Saveti studentima za izbore

Leptir_NL

Ističe se
Poruka
2.526
Ponešto sam prošao i proživeo pa mojoj malenkosti, dajem za pravo da podelim i neku sa ovom pametnom i divnom decom.
Mnogi bi mi deca mogli biti po godinama i verovatno im je mozak brži od mog al ipak da napišem neku. Možda neko od njih ovo i pročita. Ne bih voleo zezanje na ovoj temi.
I ja sam bio mlad levičar, sad na desno skrenuo kod Albukerkija. Ne bi ni valjalo da svi mislimo isto.
Provlačih kroz neke moje postove, razna moja razmišljanja ali bih voleo ovde da pomognemo da ta deca ne moraju da se samoproteruju i odlaze sa dedovine i očevine
Imam mnooogo toga, ceo program za bolju Srbiju ali..ko sam ja
Za početak
Primarno i najvažnije:
1- Na listu stavljajte samo one koje možete lako smeniti !!! Za mesec dva. Život je prekratak da vam ga kradu kao što su meni ovi bezveznjakovići od zadnjih 35godina
- Nikoga ne stavljajte na listu ko se više od 3 puta pojavio na režimskim medijima
- Nikoga od bivših političara, ali to vi već znate
- Slikovito objašnjavajte nepismenima. Pola glasača je režim kupio ali ima ih i pola, manje pametnih, Bože oprosti. Njima samo slike dočaravaju. Lepiti slike svuda od ovih iz zadnjih 80godina
Tramvaji, busevi, bandere..svuda gde se kreću gledaoci tv-a i rijalitija.
Piše vam psiholog amater. To im se ureže u podsvest. Ne čitaju oni a mnogi, na žalost, i ne znaju da čitaju. Samo slike!
Toliko za početak
PS: Moja malenkost ima i napisan program za vaskrsenje Srbije ali ko sam ja. Piskaraću još ovde o tome.
Ako modovi smatraju da je ova tema neprikladna etc neka ga obrišu
Nema ljutim 😉
PS: Znači..zamislio sam da mi malo stariji, putnici kojekude da damo savet pametnoj deci..Pišite
Iskustvo vredi koliko i znanje.
Da se ne gledamo sa decom preko ekrana.
Уз Божију помоћ да доживимо и слободну Србију
🍺

Poslednja izmena:
Савет:

Имајте на уму, јер је кроз историју доказано,
да сви ми српски грађани и ви као наш део,
можемо поднети туђинску власт,
али никада туђински систем.

Упамтите да ми можемо бити само ми.

Савет:

Имајте на уму, јер је кроз историју доказано,
да сви ми српски грађани и ви као наш део,
можемо поднети туђинску власт,
али никада туђински систем.

Упамтите да ми можемо бити само ми.

Мислиш на оне "Деливери јуните" што их је у Владу Србије увео ратни злочинац Тони Блер 2015. године кад је председник Владе био Александар Вучић?

Мислиш на оне "Деливери јуните" што их је у Владу Србије увео ратни злочинац Тони Блер 2015. године кад је председник Владе био Александар Вучић?

Нисам причао о Вучићу,
нити о грешкама Растка Немањића па до данас.

Нека гледају да они не погреше ....

Ponešto sam prošao i proživeo pa mojoj malenkosti, dajem za pravo da podelim i neku sa ovom pametnom i divnom decom.
Mnogi bi mi deca mogli biti po godinama i verovatno im je mozak brži od mog al ipak da napišem neku. Možda neko od njih ovo i pročita. Ne bih voleo zezanje na ovoj temi.
I ja sam bio mlad levičar, sad na desno skrenuo kod Albukerkija. Ne bi ni valjalo da svi mislimo isto.
Provlačih kroz neke moje postove, razna moja razmišljanja ali bih voleo ovde da pomognemo da ta deca ne moraju da se samoproteruju i odlaze sa dedovine i očevine
Za početak
Primarno i najvažnije:
1- Na listu stavljajte samo one koje možete lako smeniti !!! Za mesec dva. Život je prekratak da vam ga kradu kao što su meni ovi bezveznjakovići od zadnjih 35godina
- Nikoga ne stavljajte na listu ko se više od 3 puta pojavio na režimskim medijima
- Slikovito objašnjavajte nepismenima. Pola glasača je režim kupio ali ima ih i pola, manje pametnih, Bože oprosti. Njima samo slike dočaravaju. Lepiti slike svuda od ovih iz zadnjih 80godina
Piše vam psiholog amater. To im se ureže u podsvest. Ne čitaju oni a mnogi, na žalost, i ne znaju da čitaju. Samo slike!
Toliko za početak
PS: Moja malenkost ima i napisan program za vaskrsenje Srbije ali ko sam ja. Piskaraću još ovde o tome.
Nema ljutim 😉
PS: Znači..zamislio sam da mi malo stariji, putnici kojekude da damo savet pametnoj deci..Pišite
🍺
NE STAVLJAJTE NA LISTU NIKOGA KOJI ZELI DA JE NA TOJ LISTI jer takav oce u politiku iskljucivo radi licnog materijalnog profita.
Politika treba da je radna obaveza za svakog gradjanina nase Srbije. Pametne, postene i obrazovane kandidate treba zamoliti da svojim PRIVREMENIM radom u politici pomazu svom narodu i drzavi.......a sistem "Srecka Sojica" najstroze sankcionisati.
Naravno, znamo da je sve ovo nemoguce jer ako pokusamo ovako nesto sprovesti u delo, bicemo bombardovani JER SMO PRETNJA PO AMERICKE NACIONALNE INTERESE.

Ne organizujte nikakve skupove uveče,to je njihovo vreme,mrak u kome su svoji na svome,vreme kada kriminalci najbolje funkcionišu.Jedino tako đožete smanjiti batinanje i povrede na minimum.
Dobićete ih na pamet,čistotu,energiju kojom širite veru svima nama da postoji svetlo na kraju tunela.
Čuvajte se deco,trebate nam koliko od sutra.

Za početak
Primarno i najvažnije:
Toliko za početak
Nema ljutim 😉
🍺

"Ko se bori sa čudovištima, mora paziti da sam ne postane čudovište jer kada dugo gledaš u provaliju, provalija počne da gleda u tebe."

Imam dva saveta:

1. Ne tražite članove i zamenike članova biračkih odbora po mreži X, već od stranaka koje su za vas.

Od SP Dveri tražite da članovi BO budu ljudi koji su više od 3 puta bili na biračkim mestima, oni imaju takve ljude.

2. U RIK-u treba da imate ljude koji odlično poznaju izborne zakone, ali i kako se muva sa Zapisnicima kako bi to mogli da spreče.

Potražite neke advokate koji su bili ranije u OIK-u, GIK-u i RIK-u.

Nemojte da dozvolite da vam tu pomažu DS i SP Dveri..posebno ne DS koji je 2023. postavio čoveka koji se prvi put našao kao član RIK-a.

Ukratko: za izborne komisije pažljivo birajte ljude.

I žao mi je što nema saradnje opozicionih stranaka, levih i desnih sa studentskim pokretom. Oni su mogli da budu sa vama upravo zbog RIK-a i svih izbornih radnji pre i na sam dan izbora.

Potrebne su "ajkule" i na biračkim mestima i u svim komisijama.

Imam dva saveta:

1. Ne tražite članove i zamenike članova biračkih odbora po mreži X, već od stranaka koje su za vas.

Od SP Dveri tražite da članovi BO budu ljudi koji su više od 3 puta bili na biračkim mestima, oni imaju takve ljude.

2. U RIK-u treba da imate ljude koji odlično poznaju izborne zakone, ali i kako se muva sa Zapisnicima kako bi to mogli da spreče.

Potražite neke advokate koji su bili ranije u OIK-u, GIK-u i RIK-u.

Nemojte da dozvolite da vam tu pomažu DS i SP Dveri..posebno ne DS koji je 2023. postavio čoveka koji se prvi put našao kao član RIK-a.

Ukratko: za izborne komisije pažljivo birajte ljude.

I žao mi je što nema saradnje opozicionih stranaka, levih i desnih sa studentskim pokretom. Oni su mogli da budu sa vama upravo zbog RIK-a i svih izbornih radnji pre i na sam dan izbora.

Potrebne su "ajkule" i na biračkim mestima i u svim komisijama.
Previše je lažne "opozicije". Tu je problem

Ne organizujte nikakve skupove uveče,to je njihovo vreme,mrak u kome su svoji na svome,vreme kada kriminalci najbolje funkcionišu.Jedino tako đožete smanjiti batinanje i povrede na minimum.
Dobićete ih na pamet,čistotu,energiju kojom širite veru svima nama da postoji svetlo na kraju tunela.
Čuvajte se deco,trebate nam koliko od sutra.

Ovo je čista glupost koju si napisao, jer Vučić je toliko malobrojan i slab da se boji svakog sukoba, i svaki sukob se za godinu i po dana završio sa jajima u glaviu onih malobrojnih Ćacija.

A pitao sam AI i odgovorio mi je da su jaja u glavu Ćacija najviše uništili rejting Vučiću jer su ga izvrgnuli ruglu, i da su te snimke sa yt ekspresno brisani zbog toga od strane db-a.

Vučić se plaši sukoba jer bi bio pregažen i boji se jaja u glavu koji se prikazuju na internetu. Tako da je nakjbolja propaganda jaja u glavu ćacija i to ciljati glavnog i najratobornijeg ćacija u grupi i to kačiti na internet.

To gađanje jajima u glavu je dobro za uništavanje rejtinga Vučiću zbog izvrgavanja ruglu i pokazivanja da je nemoćan, ali gađanje jajima u glavu je i dobra posihološka priprema naroda za juriš u skupštinu i objavu preuzimanja vlasti koju Vučić nema moć da spreči jer je malobrojan i preplašen posle izbora ako Vučić ne prihvati rezultate izbora koje če da pročitaju studenti pre nego se on pojavi na tv.

Tako prestani da pišeš gluposti, jer Vučić nikog ne može da prebije jer je 100 puta malobrojniji i slabiji, i imam utisak da si ti SNS bot
Jer priča o prebijanju i hapšenju je botovska priča i priča njegovih medija, Vučićevi dobijaju batine na svakom koraku, nigde na ulici ne smeju da se pojave i nikog ne smeju da uhapse ,a da ga odma ne puste, pa sns gradonačelnici beže preko krovova iz opštinskih zgrada imaju snimci na yt

Ovo je čista glupost koju si napisao, jer Vučić je toliko malobrojan i slab da se boji svakog sukoba, i svaki sukob se za godinu i po dana završio sa jajima u glaviu onih malobrojnih Ćacija.

A pitao sam AI i odgovorio mi je da su jaja u glavu Ćacija najviše uništili rejting Vučiću jer su ga izvrgnuli ruglu, i da su te snimke sa yt ekspresno brisani zbog toga od strane db-a.

Vučić se plaši sukoba jer bi bio pregažen i boji se jaja u glavu koji se prikazuju na internetu. Tako da je nakjbolja propaganda jaja u glavu ćacija i to ciljati glavnog i najratobornijeg ćacija u grupi i to kačiti na internet.

To gađanje jajima u glavu je dobro za uništavanje rejtinga Vučiću zbog izvrgavanja ruglu i pokazivanja da je nemoćan, ali gađanje jajima u glavu je i dobra posihološka priprema naroda za juriš u skupštinu i objavu preuzimanja vlasti koju Vučić nema moć da spreči jer je malobrojan i preplašen posle izbora ako Vučić ne prihvati rezultate izbora koje če da pročitaju studenti pre nego se on pojavi na tv.

Tako prestani da pišeš gluposti, jer Vučić nikog ne može da prebije jer je 100 puta malobrojniji i slabiji, i imam utisak da si ti SNS bot
Jer priča o prebijanju i hapšenju je botovska priča i priča njegovih medija, Vučićevi dobijaju batine na svakom koraku, nigde na ulici ne smeju da se pojave i nikog ne smeju da uhapse ,a da ga odma ne puste, pa sns gradonačelnici beže preko krovova iz opštinskih zgrada imaju snimci na yt
Hristos vaskrse.

Ништа ново нема овде. За сада, ако је списак тачан, нафилована је људима којима не верују национално орјентисани. Минимум 50-50, када сте већ почели да на таквим основама правите списак. Немој после да вам ми будемо криви што Вучић поново јаше.

Србији треба скупштина од 100 поштених људи изабраних јавним гласањем. Мора јавно, за почетак, да се види ко је вера а ко невера. Најмање 10 наредних сазива Скупштине. Знамо ми нас. Турци, комунизам, скоро сви краљеви..сви нас кварили. На народним скуповима. Скупштина која ће лако да смењује све (п)одметнуте из владе..прецедника, ионако нема никакву власт.
Све остало завршавају саветници. Ако их нема у Србији, увести их из уређених држава.

Poslednja izmena:
И посланици морају бити смењиви и опозиви у њиховој изборној јединици.
Све време сам, наравно, мислио на већинске изборе.
Партије нека кандидују своје али не верујем да би иједан прошао. Не верујем да би народ гласао да има 10 старлета у скупштини.

Као да сам ја паметан и као да ме неко чита али поновићу и овде:
Ваљало би да је неко мало лепши од овог Ђокића.
Немају све жене времена да се дубље баве политиком.
Бар 5-10% жена гласа не основу изгледа.
Није мали проценат.
Не замерам им али тако је свуда..Природа
И ја бих радије да ми Китаровићка искаче на екрану него овај тренутни непоменик #&%#&#%#&

Deco, ne zaboravljajte, NIKO ko danas nosi uniformu, ne može da ostane na svojoj funkciji !!!
Prašinjari, podmićeni kursisti, slugeranje napismene.
Niko, deco, studenti!!!
Znaju oni šta rade. Sve saradnici i učesnici u kriminalnoj organizaciji u uniformi.
Na kursu ih dresiraju. Jedna od rečenica njihovih dresera, kada pogreše je:
"Kako to radiš smotano, kao da si neki doktor"
Znam iz prve ruke.
I ko se nije eksplanirao, bio im je saučesnik i ćutao.
Niko i nijedna..ni šalteruša.
Ako zaista želite promene.
I ukinuti im radni staž zbog zlostavljanja i torture nad svojim građanima.

И посланици морају бити смењиви и опозиви у њиховој изборној јединици.
Све време сам, наравно, мислио на већинске изборе.
Партије нека кандидују своје али не верујем да би иједан прошао. Не верујем да би народ гласао да има 10 старлета у скупштини.

Некада је већински систем важио и за локалне изборе. ДС је променила те Законе.

Hanibal Kovač: Sankcije batinašima bi bile delotvornije nego uskraćivanje evropskog novca Srbiji​

Dobro reče Hanibal - sankcije batinašima od strane EU.
U tom smislu, studentima savet neka to traže od EU. Fotografišu svakog od njih, identifikuju, pa neka dostavljaju EU-u.

Kako bi samo odjeknulo da se Vladimiru Mandiću zabrani ulazak u EU. Pa da se CG pridruži toj zabrani.

Back