Saving Private Epstein (analiza)

Epštajn je s obzirom na jevrejsko poreklo verovatno bio MOSAD.... službama su neophodni takvi likovi koji će da uvlače vodeće političare i javne ličnosti u afere kojima mogu kasnije da ih ucenjuju i drže na povocu... mislim treba biti vanredno glup pa upustiti se u tako nešto ako si javna ličnost, pogotovo političar....
Sad isplivava na površinu da je naširoko predstavljan kao prvi muslimanski gradonačelnik Njujorka Zohran Mamdani najverovatnije Epštajnov sin. Majka mu je Jevrejka, ostala je trudna pre nego što se udala za Muslimana. Čovek je čak i po definicajama Judaizma zapravo čist Jevrejin.

Nisam znao da je Comski bio na Otoku srece.
Dovedenih Ruskinja je itekako bilo, Tramp je mnogo puta bio u Moskvi, Epštajn je imao višegodišnju vizu:

Pogledajte prilog 1854933

Ovo recimo kod nasmislim da ima samo Vulin pa ti vidi.
Radi se prosto o tome da se bogati i uticajni pojedinci na Zapadu ne mogu potplatiti, ali se mogu uceniti.
Na kojoj su ti u radionici nevladine udruge rekli da Epstajna kao god znas povezes sa Putinom. Prosloj ili pretprosloj?

У ком контексту помињеш Трампа?

Трамп се појављује у доста докумената, али ни у једном нема назнака да је било шта илегално радио или имао неприкладан контакт са малолетним лицима.
Има. Било је докумената, неке су одмах повукли.
Био је са Епштином и прстом мерио дечије вагине да види која је теснија.

FBI vodi ciganin indijski kog je postavio Trump a još su i pokušali da zataškuju. Verujte Srbi kako FBI zna sve a Haag namešten

***** moj. Nisu češljali jer su:
1. Demokrate pune pedofila
2. Istraga je trajala te su dokumenta pod zaštitom
3. Tek je novoformiran kongres 2024e krenuo to da gura zato što je Trump obećao da će to da uradi.

U kojoj su krađi uhvatili Demokrate u Minesoti... uhvatili su Somalijske negroide kako rade proneveru finansija

Na onlyfansu?

Au pa ti bi mene popljuvao u fazonu "Koga briga ajmo mi naše", pa ova nije president of the United States.

Jer je senilan

Riki Džervejs se popišao po Donaldu pre svega

Neće jer je ICE zaposlio sve meksičke fukare

Au jbem ti sve, pa ti si ili na jednoj ili drugoj strani bez nijanse.
50 nijansi ostavi za frigidne žene koje vole bdms ali se stide. Objasni ti meni koga je jahala Ilhan Omar za papire i kako je cela demokratska stranka sa piratima iz somalije krala novac. Zanima me i sta misli lady gaga o tome jer imam zatvor i potrebno mi je nešto inspirativno da se proserem kao čovek. Po kom zakonu svaka budala može autopenom da potpisuje umesto senilne budale? I zašto holivud ne žali ubijene gradjane koji svaki dan stradaju od bandi ilegalnih emigranata. I ko je sve bio na zabavama onog Didija repera?

Pogledajte prilog 1854836

o ovaj lik pedofil Žan-Luk Brunel koji je imao modeling agenciju u Kijevu , odakle je dovlačio maloletnice na ostrvo je nađen mrtav u ćeliji....

A French modelling agent and close associate of the late US financier and sex offender Jeffrey Epstein has been found dead in his prison cell in Paris.

https://www.bbc.com/news/world-europe-60443518
Nešto olako umiru iza rešetaka... jesu li i tamo zaspali čuvari u istom trenutku kad je i kamera prestala da radi?
FBI vodi ciganin indijski kog je postavio Trump a još su i pokušali da zataškuju. Verujte Srbi kako FBI zna sve a Haag namešten
Mislio je na Bajdenov FBI koji je kopao i po Melanijim gaćama, a nije našao nikakvu vezu između Trampa i Epstina, jer da jesu, ne bi morali da izmišljaju sve što su izmišljali protiv njega. Da su mu našli prolazak na crveno svetlo, objavili bi na sva zvona, a tek tako "masnu" informaciju...
U kojoj su krađi uhvatili Demokrate u Minesoti... uhvatili su Somalijske negroide kako rade proneveru finansija
A vlast ne može da proveri kome daje milione dolara za "learing center"? Ti bi dao meni neko milionče dolara na "majke mi, to je za decu"?
Na dodeli Gremija... Bili Ajliš kaže "niko nije ilegalac na otetoj zemlji"... zemlja je oteta od Indijanaca, jel'te, a ona na toj zemlji ima vilu od 14 milki dolara sa sve ogradom i obezbeđenjem (mada ne volimo granice i fak ICE...)
Čekaj... kako sad senilan kad su svi oko njega tvrdili da je munja od čoveka???

Epštajn ne samo da je stvorio veliku mrežu za podvođenje žena i maloletnih devojaka svetskoj eliti, uključujući lidere zemalja, oligarhe i superzvezde, on ne samo da je sve to snimao skrivenim kamerama, već je sav ovaj kompromitujuće materijal slao direktno u kremlj. To je ono što je Putinu omogućilo da lako rešava mnoga međunarodna pitanja. Ucena pali.
Epštajn se lično sastajao sa Putinom mnogo puta. Imao je posebnu dugoročnu vizu za rusiju, koju mogu izdati samo organi za sprovođenje zakona.
Inače, direktni čarter letovi iz Krasnodara leteli su do Epštajnovog ostrva, gotovo kao redovni letovi - ruski svodnici bili su Epštajnovi izvođači radova i dovodili su ruskinje na ostrvo u serijama. Dovožene su iz cele Rusije. Na primer, Maša Drokova iz Tambova, koja se pridružila se putinovom omladinskom pokretu sa 15 godina i bila njegova portparolka. Ona se zatim se preselila u SAD i tamo postala Epštajnova sekretarica za štampu. Rusija ju je odlikovala ordenom za zasluge za otadžbinu. Sada priroda zasluga postaje jasna. Prostitutke u Rusiji dobijaju ordenje za zasluge za otadžbinu.

Generalizacije nisu dobre, ali nekada je dobro zapitati se da li su opravdane.
Koliko je bilo muskaraca koji su bili spremni da im makro dovede devojku, stotinak, dvesta, da li bi to svaki muskarac radio da ima moc i priliku?

Ona sirotica sa fotografije koja je diskreditovala princa je izvrsila samoubistvo...ili su je ubili prosle godine. Celog zivota su je silovali, tukli i ispirali joj pamet da bi je ubili sa cetrdesetak godina.

Kada sam bila bas mala postojala je neka manekenka Karen Mulder. Jako je bila popularna dok nije izjavila da je silovao princ Albert od Monaka.
Nisu oni njoj unistili karijeru vec su je strpali u ludnicu i tvrdili da je pokusala samoubistvo.
Od tada zivi na ivici, potpuno unistena i priznaje sama da je luda. Albertu nista nije falilo. Mozes misliti kako prolaze zlostavljane devojcice od malih nogu kada su to uradili holandskom supermodelu?
Cak sam i ja slabo verovala u pricu dok Albert nije i svoju zenu strpao u tu istu ludnicu!

Ubili su i oni Ruskinju, jako, jako lepu devojku koja je prva bila povezana sa Epstajnom. Mislim da je imala svega dvadeset godina.

Naravno da je postojale veze i sa Putinom i naravno da su ucenjivali jedni druge.
Ali opet, malo i muskarci moraju da misle kako bi bilo da je to njihova cerka. Ucena pali kod onih koji su padu skloni.
Pitanje je zasto su muskarci skloni u tom procentu?

Jos ce teorije Velje Abramovica kako Rusi i KGB drze pola sveta pod svojom kontrolom ispasti tacne.

:D
Koлико ја видим, Епштајн уредно путовао у Россију. Оверене визе у пасошима.
Састанци и са занимљивим људима, итд.
Најчешће помиње Русију, Москву, Путина...
Тешко да нису знали о коме се ради.

Koлико ја видим, Епштајн уредно путовао у Россију. Оверене визе у пасошима.
Састанци и са занимљивим људима, итд.
Најчешће помиње Русију, Москву, Путина...
Тешко да нису знали о коме се ради.
Naravno da su znali, a znao je i Tramp.

Back