Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Reci da ti je ostalo još dva meseca života
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa devojkom sam 3 nedelje ali jos nismo vodili ljubav.Kod mene je bila kuci 3 puta a ja nisam znao kako da joj pridjem i da joj izrazim zelju da zelim da vodm ljubav sa njom.Imam 17 godina i nikada nisam spawao sa curom pa sam zbog toga malo napet.A veceras dolazi opet kod mene pa ako mozete da mi date neki savet kako da koj kazem da zelim da spawam sa nojm.
al paj kad sam pročito...saveti za prvi seksualni addons...
I uopste /seksualni odnos/ nekako mi je bas glup izraz....nekako previse poslovan
al paj kad sam pročito...saveti za prvi seksualni addons...
to ti kažem..."trpanje" je nekako opušteniji izraz...
A izes seks bez malo poslovnog momenta.
Pa gde je tu draz,prvo zakacis jednu novcanicu za brus,pa drugu za tange,pa onda ona trazi da joj stavis jos neku na malo odredjenija mesta....
Upravo
Zamisli mene koja cu veceras dragom da kazem-Da li si raspolozen za jedan seksualni odnos??Pa na sta bi to licilo?
Ja zato samo pogledam *onako* i zagarantovano je cepanje kakvo se samo pozeleti moze
el ti to uvek plaćaš kad ******, il onako...?
A izes seks bez malo poslovnog momenta.
Pa gde je tu draz,prvo zakacis jednu novcanicu za brus,pa drugu za tange,pa onda ona trazi da joj stavis jos neku na malo odredjenija mesta....
Posle se žalite kakve su pojedine, a evo šta vas pali
ako je i njoj 17 neces ti vidjeti sex jos duuuuuuuuuugoooo
osim ako nije radodajka
to ti kažem..."trpanje" je nekako opušteniji izraz...
Dok se ljubite, uhvati je za ruku i spusti je na kitu. Odmah joj stavljaš do znanja šta želiš. Ako se uplaši, kaži joj da nije ništa i da će brzo da se završi (bar za prvi put)