Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.209
mene snajka gleda ko kap rose na dlanu , jednom godišnje u proleće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А има и дивних свекрва. Ја сам имала такву. И даље смо у супер односима.Gledam ovde na selu. Kome je majka umrla mlađa, taj ima ženu.
Gde je majka živa, ili se nikada nisu oženili ili su im žene pobegle.
Pre par dana ulazi u dvorište čovek od 55 godina i počinje rečenicu
sa ''Rekla moja mama... ''To nisam čula od vrtića. Žena mu
utekla posle godinu dana.
pedofilijaMeni će svekrva biti @Zla Beba ih ljepota!![]()

U čemu je tajna?vi svekrve pravite šta oćete , mi svekori sa snajkama smo saaaasvim ok![]()
У ћутањуU čemu je tajna?

Što pedofilija?pedofilija![]()
imala siсам имала такву. И даље смо у супер односима.
, a i dalje ste , pa pobogu gde ti je svekrva sada 

Па бивша свекрва. Сјајна жена стварно.imala si, a i dalje ste , pa pobogu gde ti je svekrva sada
![]()
?????pedofilija![]()
Vjerovatno forke misli da imam sitnu djecu
Tis beše tek koju godinu starija, da si najvrednija bila deca ti još nisu punoletna a ona matora usedelica 30+. Ok nije pedofilija ali nije ni za poželeti da ti snaja budeŠto pedofilija?![]()
Bila neka duža veza dok je stariji bio klinac. Nije mi šansu dala. Kad samУ ћутању![]()

Vjerovatno forke misli da imam sitnu djecuSin ima svoj stan, zaposlen i nosi 46 broj obuće.
pa kad si zla pa još i beba 

Djeca 24 u februaru i 22 u januaru, bila sam vrijednaTis beše tek koju godinz starija, da si najvrednija bila deca ti još nisu punoletna a ona matora usedelica 30+. Ok nije pedofilija ali nije ni za poželeti da ti snaja bude
pa da i ruke su ti bile zaposleneDjeca 24 u februaru i 22 u januaru, bila sam vrijednaNisam sjedila skrštenih nogu...pardon ruku
![]()

No sikiriki forkeSvaka čast nek su živi i zdravi da se požene majci, izvinjavam se na komentarima, moja greška
pa da i ruke su ti bile zaposlene![]()
![]()
U tom scenariju ne vidim problem.Pa to mi je trebalo da čujem. Ja sve nešto kao hoću da im budem blizu.
Možda zatrebam. Idem ja lepo na Staru planinu. Tamo nema interneta
ni telefona.![]()
je i perverzno i bezobrazno , ako smo ih doneli na ovaj svet , to ne znači da imamo vlast nad njima, nisu oni naša svojina , oni su svoje ličnosti , svoji ljudiPerverzno nije, bezobrazno jeste.