Savez za Srbiju sa srpskom opozicijom na KiM formirao Savez za Kosovo

Na Tabloidu sam skoro naleteo da životopis ove Rade Trajković. Ako je četvrtina od onoga što piše u tom tekstu tačno, to je dovoljno da ti se ta žena zgadi.

Pa citaj i druge izvore, ne moze sve da se sazna iz Informera i Alo.
Obrazovanje - osnovnu školu završila je u rodnom gradu. Posle gimnazije upisala je studije matematike, koju je volela od detinjstva. Međutim, posle udaje za Veselina Trajkovića, prešla je na Medicinski fakultet. Po diplomiranju zaposlila se na Oralnoj klinici u Kliničko bolničkom centru u Prištini. Posle specijalizacije postaje načelnik Laringtološkog odeljenja, magistrirala je u oblasti otorinolaringologije. Doktorirala je na ranom otkrivanju raka grla.

Za razliku od ovih sa kupljenim diplomama ona je bar isla u redovne skole.

Pa citaj i druge izvore, ne moze sve da se sazna iz Informera i Alo.
Obrazovanje - osnovnu školu završila je u rodnom gradu. Posle gimnazije upisala je studije matematike, koju je volela od detinjstva. Međutim, posle udaje za Veselina Trajkovića, prešla je na Medicinski fakultet. Po diplomiranju zaposlila se na Oralnoj klinici u Kliničko bolničkom centru u Prištini. Posle specijalizacije postaje načelnik Laringtološkog odeljenja, magistrirala je u oblasti otorinolaringologije. Doktorirala je na ranom otkrivanju raka grla.

Za razliku od ovih sa kupljenim diplomama ona je bar isla u redovne skole.

Kad napišeš tako 5 rečenica šta je neko završio i gde je bio zaposlen, svačija biografija izgleda korektno.

Evo tog teksta iz Tabloida, vidim da je registrovan u APR-u, tako da kapiram nema problema da se prenese. Tekst potpisuje izvesni Ivan Maksimović. Ja stvarno ne znam da li je sve ovo tačno, jako slabo znam šta se dešava po Kosovu i sad, kamoli pre 20 godina. Pročitajte, pa ako hoćete diskutujte...

- - - - - - - - - -

Zapravo... kad sam sada pokušao da linkujem ka izvoru, vidim da skripta cenzuriše sajt Tabloida. Pa pre nego što ipak prenesem tekst da pitam moderatore jel Tabloid dozvoljen ili ne?

Back