- Poruka
- 27.122
e sad je kasno
vec je procitao
vec je procitao
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se otici do momka doma by default tumaci kao poziv na parenje?Sa devojkom sam 3 nedelje ali jos nismo vodili ljubav.Kod mene je bila kuci 3 puta a ja nisam znao kako da joj pridjem i da joj izrazim zelju da zelim da vodm ljubav sa njom.Imam 17 godina i nikada nisam spawao sa curom pa sam zbog toga malo napet.A veceras dolazi opet kod mene pa ako mozete da mi date neki savet kako da koj kazem da zelim da spawam sa nojm.
kaki crni robot pre ce da bude spidi gonzales
kaki crni robot pre ce da bude spidi gonzales
nisam citao tamo sta je sve napisano
ali nadam se da nema muskaraca koji su mu *****li o tome kako treba da bude romanticno )))
pa ne romanticno. uostalom, romanticnost je relativna i vise apstraktna i krije se vise u glavi no u okruzenju. ali pazljiv maksimalno i strpljiv.
m jok nek bude grub nek bude brzo i efikasno !
Sa devojkom sam 3 nedelje ali jos nismo vodili ljubav.Kod mene je bila kuci 3 puta a ja nisam znao kako da joj pridjem i da joj izrazim zelju da zelim da vodm ljubav sa njom.Imam 17 godina i nikada nisam spawao sa curom pa sam zbog toga malo napet.A veceras dolazi opet kod mene pa ako mozete da mi date neki savet kako da koj kazem da zelim da spawam sa nojm.
Sa devojkom sam 3 nedelje ali jos nismo vodili ljubav.Kod mene je bila kuci 3 puta a ja nisam znao kako da joj pridjem i da joj izrazim zelju da zelim da vodm ljubav sa njom.Imam 17 godina i nikada nisam spawao sa curom pa sam zbog toga malo napet.A veceras dolazi opet kod mene pa ako mozete da mi date neki savet kako da koj kazem da zelim da spawam sa nojm.
Napiši joj Zahtev...Otkucano i odštampano...
...otkud znam...možda da je lupiš u glavu i kad se onesvesti da zaskočiš...
izvadi kurton, stavi ga među ostalim predmetima na stolu....
Crno dete,pod broj jedan nemoj nista da joj kazes.Jao,sta vam sve pada na pamet,vec zamisljam situaciju u kojoj pocinje recenicu sa "Kah,znas hteo bih da ozbiljno porazgovaramo o jednoj osetljivoj ali lepoj stvari...".
Delaj,ali ne kao napaljeni morz,vec prvo napravi neku romanticnu atmosferu,pa pripremi neko iznenadjenje,sredi stan,pa joj uputi poneki kompliment,drzi je za ruku,miluj joj pramen kose....
Ali prvo ispitaj teren i vidi da li je ona uopste spremna na tako nesto,ne vredi siliti niti ubrzavati takve stvari.
Jako dobra stvar da je testiras jeste da u nekom momentu ovlas,a toboze slucajno dodirnes njene grudi,ali zaista veoma takticki,recimo laktom ili podlakticom.I prati njenu reakciju.
Dakle,samo napred.
kad ti je najlepše, vadi ga...missim ako cepaš bez kurtona
Bojim se da će, zbog gorenavedenog, to biti toliko kratko da čisto sumnjam u efekat vađenja.