banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
ne ne to si ti rekao "Savez komunista omladine jugoslavije "Za nisi rekao da su omladinici tj tkz komunisti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ne to si ti rekao "Savez komunista omladine jugoslavije "Za nisi rekao da su omladinici tj tkz komunisti
ne ti si reako skoj omladinci tj tkz komunistine ne to si ti rekao "Savez komunista omladine jugoslavije "
pa jel ne vidis da si skroz sve pomesao , ajde lepo citiraj taj post koji komentarises ,mozda ce ti biti jasnije i lakse ces da ukapiras kad vidis svene ti si reako skoj omladinci tj tkz komunisti
Ti si puko, prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti, a za kraj zafilujes skoj i kpj ne maju veze jedna sa drugompa jel ne vidis da si skroz sve pomesao , ajde lepo citiraj taj post koji komentarises ,mozda ce ti biti jasnije i lakse ces da ukapiras kad vidis sve
"prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti"Ti si puko, prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti, a za kraj zafilujes skoj i kpj ne maju veze jedna sa drugom
"prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti"
po ko zna koji put gubis se u prevodu ,
pa prihvatili smo tvoje objasnjenje....
https://forum.krstarica.com/threads/dragoljub-draza-mihailovic.284957/page-303#post-39952738
"Savez komunista omladine jugoslavije "
ovo je dovoljno smesno i nemam nista protiv da to bude konacno objasnjenje
ja dokazujem da su "skojevci omladinci a onda da su skojevci komunisti"
Prvo dokazujes da su skojevci omladinci, onda dokazujes da su skoj i kpj nemaju veze, a onda da su skojevci tkz komunisti
Odluci se konacno je jednu tvoju nebulozu od te tri
ja dokazujem da su "skojevci omladinci a onda da su skojevci komunisti"
ubi te taj google translate bez zrna baruta
jedino sto sam ja pisao je da su to dve organizacije sa posebnim statutima i pravilima,
sve ostalo su tvoji pocetniciki pokusaji falsifikovanja sa kojima uvek padnes na delu
u stvari dobro prihvatio sam i onu tvoju cuvenu definiciju da je skoj
"Savez komunista omladine jugoslavije "
toliko me je nasmejalo da sam morao da prihvatim taj tvoj opis
opet se gubis, gde sam ja to dokazivao ista osim da su tzv skoj i tzv kp dve posebne organizacije
Prvo dokazujes da su skojevci omladinci, onda dokazujes da su skoj i kpj nemaju veze, a onda da su skojevci tkz komunisti
Odluci se konacno je jednu tvoju nebulozu od te tri
Koliko glasova su komunisticke partije dobile na poslednjim izborima u Srbiji?
Koliko glasova je poks dobio na izborima ?Koliko glasova su komunisticke partije dobile na poslednjim izborima u Srbiji?