Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 36.033
Spamujes kao i uvekpitaj supermoderatora da ti prevede
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spamujes kao i uvekpitaj supermoderatora da ti prevede
koji deo poruke si ti tako razumeo, evo citiracu sam sebe a ti mi oznaci deo na osnovu kojeg si ti dosao do tog zakljuckaZnaci ti dokazujes da nisu imali veze sa komunizmom
Gordana je sa 16. godina postala clan Skoja,
koji deo poruke si ti tako razumeo, evo citiracu sam sebe a ti mi oznaci deo na osnovu kojeg si ti dosao do tog zakljucka
prvo si napisao...
Nikita Kulganov:
Drazina deca su bili komunisti jos pre rata
a onda si sam sebe demantovao kad si napisao ovo ...
gordana je rodjena 1927 godine, a rat je poceo ????
1941 godine !!!
dakle ona ni u "mirku i slavku" nije mogla da postane tzv "komunista pre rata" jer je kako si sam napisao tek sa 16 godina tj 1943 godine postala skojevac !
jel ti ovo do sada jasno ???
ako jeste onda idemo dalje,
branko i njegova povezanost sa skojem i kp, opet iz teksta intervjua koji je branko licno dao draskovicu ....
draskovic...
znaci ,vi ne mozete da napustite beograd jer vas ostavlja na cedilu skojevska organizacija
mihailovic...
i partijska , moze da se kaze
mihailovic...
znate, 1942 godine nastupile su silne provale , tako da je potpuno razbijena skojevska a i partijska organizacija.
skojevska je pogotovo nastradala .
mihailovic...
posle 1948 ni jedan moj drug koji je preziveo rat ili goli otok nije vise bio u partiji, svi smo otpali .
sta ovde vidimo ...
da i sam branko kao i svi drugi razumni ljudi prave razliku izmedju tzv skoja i tzv kp i isto tako vidimo da je on clan kp mogao da bude u najboljem slucaju izmedju 1943 i 1948 godine .
i trece , ponovo se vracas na tzv odricanje od oca, a u istom tom tekstu koji citiras stoji ...da ne prepisujem bolje da stavim fotku
i sta ovde vidimo, sta kaze branko u vezi toga ???
"nikakvo odricanje od oca ne dolazi u obzir"
jel ima jos nesto da ti ovde nije jasno
ili bi mozda ipak da ispravis i branka i gordanu i sve druge jer ti to sve ipak bolje od svih njih znas
jel ti sad jasno sta sam dokazao
jedine nebiuloze su ovde one koje se nalaze u tvojim porukama i koje sam ja citirao a onda sam i citatima od samih aituta teksta opovrgao.
Koje nebuloze kao i obicno od tebe
Tvoje nebuloze bez konkurencije, ti znas bolje od Branka da li je bio komunista ili,nijejedine nebiuloze su ovde one koje se nalaze u tvojim porukama i koje sam ja citirao a onda sam i citatima od samih aituta teksta opovrgao.
ali naravno ti bolje od drazinog sina znas sve to
ne nego ti to bolje znas od njegaTvoje nebuloze bez konkurencije, ti znas bolje od Branka da li je bio komunista ili,nije
Sta znaci SKOJ ?ne nego ti to bolje znas od njega
draskovic...
znaci ,vi ne mozete da napustite beograd jer vas ostavlja na cedilu skojevska organizacija
mihailovic...
i partijska , moze da se kaze
mihailovic...
znate, 1942 godine nastupile su silne provale , tako da je potpuno razbijena skojevska a i partijska organizacija.
skojevska je pogotovo nastradala .
mihailovic...
posle 1948 ni jedan moj drug koji je preziveo rat ili goli otok nije vise bio u partiji, svi smo otpali .
a i gordana je pre rata bila komunista sa 14 godina
mogu da ti kazem sta nije skoj !!!Sta znaci SKOJ ?
KP - KOMUNISTICKA partija Jugoslavijemogu da ti kazem sta nije skoj !!!
nije kp
pa valjda ti je jasno da su to dve organizacije , mada kod tebe je moguce i da 14-godisnjaci budu tzv komunistiKP - KOMUNISTICKA partija Jugoslavije
SKOJ - Savez KOMUNISTICKE omladine Jugoslavije
Sta ti nije jasno sada ?
Sta je zajednicko tim organizacijama da su cetnicke ili komunisticke ?pa valjda ti je jasno da su to dve organizacije , mada kod tebe je moguce i da 14-godisnjaci budu tzv komunisti
pa za sada koliko sam video zajednicko im je da imaju 14-godisnje clanove i to pre rataSta je zajednicko tim organizacijama da su cetnicke ili komunisticke ?
Po tebi skoj i kp su dve komunisticke organizacije,koje nemaju nista zajednicko osim sto su komunistickepa za sada koliko sam video zajednicko im je da imaju 14-godisnje clanove i to pre rata
inace obe imaju svoje statute, svoja pravila ....
ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postojePo tebi skoj i kp su dve komunisticke organizacije,koje nemaju nista zajednicko osim sto su komunisticke
Po temi komunisti su stvorili dve komunisticke organizacije, koje su skroz razlicite i dkroz suprotstavljene ?ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje
"skroz razlicite i dkroz suprotstavljene " jel te to opet google translate zbunio ili si to sam zakljucio u poruci u kojoj pise...Po temi komunisti su stvorili dve komunisticke organizacije, koje su skroz razlicite i dkroz suprotstavljene ?
"skroz razlicite i dkroz suprotstavljene " jel te to opet google translate zbunio ili si to sam zakljucio u poruci u kojoj pise...
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje "
nesretni falsifikator u pokusaju kojeg uvek uhvate na deluProfesor bane doce da dokaze da su skoj i kpj komunisticke, ali da su vrlo razlicite
Ne znas sta je ironija, i sada se svadjas sam sobom, a ne razumes ni zasto se svadjas sam sa sobom, komedija si 100%nesretni falsifikator u pokusaju kojeg uvek uhvate na delu
sta pise u onome sto si citirao
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje "
eto ja ne znam sta je ironija a ti nemas pojma o temi o kojoj ovde pisesNe znas sta je ironija, i sada se svadjas sam sobom, a ne razumes ni zasto se svadjas sam sa sobom, komedija si 100%
Ne znas ni sta je ironija, a nemas pojama ni o jednoj temi ovde na istorijieto ja ne znam sta je ironija a ti nemas pojma o temi o kojoj ovde pises
izvini ironisto, pomesao sam te sa jednim exxxpertistom , istoristom i falsifikistom ovde sa temeNe znas ni sta je ironija, a nemas pojama ni o jednoj temi ovde na istoriji
Sta zanci skoj po tebi ? Omladinac i tkz komunista, genijeizvini ironisto, pomesao sam te sa jednim exxxpertistom , istoristom i falsifikistom ovde sa teme
pa to si ti vec objasnioSta zanci skoj po tebi ? Omladinac i tkz komunista, genije
Za nisi rekao da su omladinici tj tkz komunistipa to si ti vec objasnio
https://forum.krstarica.com/threads/dragoljub-draza-mihailovic.284957/page-303#post-39952738
"Savez komunista omladine jugoslavije "