezivalo. Nešto. Ne mislim na nekog iz rusije, možda je tip i za njih bio višestruki agnet, možda je naplaćivao raznim službama dokumenta koja ima za ucene. Ali direktno Putina gde to ima u fajlovima koji su pušteni pre neki dan ??

Sa druge strane ima hiljade puminjanja npr Trampa.

Epštajn je s obzirom na jevrejsko poreklo verovatno bio MOSAD.... službama su neophodni takvi likovi koji će da uvlače vodeće političare i javne ličnosti u afere kojima mogu kasnije da ih ucenjuju i drže na povocu... mislim treba biti vanredno glup pa upustiti se u tako nešto ako si javna ličnost, pogotovo političar....

Они су МОСАД а американски Прецедници ПРАСАД

Dakle, ima gomile slika, video zapisa od engleskih i usa moćnih ljudi,
Колико се може закључити, заиста постоје записи од "енглеских и УСА моћних људи" али они су ликови који су ухваћени у компромат.
С друге стране, корисник компромата је неко други.
А тај неко други, пре бих га тражио у земљи која има одличну обавештајну службу, која је сигурно знала ко је Епстајн, а где је он солидно путовао и натпросечно је помињао у својим препискама (земљу, главни град и њеног вођу и његове сараднике...)
a vi se uhvatili Putina koji ni malo ne liči na nekog pedofila... čovek voli mlade ribe kao i svi, ali ne i decu, nije on od te fele. Loše , zaista loše.
Хм... Слаба аргументација за путина и да јесте и да није педофил.
Рецимо да је мени знаковитије то што је оставио жену за необично много млађу гимнастичарку.

У прилог бих додао и то да се отворених очију гледа на то шта Кадиров ради по Чеченији (девојчице од 10-13-14 година итд)

Mora postojati NEŠTO u svim tim spisima što bi ih povezivalo. Nešto. Ne mislim na nekog iz rusije, možda je tip i za njih bio višestruki agnet, možda je naplaćivao raznim službama dokumenta koja ima za ucene. Ali direktno Putina gde to ima u fajlovima koji su pušteni pre neki dan ??

Sa druge strane ima hiljade puminjanja npr Trampa.
Помиње се Трамп зато што је он УХВАЋЕН у honey trap, зато што против њега постоји компромат који се користи за уцену.
Ко је власник компромата, ко га гористи за уцену... Па, мени већ прва година другог Трамповог мандата може нешто рећи у том смеру.

Помиње се Трамп зато што је он УХВАЋЕН у honey trap, зато што против њега постоји компромат који се користи за уцену.
Ко је власник компромата, ко га гористи за уцену... Па, мени већ прва година другог Трамповог мандата може нешто рећи у том смеру.

Nisam o tome pisala. To da je Rusija došla do neki dokumenata.. pa to je i posao njihove službe da dođu do takvih dokumenata.. Nego je neko pominjao Putina u kontekstu pedofilije.. to nigde nema kao očigledno.

Naravno da su znali kao i Jevreji i Ameri.
Sa takvim informacijama,slikama itd.lako mogu da se ucenjuju bolesni mocnici sto domaci sto strani.

Back