Savez komunističke omladine Jugoslavije od 1941 do 1945

Znaci ti dokazujes da nisu imali veze sa komunizmom :hahaha:
koji deo poruke si ti tako razumeo, evo citiracu sam sebe a ti mi oznaci deo na osnovu kojeg si ti dosao do tog zakljucka :cepanje:
prvo si napisao...
Nikita Kulganov:
Drazina deca su bili komunisti jos pre rata
a onda si sam sebe demantovao kad si napisao ovo ...
Gordana je sa 16. godina postala clan Skoja,

gordana je rodjena 1927 godine, a rat je poceo ????
1941 godine !!!
dakle ona ni u "mirku i slavku" nije mogla da postane tzv "komunista pre rata" jer je kako si sam napisao tek sa 16 godina tj 1943 godine postala skojevac !
jel ti ovo do sada jasno ???:mazi:

ako jeste onda idemo dalje,
branko i njegova povezanost sa skojem i kp, opet iz teksta intervjua koji je branko licno dao draskovicu ....

draskovic...
znaci ,vi ne mozete da napustite beograd jer vas ostavlja na cedilu skojevska organizacija
mihailovic...
i partijska , moze da se kaze

mihailovic...
znate, 1942 godine nastupile su silne provale , tako da je potpuno razbijena skojevska a i partijska organizacija.
skojevska je pogotovo nastradala .

mihailovic...
posle 1948 ni jedan moj drug koji je preziveo rat ili goli otok nije vise bio u partiji, svi smo otpali .

sta ovde vidimo ...
da i sam branko kao i svi drugi razumni ljudi prave razliku izmedju tzv skoja i tzv kp i isto tako vidimo da je on clan kp mogao da bude u najboljem slucaju izmedju 1943 i 1948 godine .

i trece , ponovo se vracas na tzv odricanje od oca, a u istom tom tekstu koji citiras stoji ...da ne prepisujem bolje da stavim fotku
za prokicu pametnicu.jpg

i sta ovde vidimo, sta kaze branko u vezi toga ???
"nikakvo odricanje od oca ne dolazi u obzir"

jel ima jos nesto da ti ovde nije jasno :mazi:
ili bi mozda ipak da ispravis i branka i gordanu i sve druge jer ti to sve ipak bolje od svih njih znas :cepanje:
jel ti sad jasno sta sam dokazao

koji deo poruke si ti tako razumeo, evo citiracu sam sebe a ti mi oznaci deo na osnovu kojeg si ti dosao do tog zakljucka :cepanje:
prvo si napisao...
Nikita Kulganov:
Drazina deca su bili komunisti jos pre rata

a onda si sam sebe demantovao kad si napisao ovo ...

gordana je rodjena 1927 godine, a rat je poceo ????
1941 godine !!!
dakle ona ni u "mirku i slavku" nije mogla da postane tzv "komunista pre rata" jer je kako si sam napisao tek sa 16 godina tj 1943 godine postala skojevac !
jel ti ovo do sada jasno ???:mazi:

ako jeste onda idemo dalje,
branko i njegova povezanost sa skojem i kp, opet iz teksta intervjua koji je branko licno dao draskovicu ....

draskovic...
znaci ,vi ne mozete da napustite beograd jer vas ostavlja na cedilu skojevska organizacija
mihailovic...

mihailovic...
znate, 1942 godine nastupile su silne provale , tako da je potpuno razbijena skojevska a i partijska organizacija.

mihailovic...
posle 1948 ni jedan moj drug koji je preziveo rat ili goli otok nije vise bio u partiji, svi smo otpali .

sta ovde vidimo ...
da i sam branko kao i svi drugi razumni ljudi prave razliku izmedju tzv skoja i tzv kp i isto tako vidimo da je on clan kp mogao da bude u najboljem slucaju izmedju 1943 i 1948 godine .

i trece , ponovo se vracas na tzv odricanje od oca, a u istom tom tekstu koji citiras stoji ...da ne prepisujem bolje da stavim fotku
za prokicu pametnicu.jpg

i sta ovde vidimo, sta kaze branko u vezi toga ???
"nikakvo odricanje od oca ne dolazi u obzir"

jel ima jos nesto da ti ovde nije jasno :mazi:
ili bi mozda ipak da ispravis i branka i gordanu i sve druge jer ti to sve ipak bolje od svih njih znas :cepanje:
jel ti sad jasno sta sam dokazao
:rotf:
Koje nebuloze kao i obicno od tebe

Tvoje nebuloze bez konkurencije, ti znas bolje od Branka da li je bio komunista ili,nije :rotf:
ne nego ti to bolje znas od njega :cepanje:

draskovic...
mihailovic...

mihailovic...

mihailovic...

a i gordana je pre rata bila komunista sa 14 godina :hahaha:

ne nego ti to bolje znas od njega :cepanje:

draskovic...
mihailovic...

mihailovic...

mihailovic...

a i gordana je pre rata bila komunista sa 14 godina :hahaha:
Sta znaci SKOJ ?

Po temi komunisti su stvorili dve komunisticke organizacije, koje su skroz razlicite i dkroz suprotstavljene ?
"skroz razlicite i dkroz suprotstavljene " :cepanje: jel te to opet google translate zbunio ili si to sam zakljucio u poruci u kojoj pise...
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje ":hahaha:

"skroz razlicite i dkroz suprotstavljene " :cepanje: jel te to opet google translate zbunio ili si to sam zakljucio u poruci u kojoj pise...
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje ":hahaha:

bane ne zna sta je ironija, a hvali se da je zvrsio osnovnu skolu,
Profesor bane doce da dokaze da su skoj i kpj komunisticke, ali da su vrlo razlicite
odavno se nisam smejao ovakvim nebulozama

Profesor bane doce da dokaze da su skoj i kpj komunisticke, ali da su vrlo razlicite
nesretni falsifikator u pokusaju kojeg uvek uhvate na delu :hahaha:
sta pise u onome sto si citirao :cepanje:
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje "

nesretni falsifikator u pokusaju kojeg uvek uhvate na delu :hahaha:
sta pise u onome sto si citirao :cepanje:
"ne po meni jer ja se nima ni rodio kad je to nastajalo , nego po teoreticarima tzv komunizma koji su i stvorili te D V E organizacije i koji su napisali njihove statute i sva druga pravila i koja i dan danas postoje "
Ne znas sta je ironija, i sada se svadjas sam sobom, a ne razumes ni zasto se svadjas sam sa sobom, komedija si 100%

Back