Savezna Republika Jugoslavija nije legalno razbijena!!!

Schutz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.293
Građani su nosioci suvereniteta!

Definitivnu smrt Jugoslavije potpisali su Solana - Koštunica i Đukanović, bez da su pitali narod - za šta su imali OBAVEZU po Ustavu SRJ!
Volja naroda je bila da se SRJ ne dira

Zbog čega su Koštun i Milo uništili Jugoslaviju?

Sad nešto gledam, SRJ je bio odličan projekat i žao mi je što je razrušen. Pod jedinstvenim ekonomskim sistemom, ta država je mogla da napreduje. Imala ogroman turistički poljoprivredni i industrijski potencijal.

Poslednja izmena:
kako se prekrstiti na netu?

3203538794a01a2fa53306733506297.jpg

Definitivnu smrt Jugoslavije potpisali su Solana - Koštunica i Đukanović, bez da su pitali narod - za šta su imali OBAVEZU po Ustavu SRJ!

Sad nešto gledam, SRJ je bio odličan projekat i žao mi je što je razrušen. Pod jedinstvenim ekonomskim sistemom, ta država je mogla da napreduje. Imala ogroman turistički poljoprivredni i industrijski potencijal.

Mora da se šališ ? SRJ?( asocijacija na sranje )
Ili u ovoj namučenoj Srbiji ima još zaludjenika nekakvom Jugoslavijom koja je nestala.
I zašto je Miloševiću smetalo da te davne 1989. godine, da izadje iz SFRJ i napravi državu Srbiju ?( propuštena istorijska prilika, kada je padao Berlinski zid i raspadala se SSSR )
Čak se i početkom ratova, u Srbiji stideli Srbije i svakog ko je dizao tri prsta ( i ako sam bio balavac tad i bio golobrad, nazivali su me četnikom )
I onda ta agonija sa nekakvom Jugoslavijom ( i ako se zvanično raspala, srpski izrodi su se grčevito držali za maglovitu prošlost ), koja se produžila do 2000. godine .
Čak ni posle pada Miloševića, nisu bili u stanju da proglase državu Srbiju sa svim njenim obeležjima ( grb, zastava i himna )
I sad se nadje jedan poput tebe i napiše da je SRJ imala potencijala, a ne spominješ da Srbija ustvari ima te iste potencijale i da može da napreduje ali zahvaljujući UDBI, komunističkim direktorima, lopovima i ubicama, ova napaćena zemlja još uvek grca u govnima, a izlaza vidim samo u masovnom pomoru, svih bandita koji danas šefuju po Srbiji .

Raspad (citaj :razbijanje) Juge je velika greshka.Zashto?
Juga je nastala i delom kao rezultat dogovora sila pobednica drugog svetskog rata.
Raspadom se vratilo na neki nacin na ponishtavanje rezultata antifashisticke borbe ,i
istorije koje su pisali i veliki (Rusija i SAD).
Po ovom se vidi da su i neki od kreatora ,neupuceni napravili greshku,koju sada ne mogu da
opravdaju a da istorijski konci budu povezani.

Raspad (citaj :razbijanje) Juge je velika greshka.Zashto?
Juga je nastala i delom kao rezultat dogovora sila pobednica drugog svetskog rata.
Raspadom se vratilo na neki nacin na ponishtavanje rezultata antifashisticke borbe ,i
istorije koje su pisali i veliki (Rusija i SAD).
Po ovom se vidi da su i neki od kreatora ,neupuceni napravili greshku,koju sada ne mogu da
opravdaju a da istorijski konci budu povezani.

Jugoslavija 1918 godina, kralj Petar I
Gleda sadašnjih prilika, Europska unija pre Europske unije
Država sa tri konstitutivna naroda ( Srba, Hrvata i Slovenaca )
Zašto u nekim glavama Jugoslavija počinje od 1945. godine i partizanskom istorijom ( super partizani, poubijaše sve nemce ) ?
A izgleda da se jedino prevario jadni kralj Petar I, koga su svi namerno zaboravili i ako je imao najbolje namere .

:eek::eek::eek::eek: Zalazes se za nezavisnu Vojvodinu, a kukas zbog raspada SRJ. :hahaha:

Neozbiljna tema i jos neozbiljniji postavljac.

I po kom osnovu je federalna drzava nelegalno razbijena? Trebao da citiras neku ustavnu odredbu koju su pomenuta gospoda prekrsila, a ne po Ustavu SRJ, a koji clan ili tacka, to mi trebamo da nagadjamo :dash:

Poslednja izmena:

Back