Savez komunističke omladine Jugoslavije od 1941 do 1945

Ti si puko, prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti, a za kraj zafilujes skoj i kpj ne maju veze jedna sa drugom :rotf:
"prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti":maramica::maramica:
po ko zna koji put gubis se u prevodu , :cepanje:
pa prihvatili smo tvoje objasnjenje....
https://forum.krstarica.com/threads/dragoljub-draza-mihailovic.284957/page-303#post-39952738
"Savez komunista omladine jugoslavije " :cepanje:
ovo je dovoljno smesno i nemam nista protiv da to bude konacno objasnjenje :hahaha:

"prvo kazes skojevci su omladinci, posle kazes skojevci su tkz komunisti":maramica::maramica:
po ko zna koji put gubis se u prevodu , :cepanje:
pa prihvatili smo tvoje objasnjenje....
https://forum.krstarica.com/threads/dragoljub-draza-mihailovic.284957/page-303#post-39952738
"Savez komunista omladine jugoslavije " :cepanje:
ovo je dovoljno smesno i nemam nista protiv da to bude konacno objasnjenje :hahaha:
:rotf:
Prvo dokazujes da su skojevci omladinci, onda dokazujes da su skoj i kpj nemaju veze, a onda da su skojevci tkz komunisti :rotf:
Odluci se konacno je jednu tvoju nebulozu od te tri
:mazi:

Prvo dokazujes da su skojevci omladinci, onda dokazujes da su skoj i kpj nemaju veze, a onda da su skojevci tkz komunisti :rotf:
ja dokazujem da su "skojevci omladinci a onda da su skojevci komunisti" :cepanje:
ubi te taj google translate bez zrna baruta :hahaha:
jedino sto sam ja pisao je da su to dve organizacije sa posebnim statutima i pravilima,
sve ostalo su tvoji pocetniciki pokusaji falsifikovanja sa kojima uvek padnes na delu :maramica:
u stvari dobro prihvatio sam i onu tvoju cuvenu definiciju da je skoj
"Savez komunista omladine jugoslavije ":rotf:
toliko me je nasmejalo da sam morao da prihvatim taj tvoj opis :super:

ja dokazujem da su "skojevci omladinci a onda da su skojevci komunisti" :cepanje:
ubi te taj google translate bez zrna baruta :hahaha:
jedino sto sam ja pisao je da su to dve organizacije sa posebnim statutima i pravilima,
sve ostalo su tvoji pocetniciki pokusaji falsifikovanja sa kojima uvek padnes na delu :maramica:
u stvari dobro prihvatio sam i onu tvoju cuvenu definiciju da je skoj
toliko me je nasmejalo da sam morao da prihvatim taj tvoj opis :super:

opet se gubis, gde sam ja to dokazivao ista osim da su tzv skoj i tzv kp dve posebne organizacije :hahaha:
ili mislis da je ono tvoje cuveno pojasnjenje o tzv skoju
nesto sto sam ja napisao :maramica:

Emblem_of_SSOJ.svg.png

• Haha
Reactions: PA8

Back